Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Żyjcie bez nas 

Pioter potrafi ☺️

Opublikowano
49 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie posiadam koleżanek

Chyba nie korci Cię przejść na ciemną stronę mocy 😬

Opublikowano

Tu na forum w temacie o polityce przeczytałem zdanie o kobietach brzmiało ono mniej więcej tak: "Adam w raju powinien Eie wp***dolic prewencyjnie żeby się z wężem nie zadawała" . Trudno nie przyznać racji autorowi a i problemów na tym świecie było by mniej. 

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Próbny  

Pan zootechnik czy może Pani?2🙊

15 minut temu, malaczarna napisał:

Żyjcie bez nas 

Ale że jak?😨

Opublikowano
28 minut temu, slawek74 napisał:

co Ty krowę na leżąco doisz 🤭 i jeszcze z pomiarem 🙆‍♂️

Pioter Ty chyba wyznajesz zasadę że wsztstko zło od bab pochodzi 🤔🤭

Takie  czasy  wygodne  bydlaki 

17 minut temu, Dziad932 napisał:

Jakie wapno kupiłeś ?

A myślałem że tylko ja mam przejebane ...

16608938365895814333181739911038.jpg

5 minut temu, PRIMO napisał:

Pan zootechnik czy może Pani?2🙊

Pan Marcin 

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

@PRIMO patrz. To chyba Ty miałeś problem z rozpoczęciem beli. Ta moja prasa wąski podbierak, słoma z pszenżyta po bizonie.

Powiem że okazało się że sloma była problematyczna bo za wcześnie skoszone żyto było u gościa i była taka sztywna i tłusta w dotyku bo później już następne pola co później skoszone to szła jak burza. 

Opublikowano
17 minut temu, hubertb napisał:

Tu na forum w temacie o polityce przeczytałem zdanie o kobietach brzmiało ono mniej więcej tak: "Adam w raju powinien Eie wp***dolic prewencyjnie żeby się z wężem nie zadawała" . Trudno nie przyznać racji autorowi a i problemów na tym świecie było by mniej. 

Bez tego węża nie ma zabawy

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Też dziś był próbny. No nic po prysznicu to jechać trochę zakupów zrobić... 

Nie bierz prysznica. Kupisz bez kolejek😜

Opublikowano
20 minut temu, Łolek napisał:

Takie  czasy  wygodne  bydlaki 

16608938365895814333181739911038.jpg

Pan Marcin 

Działoszyńskie , a po ile taki bb ? Mi przywieźli podobne po 250 za worek

Ja nie doje 😛

Opublikowano
56 minut temu, slawek74 napisał:

Pioter Ty chyba wyznajesz zasadę że wsztstko zło od bab pochodzi 🤔🤭

W dużej mierze tak...

39 minut temu, Bukat82 napisał:

Chyba nie korci Cię przejść na ciemną stronę mocy 😬

Ani trochę. Mi jest dobrze tak jak jest. Dziś w pełni zaplanowany dzień - szybki obiad i na 15 na pogrzeb a potem koło 18, może 17.30 robimy sąsiedzką stypę, taką jaką nieboszczyk by chciał czy z gorzałką w roli głównej. Jutro na 10 na 90 lecie koła, niedziela "dzień wewnętrzny". 

44 minuty temu, malaczarna napisał:

Żyjcie bez nas 

Da się. 

Opublikowano
2 godziny temu, marulekk napisał:

witam,

ale piecze juz z rana

łake by wykosił ale sam niewiem

@TheraRolnik @Pafnucy kosiliście co?

Kulka bel uturlalem i przerwa bo deszcze. 

Opublikowano
33 minuty temu, soltys48 napisał:

Już po robocie,trza jechać długi odbierać 

image.png.6d404b49101121db6fa4c89a213022a8.png

Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Tona za 400

To moje ciut drożej

A ja mam bliżej 🤨

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Kulka bel uturlalem i przerwa bo deszcze. 

Weśno jakom tyczke i przepchnij te chmury z deszczem do mnie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v