Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jako ekspert stwierdzasz? Nadal bym się? 

Nie jestem żadnym ekspertem , nigdy nie pisałem,  to tylko osoba znająca temat musi wiedzieć co i jak się robi 🙂 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Przyznałeś się że tak robisz a teraz się wykręcasz? Tobie naprawdę jakiś specjalista potrzebny 

Przyznałem się do forum do marginalnych przypadków gdzie obrażani są użytkownicy i to głównie w temacie polityka 

A Ty widzę jak idiota próbujesz dopisać jakąś niebywałą historię jakbym pisał donosy , nie jebłeś się w główkę ostatnio 🤔

Opublikowano

opony r32-12,4 bkt agrimax 1650zł z wysyłka aliance agri stal 2 1600 zł ale hurtownia 50 km odemnie i sam bym pojechał i kupił bkt bardziej mi się podobają ale aliance też dobre i blisko hurtownia z nimi i które wybrać ? 

Opublikowano
5 minut temu, kubamako66 napisał:

opony r32-12,4 bkt agrimax 1650zł z wysyłka aliance agri stal 2 1600 zł ale hurtownia 50 km odemnie i sam bym pojechał i kupił bkt bardziej mi się podobają ale aliance też dobre i blisko hurtownia z nimi i które wybrać ? 

Ja mam na 309 bkt kumpel na Aresie aliance obie porównywalne mówię o radialnych 

Opublikowano
13 minut temu, Ursus932bis napisał:

Przyznałem się do forum do marginalnych przypadków gdzie obrażani są użytkownicy i to głównie w temacie polityka 

A Ty widzę jak idiota próbujesz dopisać jakąś niebywałą historię jakbym pisał donosy , nie jebłeś się w główkę ostatnio 🤔

Ty próbujesz też, ja żadnego urazu nie miałem ale coraz więcej dowiadujemy się o Tobie... 

Opublikowano
11 godzin temu, Pafnucy napisał:

witaj sąsiedzie

A ty się jeszcze na kurpie nie przeprowadziłeś do swojego przyjaciela? Jedź - nauczą cię tam nowych rzeczy - kraść, kłamać, pisać głupoty w internecie.  Chociaż to ostatnie już potrafisz🤣

17 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Niech go szlag trafi

Jak to szlag? Akurat co posiane to schodzi.😁 A Ty zamiast siać jak była pora to żeś Jarkaogarka oglądał w internetach.

Opublikowano
1 minutę temu, Wędrowycz85 napisał:

A ty się jeszcze na kurpie nie przeprowadziłeś do swojego przyjaciela? Jedź - nauczą cię tam nowych rzeczy - kraść, kłamać, pisać głupoty w internecie.  Chociaż to ostatnie już potrafisz🤣

Czemu tak nieładnie do mnie napisałeś? Grzecznie się przywitałem a tu taki atak... Ehhh

Opublikowano

jakaś nerwowa atmosfera po tych świętach 😟🥺

gdzie miłość bliźniego i przebaczenie 👀😞

Opublikowano

właśnie aż sie pisać odechciewa. czas chyba na wolne od af.

Opublikowano
galan99 napisał:

Wtorek mamy dziś .

pewnie o tym co będzie myślał 🤭🤪

kubamako66 napisał:

pytanie na szybko jak opona nowa ma np. szerokość 320 to w rzeczywistości  ma ok 30 cm ? 

nie ma reguły

Opublikowano

@hubertb po co ktoś podłożył pod tuleję miedzianą podkładkę 🤔 w Zetorze nie powinno być takich 

IMG20220419082641.jpg

Opublikowano
9 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Pooglądaj go na YouTube to zmienisz zdanie. Kiedyś coś  mu się udało wyśnić, teraz zryty baniak ma i tyle.

Bede jakiemus dziadowi ogladalnosc robil 😂

• Haha 2
Opublikowano
23 minuty temu, Pafnucy napisał:

Grzecznie się przywitałem a tu taki atak.

Napisz do przyjaciela z kurpi - na pewno znajdzie sposób żeby cię pocieszyć 🤣

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

silnik w zetorze rozebrałeś 🙆‍♂️

No Sławku musiałem zajrzeć tu i ówdzie 🤷🏼‍♀️ , urok używanych sprzętów 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v