Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jak już temat Ukrainek to uważajcie na nie... Kuzyn chciał pomóc, wziął pod swój dach i teraz problem bo mu się przez nią związek kilkuletni rozpadł...

Dziewczyna jego pojechała do pracy, ale że źle się czuła to wróciła wcześniej do domu, a tam Ukrainka nago skakala po chłopaku. Efekt taki że teraz ani dziewuchy ani Ukrainki 🤣

Klasyk😃

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jak już temat Ukrainek to uważajcie na nie... Kuzyn chciał pomóc, wziął pod swój dach i teraz problem bo mu się przez nią związek kilkuletni rozpadł...

Dziewczyna jego pojechała do pracy, ale że źle się czuła to wróciła wcześniej do domu, a tam Ukrainka nago skakala po chłopaku. Efekt taki że teraz ani dziewuchy ani Ukrainki 🤣

Mógł zawołać sąsiada żeby stał na czatach 😂

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

To samo mówiłem że to pewno ona tego wywiadu udzielała 🤣 tyle że dziewczyna 20 kilka lat 🤣

Wnet się postarzala w kilka sekund😅

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, sadownik12 napisał:

Sypnie toto? 🤔 Fajnie teraz pokrój roślin widać. Aby więcej takiego widoku nie było 🤣.

Screenshot_2022-05-28-19-39-00-108_com.miui.gallery.jpg

Zimowy zawsze mi się z wyglądu podoba ale wygląd po wykłoszeniu to jedyna rzecz, która mi się w nim podoba 🤔

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Dziś w okolicach Róży Polsat news stał. 

Pewnie jaki wywiad robili o składzie %

A może przyjechali zakupić, te gwiazdy pewnie wymagają dobrego 🥂

Wypadek był. Wstawialem link wcześniej z dwie strony. 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Zimowy zawsze mi się z wyglądu podoba ale to jedyna rzecz, która mi się w nim podoba 🤔

A co Ci się w nim nie podoba. Ja po jęczmieniu sieje grykę, niech sobie 🐝 na zimę pylku naniosa. 

Opublikowano
6 minut temu, danielursus3p napisał:

Wypadek był. Wstawialem link wcześniej z dwie strony. 

Ktoś nie pomyślał, ale żeby aż tak 🤔

Pewnie nie pierwszy raz 

Pioter, Bież Monikę i dajesz do pomocy 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Ktoś nie pomyślał, ale żeby aż tak 🤔

Pewnie nie pierwszy raz 

Chyba nie. Sam wiesz z resztą co się w weekendy na stoczku dzieje. Pod zakładami czy na targowisku, a nawet i w parku. 

Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

I tak długo im się udało chować 🤣 wziął ją zaraz jak tylko wojna się zaczęła to pierwszy w okolicy jedna przygarnął i się każdy tylko zastanawiał kiedy się wyda że się bzykają,bo to że tak to było pewne, bo młody nie odpuści 🤣 geny po tatusiu wzięły górę 😁😁

• Haha 1
Opublikowano

Bzdury piszesz. Ten jęczmień był siany w październiku. Koszony będzie najprędzej po 10 lipca. Chyba, że zero deszczu będzie. Raz posiałem jęczmień i pszenicę na jednym polu, po połowie. Specjalnie kupiłem odmianę dwurzędową. Mlocilem w ten sam dzień co pszenicę. Praktycznie zero osypu, a ziarno piekielnie dojrzałe, super obite z ości. Jak jary. W wielorzędowym faktycznie trzeba uważać z opóźnionym zbiorem, bo lubi się kłos na doklosiu złamać i papa, w scierni potem 10-15% plonu. Ale dwurzędowy na spokojnie. Zachowuje się jak jary. 

Opublikowano
Przed chwilą, sadownik12 napisał:

Bzdury piszesz. Ten jęczmień był siany w październiku. Koszony będzie najprędzej po 10 lipca. Chyba, że zero deszczu będzie. Raz posiałem jęczmień i pszenicę na jednym polu, po połowie. Specjalnie kupiłem odmianę dwurzędową. Mlocilem w ten sam dzień co pszenicę. Praktycznie zero osypu, a ziarno piekielnie dojrzałe, super obite z ości. Jak jary. W wielorzędowym faktycznie trzeba uważać z opóźnionym zbiorem, bo lubi się kłos na doklosiu złamać i papa, w scierni potem 10-15% plonu. Ale dwurzędowy na spokojnie. Zachowuje się jak jary. 

Teraz już nie sieję czystego jęczmienia i siał nie będę. Paru jeszcze to sieje ale to ci co świniaki mają. 

Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

Fajny ten zjazd, od Sienna ( w Siennie mieszkałem , uczyłem się)

W tym roku myśl przez głowę przeszła ale szybko wyparowaĺa. Kupić coś 3letniego to pewnie dziś ze 150 położyć trzeba i jak w ciągnikach, co raz bardziej problematyczne. No i nie stać na taką kasę.

O to to, od Sienna, brakło mi nazwy miejscowości, o tym samym mówimy  

A co do samochodu, mi tam się nie spieszy z zakupem, póki co te co są swoje zadanie spełniają, ale jakbyś jednak zdecydował się na zmiany to napisz, może akurat i mi się wtedy zachce kupować

19 minut temu, danielursus3p napisał:

Darek taki bier😁 

https://www.olx.pl/d/oferta/lexus-nx-lexus-200nx-f-sport-4x4-CID5-IDLWHln.html

Patrzyłem te opony to się raczej nie nadadzą do codziennego użytkowania. Strasznie spękane

Łeee za duży 

A za sprawdzenie opon ślicznie dziękuję

13 minut temu, Karol6130 napisał:

A potem zmiana miejsc

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Teraz już nie sieję czystego jęczmienia i siał nie będę. Paru jeszcze to sieje ale to ci co świniaki mają. 

Wolę w czystym siewie. W czym problem pomieszać, a mieszanki to wszystko na oko jaki udział danego zboża się akurat trafi.

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Kupiłem 3 letnie auto z przebiegiem 113tys km.

Teraz 9 lat i ma 210000km, a mało jeżdżę. A tu siedmioletnie auto ma 35000km🤭

Chyba że było tak rozjebane, że kilka lat części koompletowali🤭

To że klepany był to widac po zdjęciach. Kolorystycznie mi się spodobał, a skompletować może i mieli problem, wersja wyposażenia raczej mało spotykana, także scenariusz bardzo realistyczny😁

Opublikowano
14 minut temu, szymon09875 napisał:

I tak długo im się udało chować 🤣 wziął ją zaraz jak tylko wojna się zaczęła to pierwszy w okolicy jedna przygarnął i się każdy tylko zastanawiał kiedy się wyda że się bzykają,bo to że tak to było pewne, bo młody nie odpuści 🤣 geny po tatusiu wzięły górę 😁😁

Screenshot_20220528-201224~2.png

• Haha 7
Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

To że klepany był to widac po zdjęciach. Kolorystycznie mi się spodobał, a skompletować może i mieli problem, wersja wyposażenia raczej mało spotykana, także scenariusz bardzo realistyczny😁

Ale przyznaj że dziś to już bardzo pospolite auto 

Opublikowano
11 minut temu, sadownik12 napisał:

Wolę w czystym siewie. W czym problem pomieszać, a mieszanki to wszystko na oko jaki udział danego zboża się akurat trafi.

No 3 rodzaje zboża u mnie to już by kombajniści szewskiej pasji dostali 🤭

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v