Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tam. Na co mnie to. 

Przy stoiskach z alkoholem stojały tylko 😀

Opublikowano
15 minut temu, Bananek napisał:

Jak na polu to pikuś. Jak w transporcie to a nu jeho.

2 lata temu 4 transporty odemnie na ten biebrzanski koniec świata. 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

23 minuty temu, Karol6130 napisał:

@danielursus3p

Jak tam po festynie? 

Słyszałem że atrakcją był Geniek z Plutycz 😂

Kto za to płacił i organizował? 

Przyjechał najebany i wyjechał najebany. 

A kto płacił to nie wiem 

🤣🤣🤣🤣🤣 czyli po staremu 🤣🤣🤪

Opublikowano
Roki212 napisał:

18 minut temu, slawek74 napisał:

nie chowaj się 😎 z aplikacji tylko tak jak dodałem jest możliwe więc nie świruj pawiana 🤦‍♂️

Sporo nauki jeszcze przed tobą 😎

dobrze że Ty wszystko umiesz ...

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Ja mam 36.6 😉 a z tydzień temu 38.5

Przy kowidzie cieć na bramie zmierzył temperaturę u żony termometr pokazał 32stopnie, stwierdził że wszystko jest w porządku🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Wnioski klęskowe rozpatruja

Dzwoniła pani żeby przyjechać bo jednego podpisu brakuje.

Kurła no i trzeba jechać. 

Nie jedź! To podstęp. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Wnioski klęskowe rozpatruja

Dzwoniła pani żeby przyjechać bo jednego podpisu brakuje.

Kurła no i trzeba jechać. 

Rysiek ty to byś się nadał z moją sąsiadką i jej koleżanką one wszędzie pierwsze i o wszystkim wiedzą a jak jeszcze coś można dostać to są szybsze niż Kubica trzeba uważać bo na parkingu pod gminą albo agencją mogą cię najechać 

• Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła 5x sprawdzam, jak przyjmowała to teź sprawdzane i pasowało wszystko.

Macie racje moze niech wrzucą w niszczarke.

Nie no jadę toż to prawie 6 tysi

🚗🚗🚗🚗🚗

Tu 6 tysi, za węgiel 3 tysie, suszowe kilka tysi, a nu jeho. Wszystko za Radkowe podatki. 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Wszystko za Radkowe podatki

W sumie Radek od razu powinien mu wysyłać kasę, było by w uj prościej a i papieru ile by się oszczędziło. 

• Haha 3
Opublikowano
14 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła 5x sprawdzam, jak przyjmowała to teź sprawdzane i pasowało wszystko.

Macie racje moze niech wrzucą w niszczarke.

Nie no jadę toż to prawie 6 tysi

🚗🚗🚗🚗🚗

Te za zeszły rok ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v