Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak czasem widzę, że dla jakiegoś dziecka set tysięcy czy w milionach zbierają to sam nie wiem co myśleć. 

Ba no i widzisz dla polskich zbierali a ukraińskie mają wszystko zapewnione 

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Tylko mojego nie wykup 😛😛

pewno za wiele tego nie rzucą. się może i kajtnę w sobote do którego lidla.

Opublikowano

W Warszawie mamy w 100% ukraińską komunikację miejską.

Każdy autobus oflagowany w barwach Ukrainy.

Czy jest jakaś granica tego absurdu? 

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

🙋‍♂️

mowę Ci odjeło, ze tylko ręka w górze? :D

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Kurła, dobrze że w moich pipidowkach wogóle, nic z tych tematów nie zauważam na codzień 

Opublikowano
Agrest napisał:

Flaga Ukrainy to nie przesada. Przesadą jest emitowanie w polskiej TV wywiadu z flagą UPA w tle.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Patrz to 

IMG_20220417_195853.jpg

6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Moim zdaniem nie, ogłupienie pod tym względem sięga zenitu.

Tresura poliniakow 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Oczywiście, że nie, przecież nie obchodzę świąt. Innym porządku nie zakłócam tłuczeniem się po podwórku, w chałupie się obijam ale nie nazwał bym tego świętowaniem.

Okazji nie było ze szwagrem pojednawczej flaszki obalić?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tresura poliniakow 

Mam inne problemy niż obecna sytuacja a szczerze mówiąc nigdy nie interesowało mnie coś co się dzieje poza podwórkiem czy wsią, chyba, że musiałem wiedzieć, ot chociażby zmiany przepisów, od nas niezależne. 

Przed chwilą, Leszy napisał:

Okazji nie było ze szwagrem pojednawczej flaszki obalić?

Ja z nim pić nie będę, jestem dziki dziad ale jakieś resztki honoru mam.

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Nie i nie będzie tego końca .

Rząd Ukrainy prosi grupę G7 o wsparcie. Potrzebne 50 mld dol. na pokrycie deficytu

Jak zapowiedział w niedzielę doradca gospodarczy prezydenta Ołeh Ustenko, rząd w Kijowie rozważa wyemitowanie nieoprocentowanych obligacji. Przychody z ich sprzedaży miałyby pokryć w ciągu najbliższych sześciu miesięcy deficyt budżetowy Ukrainy związany z wojną. O 50 mld wsparcia finansowego Ukraina poprosiła kraje grupy G7, skupiającej siedem najsilniejszych gospodarczo krajów świata.

A KTO POKRYJE NASZ DEFICYT PONIESIONY NA Ukrainę zapewne my sami .

Opublikowano

Na każdym portalu lepią te flagi. 

3 minuty temu, Leszy napisał:

Flaga Ukrainy to nie przesada. Przesadą jest emitowanie w polskiej TV wywiadu z flagą UPA w tle.

Oczywiście że przesada. Co innego gdyby były dwie flagi polska i ukraińska. Ale nie zdobyli się na odwagę by z drugiej strony dać biało czerwoną. Za to dali barwy MZK- żółto czerwone.

Żółty jak żółte papiery - symbol ubezwłasnowolnienia

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Okazji nie było ze szwagrem pojednawczej flaszki obalić? Ja z nim pić nie będę, jestem dziki dziad ale jakieś resztki honoru mam.

a ja z dwoma i chrześniakiem 🙋‍♂️😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v