Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Karol6130 napisał:

Chłopy budzić żony niech idą 🐄 doić i śniadanie robić 

Pożyjemy zobaczymy czy ty będziesz taki kozak 

Siemanko czlowieki 

10 stopni i 4litry z ostatniej doby 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
9 godzin temu, Agrest napisał:

A ja już muszę mieć auto do którego się wygodnie wsiada i siedzi, a nie leży🤭

Pora na jakiego ikarusa lub setrę🤣🤣🤣

Tylko Autosan 😛

9 godzin temu, slawek74 napisał:

guzby to chyba tylko u ciebie 🤦‍♂️

Nie wiem , ale u nas w okolicy powszechna nazwa, nawet Daniel @Kierownik na forum tak nazywa krowy

9 godzin temu, slawek74 napisał:

ciemnota przez ciebie przemawia...

Dobrze że przez Ciebie jasnota ☺️

10 godzin temu, Łolek napisał:

No kurde nie do pizzeri weź no się wysil trochę 

Jakbym odstawiał do mlekpolu albo Piątnicy to tak 😛 , a że Radomsko to musi wystarczyć coś skromnego 

Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

Ja nie 

Ja już na śniadanku

IMG_20220529_055613.jpg

Znaczy kawce, pusta lodówka 🙆‍♂️

To gdzie ty mleko oddajesz jak na żarcie nie masz ursus to choć na pizzę ma 😉🤭

• Haha 5
Opublikowano
25 minut temu, Dziad932 napisał:

Tylko Autosan 😛

Nie wiem , ale u nas w okolicy powszechna nazwa, nawet Daniel @Kierownik na forum tak nazywa krowy

Dobrze że przez Ciebie jasnota ☺️

Jakbym odstawiał do mlekpolu albo Piątnicy to tak 😛 , a że Radomsko to musi wystarczyć coś skromnego 

Ty się tu nie tłumacz poprostu jesteś dusigrosz 

Opublikowano
16 minut temu, Łolek napisał:

Żebyś ty wiedział ile mnie wczorajszy wieczór kosztował 🤷🏼‍♀️ 

Opublikowano (edytowane)

Pogoda piękna,po południu w pole i kapuche bedziem sadzić bo od jutra znowu opady a towar już przerośnięt.Tak mnie ukry urządziły że nawet niedzieli nie ma 🤬

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
33 minuty temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry Wszystkim 

5 stopni tylko i już zaczyna powiewać.

Dziś mam odpust w parafii ale po kościele trzeba trochę popracować

Aż mnie korci wieczorem qq prysnąć od chwasta 

2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Pogoda piękna,po południu w pole i kapuche bedziem sadzić bo od jutra znowu opady a towar już przerośnięt.Tak mnie ukry urządziły że nawet niedzieli nie ma 🤬

To oni ci tej rosady nasadzili ??? 

Opublikowano

Właśnie nie wsadzili to jest robota z wtorku kiedy to sobie urlop postanowili zrobić.

Opublikowano
Agrest napisał:

To nie łapię.

Merlin dziada z ciebie zrobiła?

To musi być toksyczny związek.🤭

pewnia ma na ''sobie '' z 5kilo złota taki to dziad 😜😁

Dziad932 napisał:

16 minut temu, Łolek napisał:

Żebyś ty wiedział ile mnie wczorajszy wieczór kosztował 🤷🏼‍♀️ 

poka wydruk🤔 i tak myślę że mało bo za rano wstałeś 🤭😜😁

marcin19071980 napisał:

a to ukry każą Ci tą kapuchę sadzić 🤔🤭

Opublikowano
10 minut temu, marcin19071980 napisał:

4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Właśnie nie wsadzili to jest robota z wtorku kiedy to sobie urlop postanowili zrobić.

Polaków było zatrudnić  , takich jak ja w niedzielę nie robię 🙂 , a ile płacisz ? Może bym poszedł 

Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

Aż mnie korci wieczorem qq prysnąć od chwasta 

To oni ci tej rosady nasadzili ??? 

Ja chyba wjeżdżam w owies 

Także będziem oba pokutować, ale że Ty starszy to do kotła w piekle Cię przepuszczę w kolejce 😉

• Haha 2
Opublikowano

Te ostatnie 1,80ha to juz sobie bez tych sku..... poradzę.Jak była pogoda to wolne sobie zrobili a rozsady nie zatrzymasz.Ale przyjdą jeszcze roboty szukać przyjdzie lipiec sierpień to inaczej pogadamy🤬

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Ja chyba wjeżdżam w owies 

Także będziem oba pokutować, ale że Ty starszy to do kotła w piekle Cię przepuszczę w kolejce 😉

Sprawdzę czy dobrze napalone😁

Opublikowano
11 godzin temu, Agrest napisał:

Się wysili nocą, jak dobrze rozegra.

Tylko aż nie ładnie napisać że będzie chciał kolejnego dziada spłodzić. Ursusa to by było coś. Chłop jak niedźwiedź...🤭😉

Oj przydał by się taki malutki 🥰 , ale bez mieszkania nie warto w to brnąć 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Marcin za dużo myślisz za bardzo rozkminiasz, działaj a życie czesto samo przynosi rozwiązanie 

Panie Marku to prawda 😕

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, marcin19071980 napisał:

Te ostatnie 1,80ha to juz sobie bez tych sku..... poradzę.Jak była pogoda to wolne sobie zrobili a rozsady nie zatrzymasz.Ale przyjdą jeszcze roboty szukać przyjdzie lipiec sierpień to inaczej pogadamy🤬

Sprawdzę czy dobrze napalone😁

No niestety tak z nimi jest  

26 minut temu, Dziad932 napisał:

Polaków było zatrudnić  , takich jak ja w niedzielę nie robię 🙂 , a ile płacisz ? Może bym poszedł 

Marcin w Sadownictwie i w warzywnictwie są takie momenty że nie ma niedziel niestety

Edytowane przez stempos1980
yebana korekta
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał:

za mało roboty Masz .

No przy dziecku będzie chyba dużo 🤔

5 minut temu, stempos1980 napisał:

No niestety tak z nimi jest  

Marcin w Sadownictwie i w warzywnictwie są takie momenty że nie ma niedziel niestety

Adam przy bydle też bywają takie niedzielę 🤷🏼‍♀️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v