Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

Obie w tym samym kolorze?  Grubo ci przekroczy 80tys? Za zestaw?

Obie jednakowe, 76 ale umowa w grudniu pisana 

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Ja kupiłem za 17 taką Metalchem 

IMG20220309162716.jpg

A jak pytałem o cenę to mi nie odpisałeś oj ty ☝️

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, jacor73 napisał:

No, taką to w razie draki i 30 sobie poradzi.

Połowę tak , ale pełnej nie da rady chyba

Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

Odwiedz Agresta, on niedaleko mieszka ciebie. Rower sprawny? 

ja nie jestem wstanie wyjść nawet na siusiu i nie chcę kontaktu z ludźmi, nie chcę nigdzie wychodzić, ani być odwiedzanym. od miesiąca nie byłem na zewnątrz. dobrze, że mama z tatą mi pomagają, jak umrzą ja zginę. jedyna myśl wziąść linkę , czy ciągnąc ten krzyż dalej. z jednej strony nie chcę tego robić mamie bo ją kocham, z drugiej nie mam już sił. dzięki @gregor1284 że odpisałeś.

Opublikowano
1 minutę temu, leber napisał:

ja nie jestem wstanie wyjść nawet na siusiu i nie chcę kontaktu z ludźmi, nie chcę nigdzie wychodzić, ani być odwiedzanym. od miesiąca nie byłem na zewnątrz. dobrze, że mama z tatą mi pomagają, jak umrzą ja zginę. jedyna myśl wziąść linkę , czy ciągnąc ten krzyż dalej. z jednej strony nie chcę tego robić mamie bo ją kocham, z drugiej nie mam już sił. dzięki @gregor1284 że odpisałeś.

A jak do biblioteki się przemieszczasz czy tam księgarni 🤔

Opublikowano

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

To Agrest Cię odwiedzi 🤔

nie. nie chcę, żeby ktoś mnie oglądal w takim stanie. ja się nawet nie myję. jestem bardzo wychudzony i poszarzony, mało jem i się zmuszam, żeby cokolwiek przełknąć. jedzenie wzbudza odruch wymiotny. mogę nie jeść i miesiąc, nie mam w ogóle apetytu, ale brak snu mnie wykańcza.

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

A jak do biblioteki się przemieszczasz czy tam księgarni 🤔

nie pracuję zwolniłem się, nawet na chorobowym nie jestem, bo to trzeba mieć siły iść po zwolnienie.

Opublikowano

A to już wiem , zapomniałem że taki wykręt tu był 🥴

1 minutę temu, Bananek napisał:

Cebulion, drewniak czy jak mu tam było. Ogólnie atencjusz.

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Cebulion, drewniak czy jak mu tam było. Ogólnie atencjusz.

nie szukam atencji absolutnie. piszę, żeby pisać, żeby wyrzucić z siebie to co w żywe oczy bym nie zrobił.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Ursus932 napisał:

@Łolek Marek nie denerwuj mnie nawet 😛🤨👇

Screenshot_2022-03-13-15-53-05-71.jpg

Widzisz co to  mięcho robi z mózgu 🤦‍♂️🙏

Zwracam honor zapomniałem 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

No i przyszedłeś tu aby czytać ta tragikomedie. Ja pie..... co tu się dzieje 

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Połaził trochę, nawet fajnie, słońce świeci, tylko ten wiatr...

A i ja trochę Połaził, popracował ciężko fizycznie. Paszowóz namieszany, obornik wyjechał, pościelone. A kto wie może i krowy pomogę doić 🤔

Opublikowano
Łolek napisał:

Widzisz co to  mięcho robi z mózgu 🤦‍♂️🙏 Zwracam honor zapomniałem

Daj spokój, kto na sałacie ujedzie. Dziś na obiad pierogi były to kolacja już o 16:00 była. 😁

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, marcin19071980 napisał:

No i przyszedłeś tu aby czytać ta tragikomedie. Ja pie..... co tu się dzieje 

lepiej czytać niż przezywać samemu, ale co ja wam będę mówił. normalnie człowiek w walce z życiem jest po stronie życia nawet ciężko chory ma instynkt przetrwania, a ja nie mogę. mam ochotę się wysadzić, wbić nóż, otruć ale jestem tchórz i wszystko robię źle , to wolę już nic nie robić. przepraszam was wszystkich.

Opublikowano

No słońce dzisiaj całkiem mocno grzeje. Pomidory, papryki już wykiełkowały i ładnie pną się do góry. Trzeba ziemi kupić, to gdzieś pod koniec miesiąca trzeba przesadzać 🤔. Kawę wypić i iść się jeszcze dotlenić, póki zmroku nie ma. A potem jaki browar i znów proza tygodnia od nowa 😏. Eh, by się mialo hektarów to by się żyło jak @Rolnik1973.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v