Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
33 minuty temu, Łolek napisał:

Wieta co pochwalę się 

Bliźniaki dojechały 

IMG_20220318_174731.jpg

IMG_20220318_181035.jpg

Na moje oko to zasługują na oddzielne zdjęcie w galerii, a nie tylko w temat tutaj wrzucone 

Wieta co,chyba czas sobie nowe hobby znaleźć, stal znów zdrożała, nie będzie się opłacało już nic rzeźbić chyba

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

Ponad tydzień głównie nabiał spożywam 🙄

aż taka somatyka 🤔

15 minut temu, szymon09875 napisał:

Po przetarciu i tak chcą odrazu na dach wrzucać bo jak leża krokwie to się krzywią przy schnięciu.

na moją chałupe to w poniedziałek  na sosnach ptaszki śpiewały A w sobotę więźba była 🤭

Ale krokwie wciągnąć to i było co robić. 

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, 6465 napisał:

Ty kukurydzy na ziarno nie siewasz, to będzie od kogo pożyczyć 😁.  Bardzo fajne👍 niech służą tobie i młodemu.

Jak nie, w tym roku 5 ha już będzie, ale pożyczyć mogę 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
18 minut temu, szymon09875 napisał:

Po przetarciu i tak chcą odrazu na dach wrzucać bo jak leża krokwie to się krzywią przy schnięciu.

Jak kto tołkowny to ułoży, pasami zepnie i się nie pokręcą. A jak się komuś nie chce robić to się mówi "panie ja tam tylko z drzewa po gatrze robię" a gdzie on tera gater znajdzie 🙊

Opublikowano

Dziś pierwszy szczypiorek skonsumowany na kolację w postaci pasty jajecznej. Mniam.

Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Coś Ty, kałdun mnie coś bolał a jak nabiał konsumuje to nie boli 🤷‍♂️ taki detoks się przyda. 

Nabiał to jedzą chore ludzie i małe dzieci 

Opublikowano
21 minut temu, gregor1284 napisał:

Coś Ty, kałdun mnie coś bolał a jak nabiał konsumuje to nie boli 🤷‍♂️ taki detoks się przyda. 

może dla Merlin już zbrzydles i nie umie Ci tego wprost powiedzieć 🤔I miecho szprycowala 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Panie Marku, 28 pan dałeś? 

No ciut więcej 

W podstawowej wersji były po 35 a teraz już po 40 🙆‍♂️

Wziąłem wzmacniany resor i oświetlenie led tylko zaczepy mam nie automaty 

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, Łolek napisał:

Nabiał to jedzą chore ludzie i małe dzieci 

Bułki nie nabiał. 

41 minut temu, HF86 napisał:

może dla Merlin już zbrzydles i nie umie Ci tego wprost powiedzieć 🤔I miecho szprycowala 🤔

Albo jaka trutkę na szczury 🤔

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Kto te mokre będzie na górę ciągnął. 

Ja będę ciągał i ekipa 5 osobowa.

Ładne przyczepy tak jak moja.

20220228_085017.jpg

Edytowane przez Strongman
  • Like 2
Opublikowano
stempos1980 napisał:

4 minuty temu, Agrest napisał:

I masz rację, lepiej z żoną. 😆

Żonę to mam 24 h na dobę a ty to jesteś ty.

Tego roku w lutym zaczołem szczypiorek jeść 😁

Siedmiolatka czy zwykła cebula i jaka odmiana?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v