Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Sex przed ślubem? Za kogo Ty mnie masz..... 

9 lat żeś nie wsadził, szlifierki nie miałeś żeby kłódkę przeciąć 🤔😛

Opublikowano
23 minuty temu, Bananek napisał:

O żesz Ty. 😉 Od małżonki nic nie dostałem, bo od 5:30 w pracy jest. Ale nadrobimy. 😉 Tym bardziej, że dziś przypada nasza jedenasta rocznica ślubu. A dwudziesta bycia razem. Łomatko, kiedy to zleciało.

Te 9 lat jakoś tak ? Nie po Bożemu musi

Opublikowano
danielursus3p napisał:

Nie rozumiem. Dlaczego? Jest gdzieś zapisane ile można się spotykać i poznawać? Kiedyś chwaliłeś się znajomością pisma świętego to może czas zabłysnąć gdzie jest taki zapis. 😉

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Nie rozumiem. Dlaczego? Jest gdzieś zapisane ile można się spotykać i poznawać? Kiedyś chwaliłeś się znajomością pisma świętego to może czas zabłysnąć gdzie jest taki zapis. 😉

Można się poznawać do woli, tylko nie "dogłębnie", bo to już zakazane jest wprost.

Opublikowano
Bananek napisał:

danielursus3p napisał:

Dogłębnie trzeba się poznawać nie tylko pwierzchownie

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Miałem Cię wołać właśnie 😉 no to mnie właśnie zniechęca do picia najbardziej 🙄

albo pić odpowiedni trunek i z umiarem 🤔

danielursus3p napisał:

Sławek adres poproszę 😎

A ogolić to się nie ogole 😛

to i adresa nie distaniesz zresztą do mnie zbyt łatwo trafić 🤭

Opublikowano
Dziad932 napisał:

38 minut temu, slawek74 napisał:

bo z niego taki kawaler....

to i wypadało by się ogolić 🤭😁 ja to czytam 🙋‍♂️🤪

Sławuś a kto chciałby mieć takiego teścia 🤔

ty na pewno nie zasługujesz....

Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

I tak 9 lat chodziłeś sobie za rękę? Nic Cię nie kusilo ? 

Opublikowano
43 minuty temu, Bananek napisał:

O żesz Ty. 😉 Od małżonki nic nie dostałem, bo od 5:30 w pracy jest. Ale nadrobimy. 😉 Tym bardziej, że dziś przypada nasza jedenasta rocznica ślubu. A dwudziesta bycia razem. Łomatko, kiedy to zleciało.

Wszystkiego dobrego na kolejne lata😉

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

A znam to.Kiedyś kosiłem o gościa i pojawiło się takie coś to nawaliło słomy w nie skoszone zboże, ale była mordega później.

kiedyś mi siano na lini wysokiego napięcia porozwieszało i weź to sprasuj 🙆‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/kierowcy-rzucili-sie-na-aplikacje-vitay-sa-spore-problemy/b55c2j2

Dziś już cena na Orlen wyższa niż u prywaciarzy, szykują się do "obniżek". Czyli cena będzie wyższa niż u konkurencji a z kartą "obniżka"

I trzeba 3x50l a myślałem że na raz zatankuje. Kart można wyrobić na rodzinkę ale co z tego jak w uja lecą z ceną.

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

Wiem. Bo se na Google mapach sprawdziłem. Mam wytypowane gospodarstwo 😁😀

Opublikowano
danielursus3p napisał:

14 minut temu, Bananek napisał:

I tak 9 lat chodziłeś sobie za rękę? Nic Cię nie kusilo ? 

No gdzie za rękę. Dotykać kogoś tak bez ślubu? Opanuj się.

Opublikowano
8 minut temu, jahooo napisał:

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/kierowcy-rzucili-sie-na-aplikacje-vitay-sa-spore-problemy/b55c2j2

Dziś już cena na Orlen wyższa niż u prywaciarzy, szykują się do "obniżek". Czyli cena będzie wyższa niż u konkurencji a z kartą "obniżka"

To są jedne wielkie jaja. Od wczoraj juz karty vitay niezarejestrowane sa nieaktywne. Nie mozna wydawac juz klientom nowych. Ci co nie mają smartfonow i nie mają kart to nie skorzystają na tym,a znam.sporo ludzi co ma stare telefony jeszcze. Ktos kto bedzie chcial z tego skorzystac musi kupic nowy telefon. Te limity to na gaz lpg nie działają. Z kartą bedzie mniejszy limit paliwa, smiac mi sie chcialo jak kierownik mowil ze to az 150l promocji. Caly lipiec,pozniej wroci vat. Jakos trzeba ludzi nastawic do tych zakupów,wczoraj to kazdy pytal czy juz obnizka cen jest bo obajtek tak obiecywał od wczoraj

Opublikowano
48 minut temu, Bananek napisał:

Samych szczęśliwych dni (i nocy też) na kolejne 20lat bycia razem 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

7 minut temu, slawek74 napisał:

Wiem. Bo se na Google mapach sprawdziłem. Mam wytypowane gospodarstwo 😁😀

poka na pw albo tel 🤔

Opublikowano

amatorzy-ja prawe 30 lat z jedna...

tesciowa kazala mi nie kupowac kota w worku- sktku za pare miesiecy byly.

9 minut temu, jahooo napisał:

ja mam od lat- jakies 7 groszy bylo zawsze i punkty z ktorych jeszcze nie skozystalem. 

11 minut temu, slawek74 napisał:

do mnie nie trafisz z zadna nawigacja 😂-wszedzie jest ulica podana z sasiedniej wsi, pierwsi mieli ulice- wiec zawsze podaje jej nazwe ,tyle ze wjazd z drugiej strony

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

8 minut temu, jahooo napisał:

To są jedne wielkie jaja. Od wczoraj juz karty vitay niezarejestrowane sa nieaktywne. Nie mozna wydawac juz klientom nowych. Ci co nie mają smartfonow i nie mają kart to nie skorzystają na tym,a znam.sporo ludzi co ma stare telefony jeszcze. Ktos kto bedzie chcial z tego skorzystac musi kupic nowy telefon. Te limity to na gaz lpg nie działają. Z kartą bedzie mniejszy limit paliwa, smiac mi sie chcialo jak kierownik mowil ze to az 150l promocji. Caly lipiec,pozniej wroci vat. Jakos trzeba ludzi nastawic do tych zakupów,wczoraj to kazdy pytal czy juz obnizka cen jest bo obajtek tak obiecywał od wczoraj

I obsrajtek razem z pieprzonym żydem morawiecki za rok odtrąbią sukces ogromne zyski orlenu, utopić ich w tej ropie

Opublikowano
jacus napisał:

to i adresa nie distaniesz zresztą do mnie zbyt łatwo trafić 🤭   do mnie nie trafisz z zadna nawigacja 😂-wszedzie jest ulica podana z sasiedniej wsi, pierwsi mieli ulice- wiec zawsze podaje jej nazwe ,tyle ze wjazd z drugiej strony

ja się do Ciebie nie wybieram... 🤭

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

poka na pw albo tel 🤔

Przy dw 806🤔 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v