Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, daron64 napisał:

Ale czy ja Ci kaze latać po polu? Toc rób jak uważasz.

Kizeryt rozkłada się dłużej niż saletra, więc na chłopski rozum wysiewasz go szybciej, żeby np siarka, która o ile się nie mylę - wpływa na wykorzystanie azotu, była podana przed tym azotem. No ale to ja tak sobie kminie, nie znam się dokładnie na tym ile czasu co jest pobierane/przyswajane itd

No nie każesz , spokojnie 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Toć ja tylko zapytałem pjotera zy by po tańcował na moim weselu. Od tego zacznę może planowanie 🤔

Ehh.... Tera to mi smutno 

Czemu ty prosisz tych co nie chcą zaproś mnie Tomka  PRIMO i jeszcze paru to ci imprezę rozkręcimy, albo zwiniemy 🤔

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Talerzowka ma zastąpić kombajn 😉 jak jednak coś z tego wyrośnie to ścierniskowiec by się zapychał 

Każdy chwali swoję,tak bym miał odmienne zdanie,ale że funkcję kombajnu to nie testowałem być może masz racje

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Zajechać chętnie ale nie na wesele, o nie. Czyjeś szczęście to nie moja sprawa, jak muszę to idę ale jak nie muszę to się wymiguję jak mogę.

Ehh Pjoter, wyróżniony bym się czuł żeś tyle km miał chęć przyjechać. Co tam rodzina z całego świata, grunt że Pjoter by był. Ehhh 

Patrzta to "Ostatnio w Radzyminie w..bały się 3 Ukrainki do kosmetyczki, i chciały sobie paznokcie zrobić, bo widziały że minister mówił że będą za darmo mieli Ukraincy 😁😁😁

Opublikowano
slawek74 napisał:

ile byś vhciał za takie cudo ?

Stań w kolejce, proszę

Agrest napisał:

Za 5,5tys bym chyba sprzedał

Wrzuć kilka fotek. Może ja by go zabrał na stałe na Podlasie?

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Czemu ty prosisz tych co nie chcą zaproś mnie Tomka  PRIMO i jeszcze paru to ci imprezę rozkręcimy, albo zwiniemy 🤔

Rozkręcenie i zwinięcie to w kwestii ciotek 🤦‍♂️ oj nie chcieli bysta się z nimi zadać 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ehh Pjoter, wyróżniony bym się czuł żeś tyle km miał chęć przyjechać. Co tam rodzina z całego świata, grunt że Pjoter by był. Ehhh 

Patrzta to "Ostatnio w Radzyminie w..bały się 3 Ukrainki do kosmetyczki, i chciały sobie paznokcie zrobić, bo widziały że minister mówił że będą za darmo mieli Ukraincy 😁😁😁

Słuchaj @Łolek. Ze mną to się tam nie licz, ze mną i tak nikt nigdy się nie liczył i nie liczy.

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Każdy chwali swoję,tak bym miał odmienne zdanie,ale że funkcję kombajnu to nie testowałem być może masz racje

Ano już wszystko przemyślane i wdrażane. 

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Słuchaj @Łolek. Ze mną to się tam nie licz, ze mną i tak nikt nigdy się nie liczył i nie liczy.

E a ja? 

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Niektórzy mówią że nie potrzebują pić żeby się dobrze bawić 

A inni natomiast że nie muszą się dobrze bawić żeby pić

Cały czas te picie..... 😉

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Stań w kolejce, proszę

Wrzuć kilka fotek. Może ja by go zabrał na stałe na Podlasie?

Wyślij na pw nr telefonu lub e-mail  to może jutro bym co pstryknął.  

Opublikowano
53 minuty temu, hubertb napisał:

Kup w sklepie z częściami do ciężarówek tekalan + 2 złącza i zrób sobie sam. 

Hubcio a takie końcówki żeby pasowały do reszty dostanę 🤔

Opublikowano

Rozkręcenie i zwinięcie to w kwestii ciotek 🤦‍♂️ oj nie chcieli bysta się z nimi zadać 

Jeszcze by ciotki do wujków nie chciały wrócić jak by z nami w tańce poszły 

5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja się liczę z każdym choćby z szacunku 

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Czemu 🤔, ja tam mam szacunek do Ciebie choćby za to że stawiasz się temu ach i och farmerowi @slawek74 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Jeszcze by ciotki do wujków nie chciały wrócić jak by z nami w tańce poszły 

Ja się liczę z każdym choćby z szacunku 

Tej jednej mąż to i tak zgred w wieku jej ojca 🙊 oj mogło by z tego wesela kilka rozwodów wyjść. 

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

do Ciebie choćby za to że stawiasz się temu ach i och farmerowi @slawek74 

Bo mnie czasem denerwuje i tyle. Zawsze sukcesy, zawsze najlepszy a kto się nie rozwija to dziad. Wolę być dziadem, porażki się osiągało i osiąga, nie zawsze się wszystko udaje i tyle. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Czemu 🤔, ja tam mam szacunek do Ciebie choćby za to że stawiasz się temu ach i och farmerowi @slawek74 

Co Ty masz na niego takie uczulenie 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Co Ty masz na niego takie uczulenie 

Marek , a wk***ia mnie 🤨 tym swoim gadanie co to nie on, zawsze wszytko naj ...

Opublikowano

Tej jednej mąż to i tak zgred w wieku jej ojca 🙊 oj mogło by z tego wesela kilka rozwodów wyjść. 

Jak się z jakąś panną na wesele szło to mus było wszystkie babki i ciotki obtancowac 

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Marek , a wk***ia mnie 🤨 tym swoim gadanie co to nie on, zawsze wszytko naj ...

Mniej bierz do siebie 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v