Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na twoim miejscu to bym pierdolił jego i tą jego gospodarkę

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Tylko takie miał, a nie chciało mi się szukać gdzie indziej.

250zł to dużo czy mało bo się nawet nie orientowałem?

Na skuter lepszy nie potrzeba, na ścigacza takiego bym odradzał. Dużo to pojęcie względne, dla jednego kask za 1000 to mało a dla drugiego cena kosmos.

Zasada jest prosta: dobry kask nigdy nie będzie tani

https://www.louis.pl/marken/nolan?partner=googlesea-pl&gclid=EAIaIQobChMI8uO-mbP79gIVEE4YCh3I8wm2EAAYAiAAEgKY0PD_BwE

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, TheraRolnik napisał:

6 godzin temu, MonteChristo napisał:

Ja na twoim miejscu to bym pier**lił jego i tą jego gospodarkę

No ale jak to 

Koniec zbierania siuwaru ? 🤷

Mamuśka też tak po tobie jedzie? Czy czasem stanie w twojej obronie

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano

🙋‍♂️ dobry 2⁰C

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Dzień dobry 🙋

Ale wiatrzysko 🤨

Trzymaj kieckę żeby Ci nie podwiało. 😁🤭🤣😂

Opublikowano

Siemanko. Obrządki zrobione, można zjeść śniadanko i do pracy. Kurka, dziś pogrzeb doszedł do planu dnia. 🥴

A, wieje ostro. Padało w nocy. (Deszcz)

28 minut temu, DANDYS napisał:

Dawid pa to

Screenshot_2022-04-05-06-04-49-870_com.facebook.katana.jpg

Screenshot_2022-04-05-06-04-58-120_com.facebook.katana.jpg

A Ty pa to. Uciekła zanim to było modne. 😉 

• Haha 2
Opublikowano

Chłopaki jeszcze myślę jakiś większy opryskiwacz wymienić , do ciapka to ile litrów, 500 da rade🤔

Opublikowano

500? Toż to jak 400l tylko do 2ha opryskasz. Szukaj 600l i jakiś drobne obciążenie na przód i będzie chodził

Opublikowano
6 minut temu, Ursus932 napisał:

Chłopaki jeszcze myślę jakiś większy opryskiwacz wymienić , do ciapka to ile litrów, 500 da rade🤔

400 biardzki mam to tak na styk z RSMem. 

Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Da

Opublikowano
Bananek napisał:

Jak tam ten twój biardzki, ja jak bym stosował rsm to by sama beczka została

Opublikowano
MonteChristo napisał:

Bananek napisał:

Jak tam ten twój biardzki, ja jak bym stosował rsm to by sama beczka została

Kwestia dokładnego umycia po zabiegach.

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, MonteChristo napisał:

500? Toż to jak 400l tylko do 2ha opryskasz. Szukaj 600l i jakiś drobne obciążenie na przód i będzie chodził

200-220 litrów na ha jest wystarczająco , właśnie chodzi żeby dwa zrobić na raz

17 minut temu, adamn999 napisał:

tak ja prtskalem 500, i nam go na sprzedaż wielkopolska

Daj fotkę

10 minut temu, Łolek napisał:

Kup 1200 ciągany  

Nie ten budżet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v