Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bananek napisał:

TheraRolnik napisał:

Ehhh kurła noga rwie, plecy bolą a wy mnie jeszcze gadata babę szukać 🙈 toć ona by mnie już wykończyła 🤭

To weź znajdź sobie chłopa. Do kompletu jeszcze dupa będzie bolała. 🤣😂

takiego murzyna ze 2.2m wzrostu 🤭

hubertb napisał:

Wróćmy może jednak do brzoskwinek. Ogony są mało smaczne. 

zypy ogonówki nie jadłeś 🤔😁

Opublikowano

Jak na razie to temp w tym roku mało wiosne przypomiana a maj za pasem 

Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

Coś mi tylko rozmiar 12mm nie daje żyć na pewno 12? Bo jak dla mnie to po zdjęciach patrząc to 14mm i skok raczej 1,5

Na mojej suwmiarce pokazuje słabe  12 , tylko ona luzy ma ale nie aż takie ☺️ , gwint 1,25 może ale nie.1,5

Opublikowano
slawek74 napisał:

Bananek napisał:

slawek74 napisał:

a działało toto ?

A skąd mnie wiedzieć. Na złomie stoi. Kupno po 2.00 zł za kg.

jak młotkiem dobrze przy... to nie przejdzie przez burtę? 🤭

Nie. Zdrowe boki. O dziwo jest ok.

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Najbezpieczniej będzie zabrać ze sobą śrubę do sklepu. Powinni coś doradzić i jak już kupujesz to weź Fanar, wspierajmy rodzimy przemysł. 

Mi nie musisz mówić żeby wspierać swoich 🙂

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Tak kuna

Rozsiewacz mam prawie nowy......

On wszystkiego wystawionego nie ma tam jest sprzętu tyle że taborem kolejowym trzeba by wozić 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

dorobisz podłogę i będziesz miał cycepke na cielunki pod for dzika 🙂

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, slawek74 napisał:

Taaa pepika kupił 🤦‍♂️🤭😁

Bo ursusa nie było , ale następny będzie 🥰

Edytowane przez Gość
Opublikowano
HF86 napisał:

8 minut temu, Bananek napisał:

dorobisz podłogę i będziesz miał cycepke na cielunki pod for dzika 🙂

Wygaszamy , wygaszamy .

Po co podłoga? Niech idą.

Opublikowano
36 minut temu, Strongman napisał:

Co wam powiem to wam powiem ale teraz pada co raz i jest mokro ale niedługo przyjdzie susza bo tak ostatnio jest ze albo sucho nic nie pada albo cały czas pada,:D

Pijany od rana 🤔

33 minuty temu, hubertb napisał:

No nie jadłem muszę się przyznać. 

Nie Ty jeden 😂

30 minut temu, slawek74 napisał:

a weź nie przypominaj mi bo krowę miałem z tego ''miasta'' 🤦‍♂️

Od trzciniakow? 

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Kto chce wody

No kurła nic nie zrobię żeby połamańcami sie zająć.

Screenshot_20220421-120509.jpg

Widzisz Rysiu, spuszczał Ty do sąsiada i teraz siła  wyższa Spuściła  na Twoje🙆‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, Bananek napisał:

Wygaszamy , wygaszamy .

Po co podłoga? Niech idą.

jak to?????

jeden z potentatów w rejonie Suchejwoli ,toc to będzie siok i potężny cios dla tykacina 🙉🙉🙉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v