Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@Łolekmoja z początku tylko w żytniej szła......na końcu wszystko łykała

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

a trochi mało do sipmy dopłacać chce...

kawał grzmota taka prasa.

chwili bym sie nie zastanawiał, pierduson mniej ją będzie czuł jak sipme

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, DANDYS napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/prasa-vicon-rv-187-CID757-IDNsVWK.html ta mi się podoba ale daleko, póki dupe zbiorę...

Na 90% jutro będę w okolicach Gostynia, jak chcesz to mogę rzucić okiem. 

7 minut temu, Pafnucy napisał:

no toć ba.

chociaż Wam powiem że taka przymiarkę robiłem i nawet fergusonowi do twarzy było.

IMG_20220105_151430.jpg

Polecam ten model z czystym sumieniem.

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

no podobają mi się jakoś te Vicony.

tak tylko się postawiłem, żeby zobaczyć jak to razem wygląda.

Opublikowano (edytowane)

80ka przy 120cm nawet jakoś jechała. Przy 160 już miała ciężko kręcić, fakt że wtedy silnik był poroniony aby się krecil. Także jak nie wyjebutana to brać, moją zamienilem bo na wejście trzeba było włożyć z 6 tys, a że roboty mniej to wymieniłem na warfame...

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
13 minut temu, Leszy napisał:

Ty dla samego miodu coś siejesz, czy za mały interes w tym jest?

Siałem ale to gra nie warta świeczki, by tego musiał nasiać ale 20ha a nie 20a.

13 minut temu, sadownik12 napisał:

Jak tam Pany życie :D. Lekko mnie wjebało, ale trzeba było zdrowie ogarnąć bo covid zawładnął i siły klikać nie było. Coś odwilż zawitała, ciekawe kiedy śnieg zniknie 🤔, @Chłoporobotnik kury się niosą?

Tak średnio. Koło 20 jest na dzień.

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Tak, i nawet jeździ

a wiesz że to dobrze że nareperowałeś? jutro znowu po latorośl jechał będziesz.

Opublikowano
7 minut temu, soltys48 napisał:

@Łolekmoja z początku tylko w żytniej szła......na końcu wszystko łykała

chwili bym sie nie zastanawiał, pierduson mniej ją będzie czuł jak sipme

Koledze jak podpowiedziałem co i jak to 550 do dziś lata przy fyncie312 a już jego teść chciał na złom ciągnąć bo zapychał się i łańcuchy rwała 

no podobają mi się jakoś te Vicony.

tak tylko się postawiłem, żeby zobaczyć jak to razem wygląda.

To tak jak mnie  nh br 7060 to dopiero jest kloc

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Koledze jak podpowiedziałem co i jak to 550 do dziś lata przy fyncie312 a już jego teść chciał na złom ciągnąć bo zapychał się i łańcuchy rwała 

lekko to chodziło co?

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

No ta sklepowa to taki ulepek był... 

To  z prawdziwą mięta wiele wspolnego nie miało jak i wszystkie te smakowe tylko łeb napierdaczal po tym 🤕

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, soltys48 napisał:

lekko to chodziło co?

592 cięższa sporo od 550 ale w miarę 100kucy ganiałem w tym to nie czuł chyba że gruby wałek sianokichy i bieg wysoki to j**ana aż wyły pasy a w mfie komin drżał  ale wolę tą co teraz mam szybsza i z siatką

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
szymon09875 napisał:

12 minut temu, DANDYS napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/prasa-vicon-rv-187-CID757-IDNsVWK.html ta mi się podoba ale daleko, póki dupe zbiorę...

no toć ba.

chociaż Wam powiem że taka przymiarkę robiłem i nawet fergusonowi do twarzy było.

jakbyś był taki dobry chłopak to rzuć okiem na nią.

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

jakbyś był taki dobry chłopak to rzuć okiem na nią.

ja? na tą prasę?

Opublikowano
5 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Jakbyś taka vicone zapiął  i porobił , to to swoja sipme w krzaki byś odstawił i co rok znicza na święta palił 😉😉

E tam, przy jego ilościach aż tak źle Sipma nie jest. Fakt że jakbym miał tym ulepem zwanym warfama robić więcej to bym osiwiał do reszty ale na te parę balotów starczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v