Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

19 minut temu, malaczarna napisał:

Owies 800 u mnie teraz pampersy nie wiem bo nie kupuje już ale mało nam szło bo córka szybko się nauczyła korzystania z wc

Oj tam aby na niego zapisać i będzie chował nie musi robic

Kto płaci po 800

Ja po 1000 sprzedał zaraz po skoszeniu przez olx

ja tez po 1000 +vat sprzedalem prosto z pola bo nie mialem gdzie wysypac

Opublikowano
32 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Kto płaci po 800

Ja po 1000 sprzedał zaraz po skoszeniu przez olx

Ja taki bez wiania miałam propozycje ... Podziękowałam kupiłam nowe cielaczki które mi zrobią nowozu

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Bo taki mini box na śmieci jest wygodny. 

Bodaj administrator ma takie boskie moce. 

Może i jest ale nie przed ogrodzeniem przecież to wygląda jak pół d*py z za krzaka. U nas mają takie boxy ale obok garażu albo za domem. 

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Polecam wypróbowanie trzymania pampersów zużytych w środku lata gdzie u mnie odbiór tego jest co dwa miesiące.... Czy w workach czy w kubłach czy gdziekolwiek

No to gdzie to trzymasz? Bo chyba nie napiszesz mi że wystawiasz do boxu przed ogrodzeniem i to capi przechodnią. Chyba że utylizujesz na bieżąco? 🔥🔥🔥😉

Opublikowano
12 minut temu, tomek222 napisał:

Może i jest ale nie przed ogrodzeniem przecież to wygląda jak pół d*py z za krzaka. U nas mają takie boxy ale obok garażu albo za domem. 

No to gdzie to trzymasz? Bo chyba nie napiszesz mi że wystawiasz do boxu przed ogrodzeniem i to capi przechodnią. Chyba że utylizujesz na bieżąco? 🔥🔥🔥😉

Zwijalismy podwójnie w wory do kosza takiego plastikowego i  mąż wywoził do składu śmieci specjalnie bo latem to nie da się tego trzymać tak dlugo

Opublikowano
9 minut temu, tomek222 napisał:

Najładniejszy jaki widziałem był w linii ogrodzenia i ładnie obrośnięty dzikim winem. Generalnie to u mnie największy problem stanowią "plastiki". 

Przed chwilą, malaczarna napisał:

Zwijalismy podwójnie w wory do kosza takiego plastikowego i  mąż wywoził do składu śmieci specjalnie bo latem to nie da się tego trzymać tak dlugo

Dokładnie wizytacja na pszoku co tydzień. 

Opublikowano
30 minut temu, malaczarna napisał:

Ja taki bez wiania miałam propozycje ... Podziękowałam kupiłam nowe cielaczki które mi zrobią nowozu

Ale od skupników? Można wiedzieć od kogo? Nie musi być po nazwisku.

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Polecam wypróbowanie trzymania pampersów zużytych w środku lata gdzie u mnie odbiór tego jest co dwa miesiące.... Czy w workach czy w kubłach czy gdziekolwiek

U mnie śmieci co dwa tygodnie odbierają.

Opublikowano
szymon09875 napisał:

8 minut temu, DANDYS napisał:

a u nas jest taki zestaw, i coś tam pisze kargo

Z krąpieli. Kupił gościu ciągnik i agregat, no i koło bani ciągnik kupił a siewnik ma Czajkowskiego 

i vaderstata ciąga ten zbani jak dobrze pamiętam, byłem widziałem 🙂

albo to. agregat był 🤔

Opublikowano
6 minut temu, PAN88 napisał:

U mnie śmieci co dwa tygodnie odbierają.

To się ciesz, u nas raz w miesiącu niesegregowane i dwa razy w miesiącu segregowane. Do tego pszok ma coraz większe utrudnienia przez "spryciarzy" 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

utrudnienia przez "spryciarzy" 

Znaczy? 

Opublikowano
12 minut temu, hubertb napisał:

Najładniejszy jaki widziałem był w linii ogrodzenia i ładnie obrośnięty dzikim winem. Generalnie to u mnie największy problem stanowią "plastiki". 

Dokładnie wizytacja na pszoku co tydzień. 

W linii czy nie ja bym sobie tak nie postawił. Raz że brzydko to wygląda, a dwa, to są śmieci i czasem potrafi zalatywać, szczególnie latem. I niewyobrażam sobie żeby gości wysiadających przed bramą z samochodu na powitanie witał ich smród z boxu na śmieci.

Opublikowano (edytowane)

@Pafnucy Firmy budowlane zaczęły odwozić odpady w ilościach hurtowych, więc wprowadzono najpierw obostrzenia teraz, wjazd na pszok jest rejestrowany. Teraz mam tak że na pszok moge odwieść nie odpłatnie kubik odpadu budowlanego, dwa komplety opon, kubik odpadów meblarskich. Wcześniej nie było ograniczeń. 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
Agrest napisał:

25km zostało,  wypadek i jedziemy 1km 50 minut,😪

ciesz się z ze przez Szczecin nie jedziesz, tam co się odpieprza, z każdej strony Szczecin stoi na weekend,

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Moi spadkobiercy? A co mnie to obchodzi jak ja żył nie będę i nie będę tego widział? Dopóki żyję to ugorem puszczę ale nie sprzedam. 

Pioter  powiem  tak i to nie złośliwie i nie  po to żeby  Ci dokuczyć , ale ty k**wa głupi  jesteś 

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

powiem  tak i to nie złośliwie i nie  po to żeby  Ci dokuczyć , ale ty k**wa głupi  jesteś 

Co to za różnica dla martwego kto się tym zajmie i jak to będzie wyglądać? Widzisz jakieś różnice? Chyba, że jesteś wierzący i przypuszczasz, że z "góry" będziesz widział poczynania na ziemi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v