Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@chloporobotnik masz rację co do wesel lepiej se połówkę z sąsiadem wypić w szopie niż tych huków słuchać. Nie dla mnie te luksusy

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Zbyszek dlaczego czepiasz się Ryska? Obydwaj jesteście moimi „kumplami” i nie chce patrzeć na to

bo mi rudzielec uroki rzucił!. nie wiem za co, ale wszystkomi sie popsowuje. w dodatku grozi mi detektywami i ostatnimi dniami.

sie bez walki nie poddam ...

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Smacznego.

Dzięki.

IMG_20220730_193713.jpg

mleko z lodówki do tego i.... pyszooooota,

Opublikowano
2 minuty temu, Krzak napisał:

@chloporobotnik masz rację co do wesel lepiej se połówkę z sąsiadem wypić w szopie niż tych huków słuchać. Nie dla mnie te luksusy

Byśmy byli sąsiadami to bym ci towarzystwo w szopie załatwił a ja bawił bym się z twoją Połówką na weselu😁

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

mleko z lodówki do tego i.... pyszooooota,

Mlyko z kepuczem? Jak siadziesz na porcelanke to uważaj żebyś łepetyną dziury w suficie nie zrobił

Opublikowano

bez przesady. toć kiszonym ogórkiem nie zakaszam...

2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Mlyko z kepuczem? Jak siadziesz na porcelanke to uważaj żebyś łepetyną dziury w suficie nie zrobił

Opublikowano
6 minut temu, Krzak napisał:

A i ja nie lubię. Jakiś człowiek dzikowaty się zrobił.

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

bez przesady. toć kiszonym ogórkiem nie zakaszam...

Nie na mój żołądek. 

Czemu zdziwko?

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Jakiś człowiek dzikowaty się zrobił.

Dokładnie, niech się bawi ten co lubi takie klimaty. Po sąsiedzku się kolejne szykuje i to już niedługo, trzeba już zdecydowanie odmówić i nie iść. 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

trzeba już zdecydowanie odmówić i nie iść. 

oj pójdziesz, pójdziesz,,,

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Czemu zdziwko?

no bo młody, energiczny i z wigorem,,, a tu ze ło tak..

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

oj pójdziesz, pójdziesz,,,

Już od zeszłego roku na dwa czy trzy odmówiłem. Daję sobie spokój po sierpniowym wypadzie. Samemu i tym bardziej jak człowiek nie lubi skakania na parkiecie to lepiej kupić w sklepie 0,7 albo litra. Taniej wyjdzie.

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Taniej wyjdzie.

piniendze to nie wszystko...

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Ale wszystko bez piniendzy to ch...

👍

Opublikowano

Co wam powiem to wam powiem ale piękniejszej damy od mojej żony na tym weselu to nie ma 😊

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

no bo młody, energiczny i z wigorem,,, a tu ze ło tak..

Nie do takich rzeczy. Nie lubię tłoku i dużych skupisk ludzi

Opublikowano
1 minutę temu, Krzak napisał:

Co wam powiem to wam powiem ale piękniejszej damy od mojej żony na tym weselu to nie ma 😊

I tak jej mów a dobrze Ci będzie🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v