Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Belaruss820 napisał:

Wczoraj widzialem honde crv z napedem 4x4 bez napędu 4x4. Facet wywalil caly naped na tyl. Wal wyrzucony,półosie z tylu. Zostaly otwory. Powód, bo za duzo palił. Teraz stwierdził ze z tylu łozyska huczą a tam nic nie huczy,moze poprostu przeplyw powietrza sie zwiększył miedzy wahaczami i dlatego slychac huczenie🤔

"Za dużo" czyli ile 🤔

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

8 minut temu, radekz200 napisał:

Kurła kiedyś kosztowała 159 zł 😱

Moze sama bez akumulatora,tu masz 2 w zestawie i walizka z akcesoriami. Nie chce mi sie wierzyc ze za 159zl bylby taki zestaw

Sam dwie kupiłem po 139 zł.

radekz200 napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

co go boli że taki tani ?

Podłogi nima 😛😛 a to co banan z usługi nie zadowolony?

Zadowolony i to bardzo.

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

wkrętarka gafite ale to stary typ i nie biorę pod uwagę klucz hogart idzie jak wściekły ale tam mało narzędzi w marce

Stanley w miarę wychodzi cenowo/jakościowo. Mam zakrętarki, Wkrętarki itp z tymi bateriami fatmax. Ukraińce prawie jak Dawid mają dryg i nie mogą zamordować tego 

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, soltys48 napisał:

@Ursus932bis miejscowość Kobyłki mówi Ci coś?

Do Zbyszka jedziesz? Jak rozmawialiśmy tobardzo spoko gość, znajomi kupowali u niego trochę sprzętu 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Belaruss820 napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

Ale takie zestawy?

Takie. Jedna bateria 2 ah

Jednak nie taki zestaw. Wkrętarka, bateria i ładowarka. 139 zł

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

To musisz mi oddać 10 zł to wtedy wyjdzie ze płaciliśmy po 149 😛😛

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, soltys48 napisał:

Znasz/kojarzysz gościa?

Kojarzę , w okolicy parę osób u niego kupiło graty , kuzyn ma ciągnik od niego ,podobno  idzie się z nim dogadać , były mundurowy 😉

6 minut temu, Łolek napisał:

Do Zbyszka jedziesz? Jak rozmawialiśmy tobardzo spoko gość, znajomi kupowali u niego trochę sprzętu 

O Marek też coś wie 👍

Edytowane przez Gość
Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

A no zajadę. Ma kunę która by mnie w tej chwili mocno uszczęśliwiła

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

staleja nigdzie w okolicy nie widziałem...

Obi albo inne tego typu. Zresztą i z neta można. Niektórzy narzekają ze później kłopot z gwarancją co jest nie prawdą. W spawarce płytka mi się spaliła to z wysyłką i powrotem naprawa niecałe 2 tygodnie i okres gwarancji wydłużony o te dwa tygodnie od daty nadania przesyłki 

Opublikowano

@Łolek Marku Ty chyba kupowałeś jakieś części w Kterach to powiedz mi czy chłopaki są rzeczowe i słowne?

Opublikowano
radekz200 napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

To musisz mi oddać 10 zł to wtedy wyjdzie ze płaciliśmy po 149 😛😛

Nic nie muszę. Życzeń mi nie złożyłeś po dziś dzień więc się wypchaj. 😉

slawek74 napisał:

co go boli że taki tani ?

Nic, nawet nośność ma zwiększoną. 😉

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Ehhh kurła noga zwie, plecy bolą a wy mnie jeszcze gadata babę szukać 🙈 toć ona by mnie już wykończyła 🤭

miałbyś ''babę'' to nie myślałbyś że boli 😁

Bananek napisał:

Nic, nawet nośność ma zwiększoną. 😉

raczej pojemność 😁 a działało toto ?

Opublikowano
24 minuty temu, Bananek napisał:

Zadowolony i to bardzo.

daj mu namiary niech se makietę kupi a nie lidloskie promocje 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v