Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Kilka elektrod i będzie ok. Wsadzę nazad tą uciętą część tura i pośmiga jeszcze parę lat. Jeszcze mam jedną ramę na linkę to do niej wrócę jak nie wyda.

stempos1980 napisał:

17 minut temu, Bananek napisał:

No to kończymy... 🥴 Awarii zachocieło sie. 

Chytry traci dwa razy😁🤭

Że kto przepraszam? Osz Ty łobuzie.

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Kilka elektrod i będzie ok. Wsadzę nazad tą uciętą część tura i pośmiga jeszcze parę lat. Jeszcze mam jedną ramę na linkę to do niej wrócę jak nie wyda.

Że kto przepraszam? Osz Ty łobuzie.

Chciałeś zrobić szybko i dużo na raz nabrać to ci wyszło że będzie wolno i naprawa do tego😁

Opublikowano
Karol6130 napisał:

Coś mnie się zdaje że 🍌w nowej robocie zacznie od urlopu 🤭

Za duży balast był na tylnym moście 🤭

E, nie. Ja w robocie się raczej nie przemęczę. Dziś z dyrektorką gadałem to mówiła w piątek przyjść, ale pierwszy dzień pracy będzie polegał na wypełnianiu papierów, obeznawaniu się z obowiązkami. Kazała się nawet po behapowsku nie ubierać. 😉

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Po 1000 za przzyczepę dasz?

2 minuty temu, slawek74 napisał:

a ja dwie przyczepy drzewa za tysiac może ktoś potnie i porąbie

nie tysiąc tylko 100zł za olszę około 1m3

Opublikowano
25 minut temu, Bananek napisał:

E, nie. Ja w robocie się raczej nie przemęczę. Dziś z dyrektorką gadałem to mówiła w piątek przyjść, ale pierwszy dzień pracy będzie polegał na wypełnianiu papierów, obeznawaniu się z obowiązkami. Kazała się nawet po behapowsku nie ubierać. 😉

To do pracy idziesz 🤔 co będziesz działać ?

Opublikowano
kris91 napisał:

slawek74 napisał:

dwie przyczepy drzewa za tysiac może ktoś potnie i porąbie

Ja mogę, tylko płatne do ręki 🙊🙊🙊🙊😂

od przyczepy raczej 🙋‍♂️😀

szymon09875 napisał:

A jak sobie rękę odrabiesz ? 

wtedy mu zapłacę 😉 albo i nie 🤪

Opublikowano
9 minut temu, szymon09875 napisał:

Przecież to nie ja będę rąbał, będę tylko pośrednikiem 😉 Flaszka dla menelika, a reszta forsy do mnie za pośrednictwo pracy 🤭🤭🤭

5 minut temu, slawek74 napisał:

Może być i tysiąc od przyczepy 🙊🙊🙊

Opublikowano
kris91 napisał:

9 minut temu, szymon09875 napisał:

Przecież to nie ja będę rąbał, będę tylko pośrednikiem 😉 Flaszka dla menelika, a reszta forsy do mnie za pośrednictwo pracy 🤭🤭🤭

5 minut temu, slawek74 napisał:

po pierwsze menelików nie wpuszczam po drugie przyczepa nie jest na porąbanie ani jedna ani druga 🙆‍♂️

Karol6130 napisał:

W godzinę porąbał przyczepę drewna 

Teraz dać jeść 🐄 i do lasu 

poczekaj z tym wyjazdem do jeśeni niech podrośnie więcej będzie 🤠

Opublikowano
30 minut temu, kris91 napisał:

mata tam jeszcze takich na tychże trujwioskach 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v