Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, Roman176 napisał:

poczytaj jeszcze raz  

(KKK, 2270). Osoba ludzka ma prawo do życia i rozwoju począwszy od pierwszej chwili swego istnienia, a więc od poczęcia. I nie tylko do życia, ale do przyjęcia w miłości i zapewnienia odpowiednich warunków rozwoju biologicznego, psychicznego, społecznego i duchowego

kkk to jakis pseudonim jehoszui,syna stolarza z nazaretu ?? gdzie w ewangelii jest to zapisane ??

katechizm kosciola katolickiego niewiele ma wspolnego z dobra nowina...........

juz widze jak talibowie wsiadaja w samoloty  i leca bombardowac usa 😛, na ich miejscu to bym te sprzety omijal z daleka - mako chwalebny epizod z powstania.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Eksplozja_„czołgu_pułapki”_na_ulicy_Kilińskiego_w_Warszawie

Opublikowano

Kurcze... żeby nie karabiny to bym nie był taki pewien, że to polskie wojsko. Pozasłaniane twarze i brak identyfikacji. Wyglądają jakby to Jacuś przypadkowi ludzie kupili podobne do polskich mundury w markecie. W magazynkach jakby po 25 to raczej fachowcy... Czytam, że kogoś tam popchali spowrotem na Białoruś przy czym jak cywil to mogą zdaje się tylko zatrzymać... Kurcze. Ten Frasyniuk może być usprawiedliwiony.

*jacyś

Opublikowano (edytowane)

A to wtedy podpada pod wykorzystywanie umundurowania i znaków Wojska Polskiego. 😂 

Problem w tym że działanie żołnierza jest w oparciu o regulaminy sił zbrojnych. Natomiast reszta to funkcjonariusze i trochę inne ustawy.  Sie nam Panowie Ministrowie pogubili z lekka i teraz plucie na wojsko będzie/

Edytowane przez mirro
Opublikowano
8 godzin temu, Ulman napisał:

Nie mam . Ja bidny chłop

Najważniejsze żeś chłop i się tego nie wstydzisz.🤣

Jak do znajomego powiedziałem, gdy ten drogę pługiem przeorał - zobacz chłopie jak żeś drogę popierdolił- to się obraził, że on nie chłop i od dziś na per Pan przechodzimy🤭🤭🤭

Opublikowano

pada,pada.. bierz kapote , parasol i do wawrzenczyc zapieprzaj ,kiedy blokade zaczynaja ??

to nie zolnierze sa smieciami tylko ci co ich tam wyslali- takie zera jak plaszczak to tylko podnozkiem dla prezesa sa..... tacy w 39 to pierwsi do rumunii uciekli. 

plot beda stawiac - nie pierwszy w historii ,zadnego panstwa ktore je stawial juz nie ma..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v