Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał:

Darek, zamiast garażu będzie szklarnia 🤭

Twoje zdrowie, będzie Ci teraz potrzebne... 

IMG_20220311_184126.jpg

Dziękuję 

A co moje zdrowie ma do tego??? 

Wiata to akurat u brata, nie u mnie, a do foliaka wczoraj drzwi uspawalem

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Niech jeszcze napisze że smacznie gotuje i dobrze tańczy to nie jedna chętna będzie 

Pewnie ma tego, no thermomixa🤭

To ci cwaniak 😂

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Dziękuję 

A co moje zdrowie ma do tego??? 

Wiata to akurat u brata, nie u mnie, a do foliaka wczoraj drzwi uspawalem

O garaż mi chodziło, będzie na jego miejscu szklarnia 😂

Opublikowano
14 minut temu, Karol6130 napisał:

Antybiotyk na pewną bakterie, gram-dodatni 

36-38 litry w kanał przez tydzień 😂

Wszystko z nim dobrze 

Pewno paznokcie brudne i nie obcięte i za butelkę chowasz 

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Pewnie ma tego, no thermomixa🤭

To ci cwaniak 😂

O garaż mi chodziło, będzie na jego miejscu szklarnia 😂

Aaaa.... 

Nie, już dwa lata temu obok postawiłem tunel foliowy, taki 2,5*4, pierwszy sezon robił mi za garaż na przyczepkę i rowery😁 

Drzwi miał takie na suwak zasuwane, wczoraj wyspawalem normalne, na zawiasach

A tak poza tym, dziś sezon rozpoczęty, brakowało mi tego 

IMG_20220311_150257_721.jpg

• Like 7
Opublikowano (edytowane)

Mi to zimno na motor, do Bandita nawet aku nie włożyłem 🙉

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

dziś sezon rozpoczęty, brakowało mi tego 

chyba zimno odrobinę?

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Aaaa.... 

Nie, już dwa lata temu obok postawiłem tunel foliowy, taki 2,5*4, pierwszy sezon robił mi za garaż na przyczepkę i rowery😁 

Drzwi miał takie na suwak zasuwane, wczoraj wyspawalem normalne, na zawiasach

A tak poza tym, dziś sezon rozpoczęty, brakowało mi tego 

IMG_20220311_150257_721.jpg

A gdzie plastiki zgubiłeś 🤔

Opublikowano

pany pany całkiem poważnie, wierzycie w życie pozagrobowe ?, jakieś dowody , coś kogoś spotkało. ja tak sobie myślę, że gdyby tak pójść w stronę Boga, się nawrócić to może by mi się polepszyło w życiu, spotkałbym dziewczynę z marzeń , może nawet z własnym gospodarstwem, ale ja muszę mieć dowody, nie chcę wierzyć w bałwochwalstwo i gusła, chcę prawdziwego Boga. podzielcie się ze mną refleksjami. @Pafnucy ty w co wierzysz, zadowolony jesteś, ze swoich decyzji, czy zawsze wybierasz te złe jak ja?

Opublikowano
1 minutę temu, leber napisał:

czy zawsze wybierasz te złe jak ja?

ja zawsze dobrze wybieram. po co źle wybierać?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, V12 napisał:

Mi to zimno na motor, do Bandita nawet aku nie włożyłem 🙉

Też miałem tylko akumulator zamontować, zobaczyć czy odpala. No ale jak już odpalił to mówie przejadę się kawałek. W międzyczasie przyszedł SMS że paczka jest w paczkomacie, i okazało się że zamiast tutaj koło domu zamówiłem d tego koło pracy, to od razu po nią pojechałem. I tak z "tylko odpalenia" zrobiło się z 50km

11 minut temu, donweter1989 napisał:

Również poszedłem w tym kierunku

Screenshot_20220311-190659.png

Pewnie i moja zaraz mi listę wypisze co mam je zamówić, jak co roku

10 minut temu, Pafnucy napisał:

chyba zimno odrobinę?

Po 14 było ok, potem po 16 jak już wracałem to już było trochę za zimno, choć może to poprostu było za długo już

9 minut temu, Bananek napisał:

Do folii przyspawasz?

Do słupków, też zamontowałem wczoraj

8 minut temu, TheraRolnik napisał:

A gdzie plastiki zgubiłeś 🤔

Tyle ile powinien mieć tyle ma, SV wychodziły tak albo w wersji naked bez owiewki, z okrągłą lampą i inna kierownicą 

Choć w sumie to były też w pełnej owiewce, ale to rzadko

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v