Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Wiele tam wchodzi?

17 minut temu, Agrest napisał:

A nie wiem ile ma es. 15-20???

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Ale że co?🤔

myśli że jak na czerwono , to alarm...

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Niewiele brakło żebym sobie palca sam amputował

A tobie co?🤨 renta z powodu uszczerbku na zdrowiu się marzy?🤭😁

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

ABS poduszki i żarówka od podświetlenia tablicy :/

Ford czy inne wozidło?

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

pewno wetknął gdzie nie trza było... 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Łałdi

Do elektromagika te cztery 0000 .

Prawdopodobnie układ scalony się odkleja. 

A nie wchodzi w tryb awaryjny?

Opublikowano
20 minut temu, Łolek napisał:

Pioter masz jeszcze zdrowe ręce usta  i język nie jedna byłaby zadowolona 

Ja obrzydlistw nie robię. 

20 minut temu, hubertb napisał:

I nie mów że poprawiałeś pole łopatą ... U mnie są maleńkie kawałki ale to jest nie do pomyślenia jakieś poprawki łopatą. 

Oczywiście, że poprawiałem. W ziemniakach po sadzeniu i obsypywaniu też zawsze te "kopce" na końcach poprawiam. Dla mnie to normalne.

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Do elektromagika te cztery 0000 .

Prawdopodobnie układ scalony się odkleja. 

A nie wchodzi w tryb awaryjny?

Nieee

Przed chwilą, hubertb napisał:

Żeby obniżyć moc silnika błędem układu hamulcowego auto musi mieć ESP, lub inny system kontroli trakcji. 

ASR ma 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Oczywiście, że poprawiałem. W ziemniakach po sadzeniu i obsypywaniu też zawsze te "kopce" na końcach poprawiam. Dla mnie to normalne.

Masz zbyt dużo siły oraz w uj wolnego czasu. 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja obrzydlistw nie robię. 

jakoś bicie dzieci popierasz, a to gorsze .

Opublikowano
12 minut temu, Pafnucy napisał:

łeeeee. sporo tego...

a tak poważnie, co się stanęło? czym to tak?

Sporo nie sporo, jednakowoż do wszystkich jestem przywiązany tak samo

Drzwi na zawiasy zakładaliśmy, te od stodoły co kiedyś o zamknięcia pytałeś, i akurat jak ładnie wskoczyło i siadały na haki to akurat tam miałem palec... 

Tylko skórę ściągnęło, centymetr dalej albo by ucięło, albo przynajmniej by trzasnął, ale przykleiłem plasterek z krabem i już nie widać

10 minut temu, PRIMO napisał:

O ta, Braciak mi by musiał płacić

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Mało pola. 

mógł byś mieć więcej bez problemu. kur i królików też.

Opublikowano

Woli dziecku przylać niż laseczka klapse sprzedać 🙆‍♂️

Opublikowano

Witam wszystkich w te zimne popołudnie. Mialem.byc jeszcze.w.robocie ale kierownik mowi,jedz do domu,i tak nic sie nie dzieje. Przed 17 bylem w domu inod razu do obory bo poród. Cielak leb odkrecil ze nie chcial isc,ale sie udalo wyciagnac,kumpel przyjechał juz tylko popatrzeć. Ale jedynie co mi humor popsuło to to ze jalowka. Kolejny rok zapowiada sie żeński

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

siadały na haki to akurat tam miałem palec... 

kuuuurna. znaczy dokładnie gdzie.

cholera jak łatwo inwalidą zostać... 🙆‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v