Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

deszcz pada a mi nogi sciargły może który za mnie wydoi 🤭😜😁

hubertb napisał:

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

gdzie sala na tyle?

Przypuszczam że to ślub przy okazji jakiegoś festynu na wiosce. 

nic z tych rzeczy i dalej nie mogę wstać 🤭🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

no już spojrzałem. faktycznie oferują salę na tyle.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Raczej przy okazji otwarcia nowej obory i w tejże🤭😜🤣🤣🤣

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

znajomy najmłodszą córkę wydaje i to rodzice mnie prosili nie młodzi

No zaproszenie 400 osób w dwie osoby kurła chyba z 3 miesiące jazdy. Pamiętam że jak kumpla zapraszałem na dwa dni zginąłem. 

Opublikowano
55 minut temu, hubertb napisał:

Kurła... Człowiek sie żenił to orkiestra zagrała za 3tys od 12 do 5. talerzyk z wódą i plackiem w tym też szyszka 230zł. Autem kolega mnie podwiózł za flaszkę a suknia żony kosztowała tałzen mój garniak był droższy bo 1500zł. 

ja to pewnie już jakbym musiał to pewnie bym kombinował żeby jeszcze bardziej po kosztach robić bo po co przepłacać za coś co prędzej czy później skończy się rozwodem , ile lat temu twoje wesele było ? patrząc po córkach to ponad dekade temu

1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

Co to tyle śmierciów przylazło?

gdzie ty kosy widzisz ? żeby nie to że luźno owinięte to pomyślałbym że "Allah Akbar" 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Raczej przy okazji otwarcia nowej obory i w tejże🤭😜🤣🤣🤣

Po uroczystej mszy odprawionej przez biskupa, wójt z sołtysem będą przecinać czerwoną wstęgę. Dzieci w strojach ludowych witać chlebem i solą 🤣

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Znam jedną i drugą stronę więc chytrzyc nie ma co.Kosilem w czwartek u rodziców młodej i opowiadali mi o kosztach to kosmos.Orkiestra 7tys  Talerzyk 400 Auto 2800, Suknia 6tys i milion rzeczy po drodze

Ja po 550 godzinę i hektar 50min

Bo jak ktos chce z pompą to tak wychodzi. Auto niekonieczne jest,ale przeciez trzeba jakąs limuzyną jechac. Suknie mozna taniej kupic. Ale jak ktos ma kase to moze zaszalec,nie mowię ze nie mozna

• Like 1
Opublikowano
51 minut temu, HF86 napisał:

miasto mało kiedy 100 przekracza, a zazwyczaj najblizsza rodzina i dosyć. 

u siostry ok 55 osób wszystkiego było także sala koło kościoła starczyła że przejdziesz przez ulice i jesteś na miejscu

Opublikowano

Nasze polskie wesela to jednak jest coś.Byłem na trzech weselach w Niemczech to powiem wam że bida z nędza.Chyba w MacDonaldzie lepsze bym zrobił.Na moim kilku Niemców było to do tej pory wspominają

Opublikowano

Jechałem starą laguną, dojechałem, szczęśliwie 17 lat po ślubie. Nie patrzyłem na modę i inne wymagania.

Znajomy jakimś amerykańcem, padł po drodze, musieli się przesiąść i po latach wysiedli też ze związku🤣

Opublikowano

Zależy wszystko od wielkości rodziny ale sensownie to trzeba zaprosić całe kuzynostwo sąsiadów jeśli utrzymuje się kontakt bliski i znajomi. Spokojnie zbiera się 150-170 osób. Tyle że dużo osób odmawia.

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Nasze polskie wesela to jednak jest coś.Byłem na trzech weselach w Niemczech to powiem wam że bida z nędza.Chyba w MacDonaldzie lepsze bym zrobił.Na moim kilku Niemców było to do tej pory wspominają

I całego wursta wyjedli?🤣

Opublikowano

Ja jeszcze wtedy trochę samochodami handlowałem i 600setke mialem

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, hubertb napisał:

Mnie wiózł accord siódmej generacji. 

Mnie taki. 

lincoln-town-car-4-6-v8-osobni-9-mist.jpg

Teraz bym chrzanił i pojechał swoim. 😉 

Edytowane przez Bananek
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v