Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Bombę kilka razy obejrzałem całego :D to mnie nigdy nie znudzi, a najlepsze jest to że tam 90% akcji jest z życia wzięte.

No ja maraton bomby pochłaniam w wolnym czasie :D:D. I jak tak obserwuje to zawsze po te 1,5k osób ogląda :D

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Bombę kilka razy obejrzałem całego :D to mnie nigdy nie znudzi, a najlepsze jest to że tam 90% akcji jest z życia wzięte.

Np. "nie dojdą próbująca coś ugrać na śmierci brata" wypisz wymaluj kaczor

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

tylko obe szybciej odemnie biegają....

Masz cielaka z rana to masz i czym ich zwabić. Więcej tu nie napiszę ale pomyśl sam 😉

patrz wyżej

Opublikowano

+7, bez opadów.

Witam wszystkich normalnych i zdrowych psychicznie

Opublikowano
szymon09875 napisał:

3 minuty temu, sadownik12 napisał:

O, wczoraj oglądałem na netflixie. Jednak walaszek ma łeb do tych kreskówek.

Wg mnie to jest niedoceniona osoba. Ile już tych produkcji i wszędzie on jeden głos podkłada :D

Na takie okazje mam numer do sanepidu

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

Wczoraj okazało się, ze i ja za prąd nie płacę. Myślę zapłacę za grudzień bo już po terminie, ja w rachunki, a za listopad też nie płacone. 🙉 Dobrze, że nie obcięli przed święta.

W Orange po 3 miesiącach nie zapłaconych wyłączyli internet 😅

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

Wczoraj okazało się, ze i ja za prąd nie płacę. Myślę zapłacę za grudzień bo już po terminie, ja w rachunki, a za listopad też nie płacone. 🙉 Dobrze, że nie obcięli przed święta.

Amnestia cię objęła 

Wątpię, mnie bardzo ciężko objąć. 😉

• Haha 1
Opublikowano
szymon09875 napisał:

Tyle że psy nic nie winne, koleś weźmie następne i będzie to samo.

dokładnie trzeba ze znajomym porozmawiać on myślę że jak by na stopę konusowi staną to nawet nie miałknie

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

To będę oglądał. Choć czarna owca cialawiej się zaczyna. Kurna ten Jakubik z brodą strasznie podobny do jednego z użytkowników AF.

Do Hfa 😂

No jak nie. Identolo.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

ł 🤣

😛

Z takich nigdy nie piłem i z musztardówek źle się piło. Z plastikowych już lepiej a najlepiej z kieliszka.

Ewentualnie z gwinta

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Zagrodnik napisał:

@dsbh Nie oglądałem "Kleru" i nie mam zamiaru. Wiadomo w jakim celu ten film był robiony i w jakim czasie powstał. Trafił na podatny grunt niestety i zarobił parę $$. Filmy tego pana uderzają w najniższe instynkty ludzkie i może dlatego są popularne. Zresztą ja od dawna nie oglądam tego typu filmów Wołyń oglądałem ze względu na historię ale szkoda że jakoś szerzej tam tego nie pokazano np coś jak w hotelu Rwanda.

Nie sugeruj się reklamówką filmu bo nie ma za wiele wspólnego z całym filmem a została tak zmontowana aby było głośno. Poza tym mówimy o Smarzowskim a Ty chyba o Vedze. Trochę inne kino. Hotel Rwanda oglądałem dawno. Jeżeli dobrze pamiętam to polityka i korzyści były ważniejsze od życia ludzkiego.

57 minut temu, slawek74 napisał:

w sylwestra pogryzły cielaka na drugiej wsi u znajomych .... przez okres swiąt bez nadzoru i pewnie słabo karmione i poszyły w pola ....

56 minut temu, slawek74 napisał:

u znajomych w sylwestra pogryzły ciele

To w takim razie nadają się do odstrzału bo stwarzają realne zagrożenie dla człowieka i tutaj interwencja policji wskazana.

U jednego psy chodziły luzem i akurat policja przejeżdżała. Dali mu upomnienie, jeżeli ich nie zamknie to następnym razem mandat bez gadania. Od tamtej pory psy w zamknięciu.

54 minuty temu, gregor1284 napisał:

Napisałbyś na tt to zaraz jakieś śmiecie lewaki napisali by że to przez stres i musiały jakoś odreagować. Wczoraj czytałem trochę tych lewackich wypocin to dajta spokój! 

Od sylwestra mój pies siedzi w budzie i nie chce wyjść ale spokój :). Wychodzi tylko na michę i wraca z powrotem.

52 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wystarczy wiedzieć co się dzieje... Żeby wiedzieć nie trzeba do kościoła chodzić. Dzięki wiedzy wyrobiłem sobie zdanie na ten temat. Jakbyś historię czytał to byś wiedział, że taka spowiedź to był wymysł duchownych aby zarobić...

Zesłanie Ducha Świętego. Komu odpuścicie grzechy są im odpuszczone a komu zatrzymacie, są im zatrzymane.

47 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Chyba zastosuję najlepszą metodę- ignoruj, niech se gada.

Nie rób tego. Dobrze się czyta te rozmowy między wami.

43 minuty temu, Agrest napisał:

Z miesiąc temu byłem na przesłuchaniu w sprawie poprzednich sms. Facetce z okolicy wyczyścili ponad 30tys zł z konta 

A to ta co wyciągnęła ze swojego konta wszystkie oszczędności i potem jeździła po województwie i wpłacała do bankomatów na niby jej nowe konto ?

25 minut temu, TheraRolnik napisał:

W Orange po 3 miesiącach nie zapłaconych wyłączyli internet 😅

Na święta Plus mnie straszył windykacją za nie zapłacony rachunek i blokadą internetu i telefonu. Poślizg, jeden miesiąc. Tylko nie potrafili mi wytłumaczyć jak się ze mną skontaktują, skoro mi zablokują numer 🤣.

Opublikowano
11 minut temu, Belaruss820 napisał:

Dobrze ze wyborowa i stock pomysleli o kieliszkach

No jak pić wódkę z gwinta z dozownikiem :ph34r: ?

@Zagrodnik usunął konto.

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Jakby co to oglądam film 

8CEB4E61-9151-401D-81B9-2E6F4AFC898D.jpeg

chałupa Ci siada...🙆‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v