Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Krzak napisał:

Dlatego jak taki @Chłoporobotnikpisze o piciu z sąsiadami to mówię aby dał se spokój,tym bardziej że kawaler. Mnie ma kto wziąźć za fraki i ogarnąć a kawaler-alkoholik to równa pochyła to menelstwa.

Ale chociaż nikt pretensji nie ma jak się wróci najebany 🥴

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Krzak napisał:

Dlatego jak taki @Chłoporobotnikpisze o piciu z sąsiadami to mówię aby dał se spokój,tym bardziej że kawaler. Mnie ma kto wziąźć za fraki i ogarnąć a kawaler-alkoholik to równa pochyła to menelstwa.

Dzisiaj nie da rady raczej. Może jutro z rana coś się ten tego ;)

Złego kościół nie naprawi a dobrego knajpa nie zepsuje 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Ale chociaż nikt pretensji nie ma jak się wróci najebany 🥴

Ototo. Święty spokój. W przyszłym tygodniu by się zdało z sąsiadem jakieś szkło opróżnić ale to jak się ociepli, jakoś tak teraz chłodno... Może się ociepli, pszczoły będą latać i przy ulach zasiąść i w towarzystwie owadów spożyć coś.

Opublikowano
Karol6130 napisał:

A w tv mówią żeby przyjmować uchodźców, wpłacać datki, przekazywać leki. 

Polska przyjmuje uchodźców podczas gdy zachód przejmuje Ruskie majątki. 

Polska daje leki uchodźcom jednocześnie przepuszcza transport leków do ruskich 

Pomagamy każdemu 👍🤦‍♂️

Powiem więcej, za tę pomoc polska jako pierwsza dostanie po uszach od ruskiego.

• Like 4
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie chcę mieć zrzędzącej kobity nad sobą. Spełniać jej zachcianek i robić czegoś co ona sobie zamyśli. Jeśli tak mam żyć to wolę sam.

Niektóre  zachcianki że mógłbym  spełniać jak najczęściej 

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie chcę mieć zrzędzącej kobity nad sobą. Spełniać jej zachcianek i robić czegoś co ona sobie zamyśli. Jeśli tak mam żyć to wolę sam.

Ty masz ewidentnie skrzywiony obraz kobiety. 

Przed chwilą, Krzak napisał:

Ale by frustracje z ciebie wyjszły jakbyś taką wilgotną gotową dorwał. Po ślubie oczywiście. Wtedy nawet gumki nie trzeba tyk tyk a rusz potomek będzie :)

A przed ślubem trzeba ? 

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Demokracja każdy robi co chce Polska to wolny kraj przynajmniej jeszcze 

I oby tak dalej, jakby mnie mieli do ślubu zmuszać to rzucam to w cholerę. Języka się jakiegoś podszkolić i byle daleko od takiego kraju.

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Ty masz ewidentnie skrzywiony obraz kobiety. 

A przed ślubem trzeba ? 

Przed ślubem nie wolno

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ototo. Święty spokój. W przyszłym tygodniu by się zdało z sąsiadem jakieś szkło opróżnić ale to jak się ociepli, jakoś tak teraz chłodno... Może się ociepli, pszczoły będą latać i przy ulach zasiąść i w towarzystwie owadów spożyć coś.

Schody się robią jak zbraknie i nie ma kogo wysłać po flaszkę 🤷

Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

Ale apropo kobiet to zanim przejdzie się do boju jak ukraińcy w Kijowie to trzeba językiem polizać czy brzuszek czy okolice wiadomo,później szyjkę i inne rzeczy a dopiero potem do boju kowboju.

Jutro jaki nick będziesz miał ?

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v