Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, PRIMO napisał:

Kcesz mojo. 😁

15 tysi na łapkę i przyjeżdżaj. 😉

Pokaż to cudo 

7 minut temu, HF86 napisał:

ile się można nad zlomkami zastanawiać?

ja ostatnio w godzinę dwa zlomy a miał być jeden 😁

U mnie w koło komina tak do 100 km nic takiego sensownego nie mogę znaleźć 

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

To wobec tego nie oceniaj

Pisze Ci przecież że to w żartach pisane. Po pierwszym usunięciu konta sam go tu broniłem jak inni pisali ze to psychol jakiś... Robiłem to co Ty próbujesz teraz robić także odpuść 

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Brzmi dwuznacznie,no nie nalegam ale polecam

Po kapuście rewolucje miewam  ☺️

Opublikowano
9 minut temu, Strongman napisał:

Po co ty takie maleństwa oglądasz.

A jaką , dla mnie dobra 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Pisze Ci przecież że to w żartach pisane. Po pierwszym usunięciu konta sam go tu broniłem jak inni pisali ze to psychol jakiś... Robiłem to co Ty próbujesz teraz robić także odpuść 

Nikogo nie bronie ani nie tłumacze jego zachowania. Jedynie proszę o nieocenianie nieobecnych. Z mojej strony ostatni post na ten temat

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932bis napisał:

Pokaż to cudo 

U mnie w koło komina tak do 100 km nic takiego sensownego nie mogę znaleźć 

W galerii jest parę fotek. 

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Nikogo nie bronie ani nie tłumacze jego zachowania. Jedynie proszę o nieocenianie nieobecnych. Z mojej strony ostatni post na ten temat

Sołtys ja go nie oceniam dla mnie to on jak i reszta użytkowników tego forum. NAPISANE TO BYŁO W ŻARTACH. myślę że teraz napisałem bardziej czytelnie 

Opublikowano
18 minut temu, Karol6130 napisał:

To tylko chwila roboty, później powrót do normalności 😂

Prawda to że pałacyk w waszej gminie sprzedany śmieciarzowi z waszego powiatu? 

Ponoć tak. Ale ja dokładnie nie wiem. Gadałem z zaufanym człowiekiem z gminy to w papierach nic nie ma. Kuzyn chciał chrzciny zrobić to imprezy w pałacyku odwołane na jakiś czas. Tak że coś na rzeczy musi być. Ludzie z polswiatka biznesowego mówio różnie w tem temacie. 

Śmieci to jest kasa 🙄 

Opublikowano
22 minuty temu, gregor1284 napisał:

A ostrzegałem, a upominałem a tłumaczyłem żeby nie zaczepiać pafnucego bo to szajbus... Ehhh

W jakim temacie był dym? O co teraz poszło? Pisał normalnie bodajże coś o kukurydzy, patrze nagle"gość".🤷

Opublikowano
17 minut temu, Desperado napisał:

@Pafnucy miałeś kolegów na forum, nic tylko pozazdrościć, du*ę ci rąbią już drugi dzień.

No ciut tak 

Opublikowano
27 minut temu, Bananek napisał:

Ja szukam choppera. Tzn na nieszczęście znalazłem już, ale w kolejce była inna inwestycja, którą już na szczęście zamknąłem. Teraz jak się nic nie zmieni, zbieramy na Cruisera/choppera. Narazie nędzne 125 pojemności, ale prawdziwe, japońskie.

W sumie to chyba nawet koreańskie.

Na te przepisy to moj skuter juz za dużo, ja swoje dałem w palinik jednak dobrze że wtedy kasy na wrażenia nie szczędziłem bardziej puste drogi i jedynie co mnie ograniczało to punkty bo z 500zł to sie smiałem ale to było przed... 2015, 

Opublikowano

Nikt się nie drapał tylko celowo pisał to co pisał i tyle... Zrobił z siebie durnia i tyle nie po raz pierwszy... 🤔

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A w sytuacji politycznej coś tam się podrapali 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Desperado napisał:

@Pafnucy miałeś kolegów na forum, nic tylko pozazdrościć, du*ę ci rąbią już drugi dzień.

Jak tam te limity hipotetyczne?... Coś już się dowiedziałeś? 😁😁😁😁😁

Nawyzywales ludziom od durni i co?... MOŻE WYJASNJI kto miał rację.. 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Idę spać bom urobiony

Brama ciężko się otwiera i zamyka. 😁😂🤣

Opublikowano
30 minut temu, Leszy napisał:

Dziś nawet prasę schowałem(bo stała kilka dni pod chmurką) jak chmura szła ale oczywiście nie popadało. Trzeba było pewnie zostawić to by coś spadło....

Czyli sam se deszcz wygoniłeś 🤷 i po co ci to było 

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Nikt się nie drapał tylko celowo pisał to co pisał i tyle... Zrobił z siebie durnia i tyle nie po raz pierwszy... 🤔

Oj 😩 świnty to tyż nie jesteś. 🤦‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Nie mi to oceniać. Tu już nie jeden durnia z siebie zrobił i nie mam na myśli Ciebie bo w wielu sprawach zdanie mamy podobne 

Opublikowano

Ma czym się przejmować. Dziwny gość. Pełno tu różnych człowieków- jest i przemądrzalców, idiotów, dwóch w jednym, chwalipięt, bajkopisarzy o moderatorach idiotach nie wspominając a zwłaszcza o jednym ale żeby tam konto kasować i strzelać focha jak dziewczyna 🤦‍♂️ Tak to jakiś ban, pare punktów raz na jakiś czas i do przodu 🤣

Opublikowano

O kurka, zasłużone piwko czas otworzyć. Się człowiek urobił. Od jutra ładna pogoda w prognozach. Pewnie zaś wszystko wystrzeli w kosmos.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v