Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Uziu92 napisał:

powiem wam panowie że chyba się coś szykuje , mobilizacja do wojska, ruski polityk twierdzi że bezpośrednia konfrontacja Polski z Rosją jest nieunikniona, Kaczyński dom sprzedaje, czyżby szykowali się do opuszczenia tonącego okrętu ?

W szpitalu ta menda jest

Opublikowano
2 minuty temu, szwagier24 napisał:

EBR, jutro podepnę pod ciągnik to zrobię lepsze fotki. 

Pasuje. Z 1,7 zabierz 100 i pod koniec stycznia zabiorę. Bo niestety wcześniej nie będę miał jak tego zrobić. Jak chcesz to mogę Ci wrzucić zaliczkę czy całość na konto. Wogóle to daj mi telefon. Zadzwonie

Opublikowano
6 godzin temu, hubertb napisał:

A powiem Ci że różnie to bywa, przyjeżdżają naprawdę piękne kobiety i jakoś nie ma parcia. To jest tak jakby dziś nie @marulekk składał propozycje wyrzucania gnoju tylko miss Polski. Chętnych by nie przybyło. 

nikt sie kutwa mac nie zgłosił, jeszcze cos zechcecie kiedy 

Opublikowano
hubertb napisał:

1 minutę temu, Agrest napisał:

Zachodniopomorskie dla mnie spalone na zawsze🤭

Moi faworyci to scyzoryki. Tam po prostu musisz zostać jeb.. w rogi. 

też mam złe wspomnienia z nimi w ogloszeniu 92 sprzęt kosztował a na miejscu mówi że 106 i się wkurwiłem z 300km w jedną strone

Opublikowano
36 minut temu, soltys48 napisał:

Już zaczynasz jak jeden taki spod Bełchatowa 

A co ja mam z tym wspólnego 🤔

Opublikowano
31 minut temu, Uziu92 napisał:

powiem wam panowie że chyba się coś szykuje , mobilizacja do wojska, ruski polityk twierdzi że bezpośrednia konfrontacja Polski z Rosją jest nieunikniona, Kaczyński dom sprzedaje, czyżby szykowali się do opuszczenia tonącego okrętu ?

Ten okręt już dawno płonie, ale nie przez zagrożenie z zewnątrz. 

Opublikowano

@szymon09875 @soltys48 Duszniki mówi wam coś to ? Wielopolska 300 km od mojej chałupy a galanta przyczepa z papierami się pojawiła na FB , ale 4 godziny drogi w jedną stronę 🙄

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

A kto twierdzi że to TY?

Bo tu innego takiego artysty nie ma 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Hej mam pytanko czy monter modemu swiatłowodu na okolicę jest jeden dla wszystkich operatorów czy kazdy operator ma swego?

U nas na terenie dwóch sąsiadujących gmin robiły trzy dwuosobowe ekipy z firm zewnętrznych. Ja odmówiłem w pierwszym terminie, gdyż umówione było na czternastą a oni do mnie dzwonią, że o dwudziestej pierwszej może będą więc odmówiłem. Nie dość, że to styczeń był to jeszcze noc, a gdzie o lampce po słupach łazić. Za kilka dni babka zadzwoniła z T-Mobile i zaproponowała kolejny termin. Byli przed południem.

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Myślisz że oni są takimi idiotami a nie pożytecznymi idiotami w czyichś rękach? 

W myśl zasady brzytwy Ockhama trzeba szukać najprostszych wyjaśnień. Tym zaś jest kretynizm. Głównie naszych rodaków, czyli wyborców.    

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Nie ma sprawy 

A stara skrzynia w jakim stanie ? Bardzo zgnita 

Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

Trupa weźmie też ten co kasy na tyle nie ma myśląc że okazja życia jakoś to będzie.. a rzeczywistość okaże się inna 

trup to dla znawców i fachowców co w ciemno przy oględzinach i jeździe trafnie oceni co jest do roboty i za ile

Opublikowano
15 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@szymon09875 @soltys48 Duszniki mówi wam coś to ? Wielopolska 300 km od mojej chałupy a galanta przyczepa z papierami się pojawiła na FB , ale 4 godziny drogi w jedną stronę 🙄

Napisałbys wczesniej to bym Ci to dziś obolukal. Przez Tarnowo dziś jechałem 

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Nowy Tomyśl tamte okolice? 

🤔

Między Tarnowem a pniewami wg google 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v