Skocz do zawartości

Rolnik szuka żony 8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty gadasz za bzdury. Właśnie te dwie co były mądrze gadały. Ta trochę grubsza czerniawa fajna odpowiednia.

Opublikowano
akooo napisał:

I dobrze, wie czego chce. Niczego złego nie powiedziała. Mądra dziewczyna

to chyba nie slyszales co ona mowila ze babcia jej powiedziala ze jak 25lat to stara panna itd

kris91 napisał:

Wiedziałem że skubańca gdzieś widziałem 😅

U tego młodego to trochę jakby jeszcze dziecinne rozumu miały, takie jest moje skromne zdanie, prócz tej co teraz jest 🤔

tez mi sie tak wydaje tylko moze one inne pokolenie juz

Opublikowano
wojtal24 napisał:

akooo napisał:

I dobrze, wie czego chce. Niczego złego nie powiedziała. Mądra dziewczyna

to chyba nie slyszales co ona mowila ze babcia jej powiedziala ze jak 25lat to stara panna itd

kris91 napisał:

Wiedziałem że skubańca gdzieś widziałem 😅

U tego młodego to trochę jakby jeszcze dziecinne rozumu miały, takie jest moje skromne zdanie, prócz tej co teraz jest 🤔

tez mi sie tak wydaje tylko moze one inne pokolenie juz

Babcia miała racje

Opublikowano

250ha a ona w perfumerii pracuje 😁😁😁😁 tak pobierznie zerknolem ale slabe laski do niego napisaly ale tą w zielonej sukience to napewno rozdziewiczy ale z nia cos nie halo na poczatku mowila ze 5 sukienek kupiła do programu a później mowila cos o babci. One takie jakies nie dojrzale. a on w zapowiedzi następnego odcinka pytal laski na randce do czego sluzy kultywator masakra jakas? p. Darku odkorkuj Pan ta obwodnice Sochaczewa

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Ten młody lubelak to może i coś znajdzie, a cała reszta to szkoda gadać

Ale ze tam któraś mówiła że jej rodzice mają 250ha, dobrze słyszałem???

Znajdzie ;)

A te 250 ha to mają jej bracia. Ojciec w oświadczeniu majątkowym ma wpisane, że posiada 2,5 ha ziemi.

Edytowane przez misio3p
  • Thanks 2
Opublikowano
wojtal24 napisał:

@akooo ta babcia miala racje moze w poprzednim stuleciu. policz szkoly, studia to te 24 -25 lat to normalny wiek

Może tych szkół za dużo. Teraz każdy ma studia a nie ma kto ogniska domowego pilnować

wojtal24 napisał:

250ha a ona w perfumerii pracuje 😁😁😁😁 tak pobierznie zerknolem ale slabe laski do niego napisaly ale tą w zielonej sukience to napewno rozdziewiczy ale z nia cos nie halo na poczatku mowila ze 5 sukienek kupiła do programu a później mowila cos o babci. One takie jakies nie dojrzale. a on w zapowiedzi następnego odcinka pytal laski na randce do czego sluzy kultywator masakra jakas? p. Darku odkorkuj Pan ta obwodnice Sochaczewa

Właśnie do niego fajne napisały.

Opublikowano
6 godzin temu, wojtal24 napisał:

@akooo ta babcia miala racje moze w poprzednim stuleciu. policz szkoly, studia to te 24 -25 lat to normalny wiek

W poprzednim stuleciu, to wiele osób w wieku 15-18 lat już pracowało. Nic więc dziwnego, że ślub brali mają 20-23 lata. Teraz jak ktoś kończy studia ma już te 24-25 lat, a gdy bieże ślub ma już około trzydzieski. Obecnie starą panną lub starym kawalerem można nazywać osoby znacznie po 30 rokiem życia. 

4 godziny temu, bratrolnika napisał:

lekarstwem na korki jest motor, ale pogoda już nie taka....

Lekarstwem na korki jest sprawnie działająca komunikacja publiczna.

Opublikowano
misio3p napisał:

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Ten młody lubelak to może i coś znajdzie, a cała reszta to szkoda gadać

Ale ze tam któraś mówiła że jej rodzice mają 250ha, dobrze słyszałem???

Znajdzie ;)

A te 250 ha to mają jej bracia. Ojciec w oświadczeniu majątkowym ma wpisane, że posiada 2,5 ha ziemi.

młody ponoć siedział u niej cały weekend

Opublikowano

Nie oglądam głupot. W sumie rsz tez głupoty ale jeszcze ujdzie jak normalnych ludzi pokazują przynajmniej niektórych. Chłopaków do wziecia tez lubie obejzec bo tam też prawdę pomiędzy wierszami można dostrzec, że życia wzięte