Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Ja cały czas coś czułem,słyszałem, rozmawiałem. Ale to wszystko były fikcyjne postacie. 

łapie. dobra, bo pewno nie miłe wspomnienia. ważne że wyzdrowiałeś. 👍

Opublikowano

Ile tu bredni można przeczytać w tym temacie to głowa mała.

Aż dziw bierze, że tacy oświeceni ludzie, mądrzejsi od połowy lekarzy  i połowy rządu dalej  ziemię przewracają  lub za parobków robią 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

ciekawe?

fajne. o czasach wielkiego optymizmu. popatrz że wszystkie szpitale i prawie każda szkoła gierkowska. jak połączysz inwestycje regionalne z czasami to się dowiesz kto tu kradnie 🥺

Opublikowano
Przed chwilą, Wędrowycz85 napisał:

Aż dziw bierze, że tacy oświeceni ludzie, mądrzejsi od połowy lekarzy  i połowy rządu dalej  ziemię przewracają  lub za parobków robią 🤣

witaj sąsiedzie.

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

fajne. o czasach wielkiego optymizmu. popatrz że wszystkie szpitale i prawie każda szkoła gierkowska. jak połączysz inwestycje regionalne z czasami to się dowiesz kto tu kradnie 🥺

Panie. ja z tych czasów. :D

Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

Oczywiście, że znam takie przypadki. Jednak nie zmienia to faktu, że przez ten czas więcej tych ciężkich "gryp" było niż wcześniej. 

Każdy organizm działa inaczej. Jeden wypiję litr Wódki i wybiera się na pielgrzymkę dalej gdzie inny po ćwiartce leży urzygany 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, gregor1284 napisał:

na tej plaży 

mnie to plaża tak średnio, tylko kluby ja aktywny nocą dniem odpoczywał zamiast smażyć 

Kurła ze szwagrem rum opijamy co przyniósł jakie to dobre produkcja Portoryko z trzciny cukrowej może się z czystej na o przerzucić :D

Edytowane przez V12
Opublikowano
2 minuty temu, Wędrowycz85 napisał:

Pewnie każdy co innego za brednie uważa. 😉

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tego w TVprostytucja nie ma i temu nie wiedzą. 

ale zato Putininflcja i te no złe ue i ten yebany stuskn 😆 inaczej już światem rządził by jajoslaw 😂

Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

Nie muszę TV włączać. Wystarczy z poza swojej wsi wyjść i ludzi posłuchać. Tych co chorowali. Tych co w szpitalach pracowali. Tych co truskawki mają i Ukraińców zatrudniają. Lub tych co pracują z nimi na zakładach. Wszyscy się zmówili by propagandę siać?

Jeśli wiesz o czymś dzień wczesniej od innych to przez cały ten dzień jesteś uznawany za idiote 

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Jeśli wiesz o czymś dzień wczesniej od innych to przez cały ten dzień jesteś uznawany za idiote 

Jackowski sporą karierę zrobił.

Opublikowano
7 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

Potrzeba nam tu było głosu naczelnego białego murzyna tego forum i mianowanego lopaciarza. Ucałowałeś się ze starym przy jajkach? 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Każdy organizm działa inaczej. Jeden wypiję litr Wódki i wybiera się na pielgrzymkę dalej gdzie inny po ćwiartce leży urzygany 

Ale to nadal nie kwestionuje istnienia wirusa  z Chin, ok jak to pisali wyżej. 

Opublikowano

znacie kogoś kto w tej loterii cowidowej cosik wygrał 🤔🤔🤔🤔🤔

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, gregor1284 napisał:

w kwietniu 2020 kiedy była wacha z 3 z przodu, powiedziałem że dwa trzy latka i paliwko po 7zł i co teraz mnie chca w alkoholizm wpędzić, bo stawiają zeby co powiedział jak bedzie... wogóle tyle co przez te dwa lata zakładów na wygrywałem to nie miara 

Przyszłość to nie dar to obserwacja zaleźności co sie dzieje latami i łaczenie tego , interesów, układów itd 

Edytowane przez V12
Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy napisał:

witaj sąsiedzie.

Nie Strasz go znów bo ucieknie. Nie ładnie tak znęcać się nad wyzyskiwanymi ludźmi 😂 musi gdzie na uchodztwie zarobił na doładowanie i pakiet neta wykupił to będzie nam tu smęcił przez kilka następnych dni. Wybadales tą renowkę za rzeką może z litości bym mu ojca wyswobodzili z tego kłopotu. Mam na myśli renowkę nie jego syna 🙊

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Wybadales tą renowkę za rzeką

właściwie tak, ale nie na 100.

Opublikowano
16 minut temu, 6465 napisał:

Nie. Czarna dziura to była jak byłem na operacji. Miała trwać 1,5 do 2 godzin. Trwała 4,5h. Tam pamiętam na stole leżę zastrzyk w wenflon i koniec. Budzę się na ojomie z brodą przyszyta do klaty. Nic nie pamiętam.

Mój ojciec miał przeszczep płuc to operacja trwała 13 godzin. Później przez rehabilitanta zrobił się krwiak że nawet rezonans nie pokazywał i miał tylko 30%na przeżycie ale dzięki Bogu wyrwało mu dziurę na boku i dopiero wtedy okazało się że tam był ten krwiak. 

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Pewnie żona Morawieckiego coś przygarnęła.

nie mówię tu o pisiojach i tym co wstydu nie mają i im rowa nie lizali 😆

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

ale zato Putininflcja i te no złe ue i ten yebany stuskn 😆 inaczej już światem rządził by jajoslaw 😂

Weź jak mnie kobita jakąś obłąkana na tych waszych mazurach dziś ciśnienie podniosła. Jak kto samochodem staje w stronę zachodu to za Tuskiem i Angela 🤦‍♂️oj mata wy tam ciekawie 

8 minut temu, Pafnucy napisał:

Jackowski sporą karierę zrobił.

Ta. Przepowiadał upał na święta. Kopałeś dziś w jakie koło? Bo mi to jajki zmarzły a nie pokleily się od potu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v