Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
34 minuty temu, MonteChristo napisał:

Ja jem na sniadnanie płatki owsiane z mlekiem do tego banan garść rodzynek i suszonych żórawin szybkie śniadanie w minute prawie 1000 kcal zdrowe i dobre

Nie lepiej musli gotowe? 

Ja więcej mleka wypijam niż Leon zawodowiec. Dziewczyny aż się wzdrygają xd

IMG_20220815_095736.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

w teorii tak , a w praktyce nie wiesz co się dzieje na parafii , kto zmarł , kto z kim się hajta, która wioska najbardziej klechów sponsoruje 

owszem , w Boga można wierzyć i bez Kościoła ale pamiętaj że bez niego i  jego obrzędów nie da się ci i twojej rodzinie całkowicie obyć

Wszystko się da. Mamy cmentarz komunalny, pochowają każdego. U nas nie ma czegoś takiego jak "która wioska" bo parafia zajmuje jakieś 3/4 gminy, na 1/4 jest druga. Kto się z kim hajta mało mnie obchodzi a powiedziałbym nawet, że wcale a kto zmarł to dobrze wiem bo klepsydry wiszą. 

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

każdym razem od innego dawcy

No way. Dużo różnych witamin to niet 😬

Opublikowano
27 minut temu, Karol6130 napisał:

Zboża mało w tym zielu 

Bo łon w ekologii. 😉 

23 minuty temu, Dziad932 napisał:

A gdzie to kuźwa jest 😂

Tam, gdzie dużo śniadych ludzi. 😉 

19 minut temu, DANDYS napisał:

przewod górny chłodnicy, i przewód odmy, do benzyny

Nie dziaduj. Nowy kup. Wstydziłbym się nawet pisać o takich "częściach". 😉 

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Bo łon w ekologii. 😉 

Tam, gdzie dużo śniadych ludzi. 😉 

Węgry pewno 😜

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wszystko się da. Mamy cmentarz komunalny, pochowają każdego. U nas nie ma czegoś takiego jak "która wioska" bo parafia zajmuje jakieś 3/4 gminy, na 1/4 jest druga. Kto się z kim hajta mało mnie obchodzi a powiedziałbym nawet, że wcale a kto zmarł to dobrze wiem bo klepsydry wiszą. 

pamiętaj że kiedyś rodziców będziesz musiał pochować , jak da się u was odbyć ceremonię pogrzebową bez obrzędów katolickich i obecności księdza to dobrze 

z tym że nie obchodzi cię kto i kiedy się hajta to trochę kiepsko , zawsze to wiadomo kiedy i komu brame robić żeby darmowa wódka był 

Opublikowano
21 minut temu, konteno napisał:

w teorii tak , a w praktyce nie wiesz co się dzieje na parafii , kto zmarł , kto z kim się hajta, która wioska najbardziej klechów sponsoruje 

🤪

Są też tacy którym to wisi miękkim h*jem. Jak czasem spotykam ludzi którzy wiedzą wszystko o wszystkich, że ten z tym, a tamten kupił samochód, nawet wie jaki rocznik, silnik i ile dał, albo że tamtemu ciotka choruje, to pewnie spadek po niej dostanie, to się dziwię ze ludzie takimi pierdołami sobie głowę zawracają. 

• Like 5
Opublikowano
48 minut temu, Pigmei napisał:

Nie zapomnę jak lata temu jedna z dziewczyn sama domagała sie aby samodzielnie kosić rzepak  i to kombajnem bez kabiny, widok prze..fajny ale fotek nie wrzucę Wam  choć mam 😛

Czemu 😅

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Są też tacy którym to wisi miękkim h*jem. Jak czasem spotykam ludzi którzy wiedzą wszystko o wszystkich, że ten z tym, a tamten kupił samochód, nawet wie jaki rocznik, silnik i ile dał, albo że tamtemu ciotka choruje, to pewnie spadek po niej dostanie, to się dziwię ze ludzie takimi pierdołami sobie głowę zawracają.

O to to. Mało to mojego życia mam żeby się jeszcze czyimś interesować? 😉

Opublikowano
55 minut temu, Desperado napisał:

Taką kobitę sobie szukajcie, to wtedy możecie się wymieniać cały dzień przepisami kulinarnymi co który tam gotuje.  :P

Jeden dobry filmik i dziewczyna robi furorę na YT.

i w tydzień więcej wyświetleń niż niejeden jego wcześniejszy filmik

trzeba  tego wspólnika @Chłoporobotnik co rządzi i trzyma u siebie kombajn namówić by jakąś kombajnistkę zorganizował na przyszły rok 😈

46 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

może na urbex się kopnąć

tzn po pustostanach sie szlajasz?

@malaczarna ale dla dawcy czy biorczyni ?

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

pamiętaj że kiedyś rodziców będziesz musiał pochować , jak da się u was odbyć ceremonię pogrzebową bez obrzędów katolickich i obecności księdza to dobrze 

z tym że nie obchodzi cię kto i kiedy się hajta to trochę kiepsko , zawsze to wiadomo kiedy i komu brame robić żeby darmowa wódka był 

Jeszcze na wódkę mnie stać, wolę iść do sklepu niż bramę robić. Rodzice wydali odpowiednie dyspozycje, dla nich wszystko jedno czy z księdzem czy bez. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, malaczarna napisał:

Ryzykownie w tych czasach 

🤦‍♂️     

A w innych nie .. w innych było nie ryzykowne i można se było witaminy pobierać ..

Edytowane przez Bukat82
Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

tzn po pustostanach sie szlajasz?

Jeżdżę i patrzę czy jeszcze stoi i czy się zawaliło. Czasem dokumentację zdjęciową zbieram. Ot jak wczoraj na przykład.

3 minuty temu, konteno napisał:

co rządzi i trzyma u siebie kombajn namówić by jakąś kombajnistkę zorganizował na przyszły rok 😈

Kawaler, bezdzietny, mieszka z rodzicami i najmłodszym bratem. Może nie aż tak niechętny jak ja ale też nie wykazuje większego zainteresowania.

20220814_173929.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

🤔 popołudniu może na urbex się kopnąć 

Po ścierniach 😅

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jeżdżę i patrzę czy jeszcze stoi i czy się zawaliło. Czasem dokumentację zdjęciową zbieram. Ot jak wczoraj na przykład.

Kawaler, bezdzietny, mieszka z rodzicami i najmłodszym bratem. Może nie aż tak niechętny jak ja ale też nie wykazuje większego zainteresowania.

20220814_173929.jpg

Tu mieszkał jakie kawaler , zgadłem ?

Opublikowano

Tyle zostaje , później całkiem wejdzie w ziemię i krzaki porośną

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v