Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Murem za Pudą!🤣🤣🤣 

I przed, i z boków - ot taka izolatka🤭🤭🤭

Się landryndk nie sprawdził?

Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał:

Lubelszczyzna przeprasza za Pana  Czarnka. 

Cięzki temat bo albo bedzie taki Czarnek albo ktoś kto bedzie nauczał żę 6 letnie dzieci mogą decydować o swojej płci , więc  wole Czarnka 

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał:

Cięzki temat

A pewnie że ciężki, Szczególnie że jedna moja córka będzie, zgodnie z Czarnkowym programem nauczanie, klepała wierszyki o Janie Pawle II a druga jako lekturę przerabiała Listy Kardynała Wyszyńskiego. za***ista zmiana i jaka potrzebna.:lol:

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jak to, wykształcimy kobiety jak być kurą domową xD 

czytałem jakiś raport z usa żę coraz wiecej kobiet decyduje się na rodzine zamiast kariery zawodowej  , zresztą coraz wiecej jest raportów z państw nowoczesnych o powrocie do roli rodziny kobiet .   Ostatnio oglądałem coś na tvn style i profesroka co wykłada na uniwersytecie wypowiadała się żę ona uczy studentki  by nie bały się swej seksualnosci  by szły po wykładach  i nie bały się seksu a baba stara i brzydka .             Chwilowo polska na fali tej wolnosci jest troche zagubiona .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

Ostatnio oglądałem coś na tvn style i profesroka co wykłada na uniwersytecie wypowiadała się żę ona uczy studentki  by nie bały się swej seksualnosci  by szły po wykładach  i nie bały się seksu a baba stara i brzydka . 

O to,to. Tak trzymać. Inaczej duch studiowania upadnie. Rozumiem i popieram.:lol:

Opublikowano

Nowe Hasło wyborcze Tuska .

"Kiedy będę mógł wziąć ślub ze swoim chłopakiem?" Oto, co odpowiedzieli Tusk i Trzaskowski .

Podczas debaty Donalda Tuska i Rafała Trzaskowskiego głos zabrał Linus z Warszawy, przedstawiciel społeczności LGBT. – Kiedy będę mógł wziąć ślub z moim chłopakiem – zapytał. Co odpowiedzieli Donald Tusk i Rafał Trzaskowski?  https://natemat.pl/370996,donald-tusk-o-sytuacji-osob-lgbt-i-zwiazkach-partnerskich

Linus Lewandowski z Homokomando

Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, jarecki napisał:

Ostatnio oglądałem coś na tvn style i profesroka co wykłada na uniwersytecie wypowiadała się żę ona uczy studentki  by nie bały się swej seksualnosci  by szły po wykładach  i nie bały się seksu a baba stara i brzydka . 

O to,to. Tak trzymać. Inaczej duch studiowania upadnie. Rozumiem i popieram.

A ja właśnie od października kombinuję zapisać się na bezpieczeństwo narodowe na jakiejś świętej, gorzowskiej uczelni. Na koszt WOTu. A co. Wiem, że bez sensu bo jako żonaty to bez: "ducha studiowania" ale zawsze to jakieś nowe znajomości. Alkohol może się jakiś poleje...

jarecki napisał:

no tak , to kandydatke na partnerke trzeba szukać po liceum i taką która nie wyjeżdzała za granice ;)

Po liceum to już za późno na taką z cnotami niewieścim.

galan99 napisał:

Nowe Hasło wyborcze Tuska .

"Kiedy będę mógł wziąć ślub ze swoim chłopakiem?" Oto, co odpowiedzieli Tusk i Trzaskowski .

Podczas debaty Donalda Tuska i Rafała Trzaskowskiego głos zabrał Linus z Warszawy, przedstawiciel społeczności LGBT. – Kiedy będę mógł wziąć ślub z moim chłopakiem – zapytał. Co odpowiedzieli Donald Tusk i Rafał Trzaskowski?  https://natemat.pl/370996,donald-tusk-o-sytuacji-osob-lgbt-i-zwiazkach-partnerskich

Galan jakiś mocno tematem zainteresowany🤔 Jak ów Linus.

Opublikowano

To duch XXI wieku". Polski płot na granicy rozpala emocje, ale zobaczcie, jak grodzi się świat .

Staje na granicy z Białorusią, ma być wysoki na 2,5 metra i wzorowany na ogrodzeniu z granicy węgiersko-serbskiej. Wywołuje ogromne kontrowersje, o kpinach z samej konstrukcji nie wspominając. Tak symbol "otwartości" świata XXI wieku właśnie "dotarł" do Polski. Na całym świecie płotów i murów na granicach jest coraz więcej. Zobaczcie, jak wyglądają, czy są skuteczne i co mówią o nas.

