Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, hardkor113 napisał:

Ja sie dogaduje to we 2 to we 3 bierzemy cale auto i zawsze taniej. Na siarczanie magnezu 150 zl na tonie do przodu. Kwestia checi

Dogadają się z moimi sąsiadami......

Teraz mam gościa co auto mieszanek organizuje w cenie jednego więc mam wijebane 

Opublikowano

To stare zapasy. Już chyba nieosiągalne. 

U mnie nowy cennik na pewno z 2 z przodu.

@soltys48 o śrutę dzwoniłeś, było coś z prawdy w tych ogłoszeniach?

Opublikowano
1 minutę temu, hardkor113 napisał:

Mieszanka raczej wyjdzie drozej jak caly sklad jedego nawozu jadacego prosto z fabryki

a kupisz prosto z fabryki ??

Opublikowano
3 minuty temu, hardkor113 napisał:

Mieszanka raczej wyjdzie drozej jak caly sklad jedego nawozu jadacego prosto z fabryki

Nic a nic względem tego co mi proponowałem za całe auta jednego nawozu

2 minuty temu, Agrest napisał:

Pic na wodę fotomontaż

Ceny dla całego auta inaczej cena plus transport i jeszcze coś

Opublikowano
soltys48 napisał:

3 minuty temu, hardkor113 napisał:

Nic a nic względem tego co mi proponowałem za całe auta jednego nawozu

2 minuty temu, Agrest napisał:

Pic na wodę fotomontaż

Ceny dla całego auta inaczej cena plus transport i jeszcze coś

Moze zalezy od skladu. U mnie robiac mieszanke jest wieksza cena

Opublikowano
1 minutę temu, hardkor113 napisał:

Niby za sam przerzut 10 zl tona ale nie bardzo mi sie chce w to wierzyc. Mowil ze oni jedynie na ilosci zarabiaja.

tez mi sie nie chce wierzyc aby mieli 10 zł  🙂

Opublikowano
5 godzin temu, sw_kamil napisał:

Jak sprzedają po worku to może i wyjdzie im ze 100zł na tonie, normalnie przy ilościach cało samochodowych to wychodzi 10-30zł tona

ta już uwierzę, jak te 30 zł to oni są w stanie zejść jak weźmiesz więcej. 100 zł jest realne. wątpię że za sprzedanie 100 ton ma 3 tyś zł. przecież to na wypłatę braknie.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 20.01.2021 o 21:19, Dawid727 napisał:

90% rolników bierze śor i nawozy na termin, tylko tu na tym forum same bogacze. Ja mam konto w agrochemie z terminem płatności 360 dni, rabat za ilość od ręki 5% a finansowanie 0.6% za miesiąc. 

Ja mam 0% za na pół roku 😈

RSM 32 jaka cena, całe auta. 

Edytowane przez Tomek90
Opublikowano

Npk wschodni 8 20 30 -1500 brutto , fosforan ultra dap 2160,  rsm32 -880 netto , mocznik 1500 netto . Wszystko propozycja na dziś  przy 24 tonach kazdego asortymentu.  Normalnie ceny powariowali. Fosforanu i mocznika ogólnie brak.

Opublikowano (edytowane)

Zamówiłem mocznik po 1380 brutto. Zapas na dwa lata, na 2022 i 2023r, bo na ten rok kupiłem rok temu😁. Jako że tylko pod jagodniki stosuję to niewiele bo tylko 10t.

Teraz proszę o krytykę😆

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Zamówiłem mocznik po 1380 brutto. Zapas na dwa lata, na 2022 i 2023r, bo na ten rok kupiłem rok temu😁. Jako że tylko pod jagodniki stosuję to niewiele bo tylko 10t.

Teraz proszę o krytykę😆

Kup 25 to jeszcze będzie  na 2024.2025 i jeszcze  zostanie trochę 

A poważnie  jesteś dorosły i wiesz co robisz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v