Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał:

bierz bo podobno będziesz się budowac

Mam swoją.

Opublikowano
8 minut temu, Vegrin napisał:

czy komuś z Was tutaj obecnych działa tak zajeb... APK susza na gov.pl ? to jest nie do pojęcia co się tam odp...

To chodziło do końca października i zostało wyłączone 

Opublikowano

no nie do końca bo tam masz raport który możesz złożyć do połowy listopada do arimr

Qwazi napisał:

8 minut temu, Vegrin napisał:

czy komuś z Was tutaj obecnych działa tak zajeb... APK susza na gov.pl ? to jest nie do pojęcia co się tam odp...

To chodziło do końca października i zostało wyłączone 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ta aplikacja została wyłączona 

Odpala bez sipny

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Mało co mnie się krowa nie ugotowała. 

42° miała. Dostała ketoprofen zestaw antybiotyków w dupsko i cyc, mleko na zbadanie zabrał, zobaczymy co wyjdzie 

Przy tej temperaturze pewnie coli. I lepiej, żeby nie co gorszego

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Odpala bez sipny

A pobrałeś protokoły przed pierwszym?

3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Protokół na e-mail miał przyjść 

Mi przyszło w aplikacji. Na email nic

Opublikowano

a ile się czeka na ten protokół?

1 minutę temu, Qwazi napisał:

nie pobrałem, nie mogłem

Opublikowano
2 minuty temu, dejmian90 napisał:

Jak na e-mail jak wszyscy mówią że na tą aplikację dostawali.

To może coś pomyliłem 

Co mnie da to ich 5000 jak nawóz i paliwo było droższe żeby pole obrobić 

Opublikowano
Qwazi napisał:

42° miała. Dostała ketoprofen zestaw antybiotyków w dupsko i cyc, mleko na zbadanie zabrał, zobaczymy co wyjdzie 

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Odpala bez sipny

3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Protokół na e-mail miał przyjść 

udało mi się zalogować dziś w ciągu dnia i mam raport , pobrałem ake pdf się nie otwiera uszkodzony czy coś w tym stylu, więc apka działa i raport jest w apce nie na mailu.

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Uroki hodowli...

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Opłata od deszczu dotyczy zatem właścicieli tych nieruchomości, których zbyt duża powierzchnia jest zabetonowana, uniemożliwiając tym samym retencję wody - nie wchłania odpowiedniej ilości wody deszczowej czy wód roztopowych. Dotyczy to zwłaszcza dużych terenów komercyjnych i handlowych, których nawierzchnia jest nieprzepuszczalna dla wody, wykończona kostką, asfaltem itp. Nawierzchnie tego typu obniżają poziom wód gruntowych, potęgując problem suszy. Obligatoryjna opłata deszczowa ma zachęcać właścicieli nieruchomości do budowania systemów retencyjnych i rezygnacji z betonozy.

Będą zrywać kostkę lub płacić .

Opublikowano
Przed chwilą, Vegrin napisał:

udało mi się zalogować dziś w ciągu dnia i mam raport , pobrałem ake pdf się nie otwiera uszkodzony czy coś w tym stylu, więc apka działa i raport jest w apce nie na mailu.

To ja nie wiem. Babka z mojego oddziału ARiMR gadała, że ta apka chodzi do 31.10 włącznie

Może być że gronkowiec. 

Miałem przy 42,2

Paciorkowiec nabił do 41,8 chyba 

Wziął posiew to wszystko się okaże. Tylko trzeba chwilę czasu. Zostawił Ci coś, żebyś sam podał jutro?

• Like 1
Opublikowano

Panowie scena z Polskiego filmu chyba z czasów PRL jak facet pali papierosa w otwartych drzwiach  jadacego pociągu. Kojarzy ktoś scenę i tytuł filmu?

Opublikowano
9 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

Panowie scena z Polskiego filmu chyba z czasów PRL jak facet pali papierosa w otwartych drzwiach  jadacego pociągu. Kojarzy ktoś scenę i tytuł filmu?

Witaj człowieku zza rzeki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v