Polska buduje płot na granicy z Białorusią. Jak grodzą się inni? Na zdjęciu: mur na granicy hiszpańsko-marokańskiej. fot. Wikipedia/By Ongayo - Own work, CC BY-SA 4.0,

Nie tylko Polska odgradza się dziś od afgańskich migrantów. Chwilę przed nami rozbudowę 40-km płotu na granicy z Turcją ukończyła Grecja. – Nie możemy bezczynnie czekać na potencjalne skutki. Nasze granice pozostaną nienaruszalne – grzmiał minister ochrony obywateli Michalis Chrisochoidis.

Grecki płot jest potężny, wyposażony w nowoczesny, zautomatyzowany, elektroniczny system monitorowania i osiem wież obserwacyjnych. Ma 5 metrów wysokości. Jak podają greckie media, budżet całego projektu wynosił 62,9 mln euro, budową - jesienią ubiegłego roku - zajęło się konsorcjum czterech firm budowlanych.

Czy to Świat jaki znamy z dawnych lat co się dzieje .

https://natemat.pl/370494,plot-na-granicy-tak-odgradzaja-sie-od-imigrantow-w-polsce-i-na-swiecie?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=ownsm&fbclid=IwAR1fFNBHJtbdXNzw3pUlCoXAHFKg2TKHcxmiiaLVvfE6xNLMqYCj01Xjo2I

Opublikowano
21 minut temu, DTaras napisał:

A ja właśnie od października kombinuję zapisać się na bezpieczeństwo narodowe na jakiejś świętej, gorzowskiej uczelni. Na koszt WOTu. A co. Wiem, że bez sensu bo jako żonaty to bez: "ducha studiowania" ale zawsze to jakieś nowe znajomości. Alkohol może się jakiś poleje...

Kiedys z kumplem prosiliśmy o skierowanie na kurs celem podniesienia naszych kwalifikacji w ramach szkolenia oficerów rezerwy. Ale nie przeszło. Powiedziano nam że w tym tandemie i ze względu że te kursy prowadza nasi kumple, to my razem w zyciu na taki kurs się nie dostaniemy. :lol: Poza tym stwierdzili że cytat. " A czego wy się tam chcecie nauczyć? Przecież sami moglibyście je prowadzić". Chyba faktycznie kurs przeniósłby się do internatu i naszego pokoju.:lol:

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Gaz drogi będzie i wszystko drogo będzie .

....a tak w ogóle to niczego nie będzie jako przewidział Kononowicz.

1 godzinę temu, jarecki napisał:

Cięzki temat bo albo bedzie taki Czarnek albo ktoś kto bedzie nauczał żę 6 letnie dzieci mogą decydować o swojej płci , więc  wole Czarnka 

Fałaszywa alternatywa wpojona przez PISowska propagandę by zaakceptować wykolejeńca na stanowisku ministra edukacji.

1 godzinę temu, jarecki napisał:

czytałem jakiś raport z usa żę coraz wiecej kobiet decyduje się na rodzine zamiast kariery zawodowej  , zresztą coraz wiecej jest raportów z państw nowoczesnych o powrocie do roli rodziny kobiet .   Ostatnio oglądałem coś na tvn style i profesroka co wykłada na uniwersytecie wypowiadała się żę ona uczy studentki  by nie bały się swej seksualnosci  by szły po wykładach  i nie bały się seksu a baba stara i brzydka .             Chwilowo polska na fali tej wolnosci jest troche zagubiona .

I bardzo dobrze mówi. To jedyna droga do wzrostu demograficznego  w przeciwieństwie do Czarnkowych cnót niewiescich które demografię pogrążą doszczętnie.

44 minuty temu, DTaras napisał:

Jeżeli zaś idzie o samochody to kto mi powie co my takiego do tych aut produkujemy sami z siebie?

Prezesi się nie liczą...

Niczego nie produkujemy i produkować nie bedziemy. To jest kosztowne przedstawienie dla ciemnych mas wierzacych w naszą potęgę.

Opublikowano

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Murem za Pudą!🤣🤣🤣 

I przed, i z boków - ot taka izolatka🤭🤭🤭

Się landryndk nie sprawdził?

od razu pisalem ze absolwent zootechniki na wysrolu w krakowie nie nadaje sie sie na zadne stanowisko-tym bardziej taki z miasta.

ulman -zaczynasz bredzic jak galan, przyjedz w cywilizowane rejony polski i zobaczysz fabryki samochodow i czesci rozsiane po malopolsce dolnym i gornym slasku..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v