Skocz do zawartości

pomocy. co zrobic z narzeczonym

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, julietta napisał:

jestem z tych dziewczyn która jak gdzieś wchodzi to wszyscy się oglądają.

Z Twojej wypowiedzi wynika, że masz wysokie mniemanie o sobie. 

mam piękny duży dom nad jeziorem a on ma na podwórku oborę i wielka rodzinę.

W dodatku lubisz się chwalić majątkiem, który zostawił Ci po rozwodzie były mąż.

nie wiem dlaczego tak się uparłam na niego akurat.

Brakowało Ci chłopa i brałaś to, co było. 

On ledwo swoją gospodarkę ogarnia i nie ma już czasu i chęci obrobić Twój ogródek😉😁 a co dopiero pielęgnować związek.

Opublikowano

Bez przesady. Znam gościa, który do 40 nikogo nie miał, i znalazł w końcu jakąś kobietę z  dzieckiem. Zadowolony był, ale rodzinie się nie podobało coś, i teraz znów jest sam i raczej już zawsze będzie. Na samotności nikt dobrze nie wyjdzie. 

Opublikowano

Dlaczego? dlatego że jest ładna i zamożna.... Moim zdaniem to powinna go olać i tyle... Skoro pozwala aby jego rodzina  jej nie szanowala to niech gra sobie na jednorękim bandycie 😜 

6 minut temu, mds212 napisał:

Na jego miejscu uciekalbym bym od Ciebie jak najszybciej.

Kobietę się bierze do miłości a nie do roboty... 

Od roboty to są woły... 😁

Opublikowano (edytowane)
Dnia 3.04.2022 o 16:39, mds212 napisał:

Bogdan a czemu przyjales ze jest ładna i zamozna? Nawet jak jest to w tej sytuacji nic to nie zmienia

Skoro tak pisze to należy  zakładać ze tak jest... Jeśli jest inaczej to tyz nie nasz problem i tyle... 

Ty piszesz że byś uciekał od ładnej kobitki i zamoznej.... Twój wybór 🤔może wolisz biedne i brzydkie albo grube... 😁

Albo za cienki jetes na taką i tyle 🤔

Dnia 3.04.2022 o 18:13, jacus napisał:

dom nad jeziorem ??ogarek ?🤣

Chłopie ogarnij się i się nie ośmieszaj z tymi zwidami.... 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
17 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Skoro tak pisze to należy  zakładać ze tak jest... Jeśli jest inaczej to tyz nie nasz problem i tyle... 

Ty piszesz że byś uciekał od ładnej kobitki i zamoznej.... Twój wybór 🤔może wolisz biedne i brzydkie albo grube... 😁

To ze ona tak twierdzi to tylko jej subiektywna opinia. Napsialbym ze bym uciekal od niej za to co napisala a nie dlatego ze jest podobna ładna i bogata. Z łądnej miski sie nie najesz a jej kasa tez CI nic nie da jak CI bedzie cale zycie truc

• Like 1
Opublikowano

To niech szuka w mieście faceta nie na wsi, kuźwa każdy chce kogoś zmieniać, niech sobie każdy znajdzie osoby podobne do siebie i podobnym statusie, nie piepszenie, że przeciwienstwa się przyciągają. Mogą się przyciągnąć, ale na kilka numerków a nie na całe życie i związek

Opublikowano
2 godziny temu, mds212 napisał:

To ze ona tak twierdzi to tylko jej subiektywna opinia. Napsialbym ze bym uciekal od niej za to co napisala a nie dlatego ze jest podobna ładna i bogata. Z łądnej miski sie nie najesz a jej kasa tez CI nic nie da jak CI bedzie cale zycie truc

Znaczy co miała napisać że jest brzydka i nic nie ma? 

Jak kobita zna swoją wartość i widzi że faceci sia za nią oglądają to już jest beeee.... 🤔Chłopczyku ty miałeś kiedy kobitę . .. 😁Co z takiej co słodzi a patrzeć się na nią nie da i ani się z nią bzykać ani się komu pokazać... 😜

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, mds212 napisał:

a ty masz kobietę tylko po to żeby ją bzykać i pokazywać się znajomym? jeśli tak to trzeba było sobie fajne autko kupić a bzykać możesz sobie dziwki

O widzę że obiektywny expert się znalazł co baby nimo.... 😁

Masz leki przed kobietami to twój problem ale nie pisz do kogoś kogo nie znasz i nie widziałeś że byś uciekał.... Skoro NIK tu sie na ciebie nie rzuca chłopczyku...😜 

Opublikowano

Jak lubi pracę przy cielakach to już sukces 👍

Ja bym na miejscu tego chłopa przeniósł cielaki nad jeziorko. 

Postawić je w iglach i po problemie, odejdzie chłopu sporo roboty, więc będzie miał czas i dla kobity. 

• Haha 1
Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

15 minut temu, mds212 napisał:

a ty masz kobietę tylko po to żeby ją bzykać i pokazywać się znajomym? jeśli tak to trzeba było sobie fajne autko kupić a bzykać możesz sobie dziwki

O widzę że obiektywny expert się znalazł co baby nimo.... 😁

Masz leki przed kobietami to twój problem ale nie pisz do kogoś kogo nie znasz i nie widziałeś że byś uciekał.... Skoro NIK tu sie na ciebie nie rzuca chłopczyku...😜 

skoro ja cię nie znam to ty mnie też,więc bardzo możliwe że to byś jeszcze uciekał

Opublikowano (edytowane)

Swoje lata mam ale jeszcze nie trafiło mi się cofnąć do tyłu a zamiatałem podłogę nie jeden raz karduplami... 😜

Więc się nie sil  z taKimi tekstami 😋

Widac że baby to na oczy nie widziałeś i prędko nie zobaczysz i tyle. 

Nie pisz do kogoś że byś uciekał jak nikt nie ma zamiaru cię gonić...tu nikt ci nie składa żadnej propozycji i się nie wciskaj na czyjeś miejsce jak za cienki na to jetes i tyle. 

Opublikowano

jak całe życie się biles z kurduplami to nic dziwnego że tak kozaczysz.wez lepiej dziadek idź na fotel pooglądać TVP a nie tu fikasz na forum bo widać nigdy na równego nie trafiłeś.

Opublikowano
4 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

nie trafiło mi się cofnąć do tyłu

a do przodu? :D

Opublikowano (edytowane)

Do przodu to ty cofasz 😁

4 godziny temu, mds212 napisał:

jak całe życie się biles z kurduplami to nic dziwnego że tak kozaczysz.wez lepiej dziadek idź na fotel pooglądać TVP a nie tu fikasz na forum bo widać nigdy na równego nie trafiłeś.

Fikanie i głupie komentarze to sam  zacząłeś  synku.... Mi 90 % to karduple bo trochi wzrostu i wagi mam... Wiec idź straszyć dzieci i tyle... 

Opublikowano
Dnia 31.03.2022 o 14:39, MonteChristo napisał:

To znajdź sobie takiego który Ci będzie odpowiadał, ożenisz się a później rozwód, a powodem będzie to że nie zabrał cię na wakacje 😂. Daj mu spokój jak lubi to robić to niech robi on sobie znajdzie taką która to zaakceptuje

Tu jeszcze lepsze, bo każe się jej żenić, a może w podświadomości wyczuł chłopa??😯😂😂

41 minut temu, bezbarwny napisał:

Rozwódka zniknęła, a lovelasy znów się same ostały🤣

Mi takie julietty z intymnymi zwierzeniami śmierdzą z daleka. Na szczęście szybko porzucają konta i kaniec kancierta😗

• Like 1