Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Jak tam u was ? Nad Wieluniem oberwanie chmury przeszło, jak żyje to takiego deszczu nie widziałem, tragedia. Dopiero wróciłem

To dobrze ze do nas nie dotarło. Za wieczór 5l tylko. Narazie wystarczy. Ale na Wieluniu było widać ze potężna fala tam stoi 

Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał:

ech z tymi ludźmi 🥴źle mnie życzą i znowu do złego namawiają. 

I to prawie codziennie od 15stego. 

a co mi z tych piniendzy, jak ja tych nie mam kiedy wydawać 🤭

Mi możesz wysyłać pieniądze, na zbożny cel przeznaczę bo zbieram na pomnik 

Opublikowano

No i jest można rozładować wreszcie resztę zboża , ale kuźwa z od innego dostawcy w okolicy i sam przywiozłem , a poprzednicy 3 tygodnie wysyłali 🤨

IMG20220824145633.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mi możesz wysyłać pieniądze, na zbożny cel przeznaczę bo zbieram na pomnik 

pomniki są niepotrzebne. 

a przelewów nie robię. 

Opublikowano
HF86 napisał:

ech z tymi ludźmi 🥴źle mnie życzą i znowu do złego namawiają. 

I to prawie codziennie od 15stego. 

a co mi z tych piniendzy, jak ja tych nie mam kiedy wydawać 🤭

To idź do roboty, a pieniądze będziesz przelewał mi. Postaram się sukcesywnie wydawać.

HF86 napisał:

przelewów nie robię.

UJ, niech stracę. Osobiście odbiorę. Ale na drogę dorzucisz.

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

To idź do roboty, a pieniądze będziesz przelewał mi. Postaram się sukcesywnie wydawać.

żeby to jakiś tam spokojny etat w budżetowej, albo jakąś sp skarbu państwa, toto nawet checiny by były, ale to otwierać znowu działalność i robić, żeby zarobić 🥴😖

Opublikowano
HF86 napisał:

żeby to jakiś tam spokojny etat w budżetowej, albo jakąś sp skarbu państwa, toto nawet checiny by były, ale to otwierać znowu działalność i robić, żeby zarobić 🥴😖

Mi tam obojętnie skąd. Wydam i takie pieniądze.

Opublikowano

już tak kiedyś dużo lat pracowałem by wydawać mógł ktoś, i się nie pytali naco mogą. 

Opublikowano
22 minuty temu, HF86 napisał:

pomniki są niepotrzebne. 

a przelewów nie robię. 

No to co gadasz ze nie masz gdzie wydać?! Zaczynasz się zachowywać jak Rysiek! 

26 minut temu, Bananek napisał:

To ja mam być jego utrzymankiem a nie Ty! Ja bezrobotny bez prawa do zasiłku, bez chęci do pracy! 

25 minut temu, debrzyna napisał:

Podam Ci moje konto

On przelewów nie robi 🙄

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

W butlach od wody, choć najlepiej kisić w starej beczce ale według mnie nie starszej niż 45 lat i zadbanej 😂

IMG_20220824_145356.jpg

Mam parę odnośników świeżych do tego zdjęcia......😁😁

Opublikowano
58 minut temu, HF86 napisał:

już tak kiedyś dużo lat pracowałem by wydawać mógł ktoś, i się nie pytali naco mogą. 

No widzisz, a Bananek już dostał  podwyżkę na kredyt/poczet Twojej przyszłej działalności. I zapowiedzieli mu kolejną na poczet zwiększenia Twoich obciążeń gdy już ją założysz🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

W butlach od wody, choć najlepiej kisić w starej beczce ale według mnie nie starszej niż 45 lat i zadbanej 😂

IMG_20220824_145356.jpg

We wiaderku co kisisz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v