Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

Zawsze sprzedaje się to co chce kupić klient😂

akurat ja się wtedy mogę zamienić we wróżkę zembuszke 🤫

Opublikowano
2 minuty temu, Dziad932 napisał:

No dziś miałem zajrzeć , ale już wiem 

a czytałes ile Sołtys miał z ha pszenzyta, innej odmiany? jeszcze lepiej dało jak Sławkowe.

Opublikowano

Mnie dziś wkur.. centrale nasienne, chciałem dać im zarobić a żadne tel nie odbierały. 

Zadzwoniłem do znajomego i będzie miał rotondo i orinoko. 

Nad orinoko się jeszcze zastanawiam bo mało słomy 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Późni panie, pokorne ciele dwie matki itd 

te wezwanie do objęcia stanowiska tylko mnie wyślij po wyborach. 

🤫

Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał:

Zawsze sprzedaje się to co chce kupić klient😂

Znam gościa jak go zapytasz np ile zapłacił za jałówkę to odpowie,a ty ile byś dał powiesz mu jakąś cenę a on na to,  kurna widzisz jak byś przy tym był 

I uja się dowiesz 

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

@Rolnik1973

Jak w sobotę pomożesz to Ci kupię nowe gumofilce 

Chłopy, ile brać za wynajęcie rcw od wanny wapna? 

250 doba 

Opublikowano
10 minut temu, TheraRolnik napisał:

Sławku my wiemy że u ciebie wszystko naj, qq tyż pewnie ładna, zielona i z dużą kolbą 😉

Bo pewnie chodził z  konewką i podlewał. ;) 

Opublikowano
13 minut temu, Pafnucy napisał:

a czytałes ile Sołtys miał z ha pszenzyta, innej odmiany? jeszcze lepiej dało jak Sławkowe.

Nie chodzi o ilość , tylko gęstość 

Ale pamiętam co sołtys pisał

Ja jestem zadowolony z borowika i Gringo , a w tym roku dojdzie jeszcze stare dinaro 

Opublikowano
18 minut temu, DANDYS napisał:

no to przyjedź dostNiesz 80 i zapne pług Grudziądza, i zaorasz 20ha

A ile płacisz za takie kiepskie warunki pracy ?

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Znam gościa jak go zapytasz np ile zapłacił za jałówkę to odpowie,a ty ile byś dał powiesz mu jakąś cenę a on na to,  kurna widzisz jak byś przy tym był 

I uja się dowiesz 

Dziś rano ugadałem jalowki duuuzo poniżej rynkowej ceny a po południu gość przyjeżdża i mówi że jakaś menda mu po 500 więcej na sztuce daje. Myślałem że na nim wyjadę przed dom ale po chwili refleksji stwierdził że jak ugadane to po tyle trzeba sprzedać 

Opublikowano (edytowane)

Jedno ziarenko dziennie pod każdą roślinę. Aplikowane łopatką doglebowo aby strat nie było 😜 

3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Albo nawozi azotem codziennie rano po kolei 🤔

Edytowane przez Leszy
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dziś rano ugadałem jalowki duuuzo poniżej rynkowej ceny a po południu gość przyjeżdża i mówi że jakaś menda mu po 500 więcej na sztuce daje. Myślałem że na nim wyjadę przed dom ale po chwili refleksji stwierdził że jak ugadane to po tyle trzeba sprzedać 

I to się w handlu ceni SŁOWO rzecz święta 

Co za sztuki , i zapytam po ile tylko nie mów ile ja bym dał 😉

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Łolek napisał:

Screenshot_20220901_212200_com.android.chrome.jpg

Marku , czy po takim pługu będą wyższe plony 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Dziad932 napisał:

Marku , czy po takim pługu będą wyższe plony 🤔

Wyższe może nie, ale przynajmniej nie nabawisz się nerwicy, przynajmniej do czasu aż coś pierdolnie 🤭

Opublikowano
57 minut temu, HF86 napisał:

to jest te nowoczesne wabienie robactwa pod chałupe. 

sam to kiedyś montowałem, teraz nikt tego nie włącza  do mrozów 🤣

Poczekaj, prąd o 50% w górę skoczy to i Radek wyłączy 

36 minut temu, Łolek napisał:

I uja się dowiesz 

Jakbym swojego szwagra zza płotu słyszał 

Zdarzyli mu okna założyć, widzę że chodzi, to pytam ile go wyszło, a ten mówi że nie pamięta, a 15minut temu płacił 

Więcej go o nic nie pytam, nie se zachowa dla siebie wszelkie informacje 

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v