Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Jesteś w błędzie Ryszardzie. 

Też mi się tak wydaje, błędny jest opis aukcji. To jest tak jak z kabinami w zetorze, wszyscy piszą że mają kabinę "komfort". 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Kurde strasznie dużo maszyn szukasz. 

Dużą piaskownicę ma to i zabawek musi kupić. 🤭

Opublikowano
hubertb napisał:

2 minuty temu, Dziad932 napisał:

A ja się rozglądam za rcw albo bardziej rnp

i na szukaniu zakańcza 🤭

PRIMO napisał:

2 minuty temu, hubertb napisał:

bruder dużo i tanio oferuje 🤭👍😀

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Nie no to fakt, ale ja jednak najpierw bym kupił ciągnik. A potem kupował maszyny bo może się okazać że @Dziad932 jednak kupi coś większego niż seria ciężka i sporo to życia uprości. 

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Te co kupiłem to profil ten tylko za krótkie

No ja tam widzę więcej różnic ale zdjęcie mało wyraźne. 

Przed chwilą, slawek74 napisał:

czy dzisiaj spożywałeś alkochol ?

No jeszcze nie? Ale jak chcesz to mogę siknąć w razie czego dychę mam ;) 

Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

i na szukaniu zakańcza 🤭

bruder dużo i tanio oferuje 🤭👍😀

Co na szukaniu się kończy ... Nawet ostatnio gruber nabyty , nie zdążyliśta się wysrać a już stał na podwórku 😜 

9 minut temu, hubertb napisał:

No gdzie dużo 🤔 , jakie ?

Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No to do mojej to całkiem nie wlezą

Panie Ryszardzie one się nie znają 😉

Przed chwilą, hubertb napisał:

Ciągnąłeś już zetorem? Jakiej szerokości ? 

Oczywiście ,2 m 

Opublikowano

pokaż klasę i kup to xx34 😛

hubertb napisał:

2 minuty temu, Dziad932 napisał:

No gdzie dużo 🤔 , jakie ?

Już wiem o ciągniku, RCW, i przyczepie. Trzy na raz to dużo. 

a chałupa 😔😀

🤭 nie ta morda

Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

No moc ma ale na ile to nie wiem, jeszcze nie udało mi się jej zadusić. W fajnych pieniądzach jest bo 2000 do negocjacji ale jak ma męczyć to trudno 

Sąsiadowi ostatnio grudziądza drapak z 2,7 na 1,8m skróciłem, wałek do tego też to i tego by poobcinał 😁

Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Już wiem o ciągniku, RCW, i przyczepie. Trzy na raz to dużo. 

Ciągnik to dopiero plany , a te dwie pozostałe to za jedną wypłatę za mleko można kupić 

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Druga tak samo wycięcia na blokadę, otwór na gaz tylko za krótkie .

Nie przejmuj się jak kiedyś do 30 kupiłem dźwignie gazu ręcznego i okazało się że tylko w opisie jest do 30. Nie to gięcie tp. 

Opublikowano
hubertb napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

pokaż klasę i kup to xx34 😛

To już lepiej tego johna od Ciebie niech weźmie. Przecież teraz takie 1234 to 100 tys potrafi dotknąć. 

daj spokój 🤦‍♂️ odemnie chciałby dopłaty

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Moja propozycja by obejrzeli kabinę na żywo, pomierzyli dokładnie, zrobili takie jak mają być, przysłali nowe dobre a zabrali te.

Masz wiarę w ludzi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v