Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ja nie jestem z tych co sikają z radości po przejechaniu się germańcem B|

A zresztą miałem okazję jeździć ciucholandem i jonem  , no fajne ale jakoś nie dla mnie 

Fergusonem musisz sprubować. 

Tylko tak dluzej nie do drogi i z powrotem

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
35 minut temu, Ursus932 napisał:

Tak mówicie że jest ok 🤔 , bo już duża kątówka z tarczą jest naszykowana , u mnie to tylko moment jak mnie coś wk***i 😊

Zapnij mu coś cięższego to będzie za szybko opadał

12 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ototo 

7-8 godzin w robić i w domu się nie chce robić

I co, w końcu poszedłeś do tej roboty co z wielką łaską 15zł na godz dawali??

Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

A zresztą miałem okazję jeździć ciucholandem i jonem  , no fajne ale jakoś nie dla mnie 

Jest tylko jedna prawidłowa zieleń i nie jest to jeleń 

A z czerwonych tylko mf 

Ale masz rację trzeba się cieszyć z tego co się ma 

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A gdzie w szkole tyle godzin siedzieć 🤔

Oj zdążą się. Dróga połówka klasy miała dziś dziesięć godzin. Od 8 do 17 z minutami 

Pamiętam te czasy od 8 do 17, od 13 do 17 na warsztatach przez jedną lekcje zrobiony materiał a później rypanie w cs'a 😁

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Oj zdążą się. Dróga połówka klasy miała dziś dziesięć godzin. Od 8 do 17 z minutami 

Ja to bym tyle nie siedział 🤦

A po drugie ... W szkole ledwo na dwójkach jechałem także się nie przemęczałem 🙊

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

I co, w końcu poszedłeś do tej roboty co z wielką łaską 15zł na godz dawali??

A gdzie tam ... Wymagania w ch*j a płaca jak u typowego Janusza ... 

Tego samego dnia zadzwoniłem że nie przyjmuje tej roboty 

Opublikowano

Co wam powiem , troche to spalanie duże no ale sadzę opór ile fabryka dała 😊 2450 w kultywatorze . Ojciec dziś troche pojeździł to mówi szejsiontka chyba by się rozleciała w tym roku bo tak twardo na glinach 🤨

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Tata był zadowolony z twoich osiągnięć?

A co miał gadać ? Nie miałem zamiaru się uczyć na lepsze oceny bo i po co mi lepsze 

Aby przejść z klasy do klasy 😔

1 minutę temu, kris91 napisał:

Na randce tylko nie chwal się 🤭🤭🙊🙊

Już mi się bab odechciało 

• Sad 1
Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A co miał gadać ? Nie miałem zamiaru się uczyć na lepsze oceny bo i po co mi lepsze 

No pacz, ja mam takie samo podejście a jakoś średnia poniżej 3,5 nie chce zejść 

Opublikowano
6 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ja to bym tyle nie siedział 🤦

A po drugie ... W szkole ledwo na dwójkach jechałem także się nie przemęczałem 🙊

I wiele się nie zmieniło po szkole

w twoim podejściu do zycia

3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Dawidek szkoda mi cię 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Ursus932 napisał:

We wsi sztajer nawalił

Tylko trochę po gwarancji

Coś w skrxyni pierdakło, nie chce jechać, koszt 25 000 a kasy brak na naprawę i stoi.

Nie ma to jak prosty sprzęt  łożysko i tryb popychany wajchą👍🏻

Edytowane przez Rolnik1973
  • Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Nie ma to jak prosty sprzęt  łożysko i tryb popychany wajchą👍🏻

A nailepiej koń... 

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

I wiele się nie zmieniło po szkole

w twoim podejściu do zycia

Dawidek szkoda mi cię 

A na co mi odde podejście 🤷

Niby czemu 🤔

3 minuty temu, MonteChristo napisał:

Trzeba mu kobiety co by go do pionu postawiła 😁

A idź ... Tyle godzin w robicie, jak w domu robię to tylko patrzę kiedy koniec żeby pójść spać 

I rano wstać nie idzie 

Na co mi teraz jeszcze baba 🤷

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

I niektórzy twierdzą że oprócz konia to kobita 

Traktorów się Rysiek boi ale volvem dupe wozi 

Bo dobre to,

co Rysiek mo. 

Opublikowano
9 godzin temu, jahooo napisał:

Ja bym został przy 3p, u ojca most zrobiony na zetorowski, ciągnik ogarnięty, jeszcze kabinę zmienić i robi sią fajny pomocnik

Wystarczy DOBRZE ustawić oryginalne koło i wałek. Już się robi niebo a ziemia 

Opublikowano
25 minut temu, Łolek napisał:

Jest tylko jedna prawidłowa zieleń i nie jest to jeleń 

A z czerwonych tylko mf 

Ale masz rację trzeba się cieszyć z tego co się ma 

Marku czerwony to tylko ursus 🥰

Jak będe kiedyś zmuszony kupić zachodni ciągnik to tylko i wyłącznie Jona 💪 to jest zieleń a nie taka brudna germańska fynda 🥴

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v