Skocz do zawartości

Rolnik szuka żony 8

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Karol6130 napisał:

To widać dobra patologia, ale czego można się spodziewać od prezesa Kurskiego, on przecież miał zdjęcie z jp2. 

Oj tam przynajmniej nie okazało się że jest kobietą jak w Trudnych sprawach albo mogło wyjść ze jest jego siostra Ela😜

Opublikowano
18 minut temu, Rogas71 napisał:

Oj tam przynajmniej nie okazało się że jest kobietą jak w Trudnych sprawach albo mogło wyjść ze jest jego siostra Ela😜

To już podchodzi pod Ukrytą Prawdę 😁

Opublikowano

To wychodzi na to, że chciał odciąć od wszystkich i cyk mająteczeķ 🙊 A jak się gorzej czuła to cyk coś do szklanki 🙊 Pierdzielony ukryte prawdy musiał oglądać, bo tam też takie cyrki były 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Karol6130 napisał:

To widać dobra patologia, ale czego można się spodziewać od prezesa Kurskiego, on przecież miał zdjęcie z jp2. 

Nie ogarniam twojego toku myślenia nie żebym był fanem Kurskiego 

Mareczek leser i pozer merc w angliku koczuje u kumpla i najlepszy tekst czy nie zachowywałem się z klasą rozjebał system 

Mąż panią bije

E tam zaraz bije czasem tylko jak się wkurzy i to nie za mocno, ale za to jaki przystojny 

Jakoś tak mi się skojarzyło 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Marku, skoro pokazują takie coś jak rolnik szuka żony w publicznej tv, to żeby nie było takich głupot to powinni być najpierw kierowani do psychologa na rozmowę. 

Przeszłość też powinna być jakoś prześwietlana, żeby nie było później takich akcji. 

Pamietamy przecież dwoje młodych co na koniec na wzajem rzucali do siebie, ty k... ty h.... 

Prezes Jacek lubi zawsze słupki i oglądalność, tyle że to show to z telewizją publiczną nie powinno mieć nic wspólnego. 

Mówi zawsze o wartościach a robi na odwrót, i jeszcze sięga po więcej pieniędzy na te gnioty. 

Dojdzie wkońcu do tego że pójdą dalej z godziną transmisji i będą się kroić żeby słupki wzrosły. 

Opublikowano
3 godziny temu, Bananek napisał:

Wypadałoby mnie oznaczyć skoro już o mnie piszesz. 😉

haha, a myślalam o Tobie gdzie się podziewasz jak ogladaliśmy 🤣 Ale nie wołałam, bo jeszcze pomyślą,.że zakochana jestem 🤣🤣

Opublikowano
7 godzin temu, Karol6130 napisał:

Pamietamy przecież dwoje młodych co na koniec na wzajem rzucali do siebie, ty k... ty h.... 

Marlena i Seweryn. On nie chciał się z nią wiązać i dla niego była to luźna znajomość, a ona była zaangażowana i już ślub chciała. Więc dlatego się wyzywali. Swoją drogą to dziewczyna miała trochę nie równo pod sufitem, od kiedy to robi się takie plany po kilku tygodniach znajomości?  Pamiętam, że miała chorą matkę i może dlatego szukała u kogoś za wszelką cenę oparcia, no ale żeby aż tak... 

Opublikowano
4 minuty temu, Ate napisał:

Marlena i Seweryn. On nie chciał się z nią wiązać i dla niego była to luźna znajomość, a ona była zaangażowana i już ślub chciała. Więc dlatego się wyzywali. Swoją drogą to dziewczyna miała trochę nie równo pod sufitem, od kiedy to robi się takie plany po kilku tygodniach znajomości?  Pamiętam, że miała chorą matkę i może dlatego szukała u kogoś za wszelką cenę oparcia, no ale żeby aż tak... 

Dlatego uważam że takie programy to pomyłka.

Opublikowano

Ale w tej edycji są dwie pary jedna po ślubie drudzy przed. Czyli jednak można szybko się związać na stałe. Też jestem zdania aby to trochę trwało dłużej z parę tygodni. Aby mieć 100 % pewność że to ta osoba. 

Opublikowano

Tak tylko że jedni po rozwodzie,drudzy mieszkają przed ślubem razem za przyzwoleniem ojców. Nie dla mnie to.

Opublikowano

Dla mnie też nie. Ale to najlepszy sposób aby się szybko poznać i szybko brać ślub. Na co dzień wiesz jaka jest ta druga osoba. W międzyczasie wynikają jakieś spory, czy też jakie są relacje w teściami

Opublikowano
18 godzin temu, Paulina1985 napisał:

trzymali się za ręce i patrzyli sobie głęboko w oczy 🤷‍♀️ Albo to były jeszcze czasy jak się rozmawiało "całą noc" 😜 mlodość 😋

no .9_9

Opublikowano
1 godzinę temu, akooo napisał:

Tak tylko że jedni po rozwodzie,drudzy mieszkają przed ślubem razem za przyzwoleniem ojców. Nie dla mnie to.

A rozwodnik to gorszy czy chodzi o pośpiech po wcześniejszym sparzeniu się? On miał żonę alkoholiczkę, a ona chyba męża przemocowca (nie dam sobie ręki uciąć czy dobrze pamiętam). A mieszkanie przed ślubem w czym przeszkadza? Przynajmniej wcześniej przywyczaią się do swojego normalnego wyglądu, a nie "odpicowanej" otoczki na spotkaniach. 

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Ate napisał:

A rozwodnik to gorszy czy chodzi o pośpiech po wcześniejszym sparzeniu się? On miał żonę alkoholiczkę, a ona chyba męża przemocowca (nie dam sobie ręki uciąć czy dobrze pamiętam). A mieszkanie przed ślubem w czym przeszkadza? Przynajmniej wcześniej przywyczaią się do swojego normalnego wyglądu, a nie "odpicowanej" otoczki na spotkaniach. 

O kim mowa?

Opublikowano
1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

sodomia i gomoria ;)

To takie Las Vegas z sprzed paru tysięcy lat😁

5 godzin temu, akooo napisał:

Lepiej bez ślubu w miłości i zgodzie, niż po ślubie w złości i zdradzie😉

• Like 3