Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja wrzucałem link że twoje żródło informacji pochodziło od bandy głupków którzy tworzyli teorie spiskowe dla ciemnego ludu. Jak poszukasz to na pewno  znajdziesz.

Opublikowano

za to mirabelek w .uj i troche az mi galezie polamalo- juz pare kilo zjadlem, takiego urodzaju nie widzialem nigdy, namawiam chetnych na darmowy zbior, nie sa przesadnie smaczne co innego zupa szczawiowa- znaczy szczaw tylko dla smaku podstawa to kasza i jajka.w sumie to lepsza niz pizza i tansza .

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/watykan-ukaral-polskiego-arcybiskupa-tomasz-terlikowski-komentuje/8mnx6w9,79cfc278

Opublikowano
17 godzin temu, mirro napisał:

A pewnie, pewnie że tak. Na Śląsku wydobywa się bo tam nie ma natury.😂

nie przypominam sobie zeby kiedyś były krajobrazy na śląsku Ala Grenlandia , morze jestem za młody na tą legendę ?? 

Opublikowano

Co  potrafi .

Polskie granice muszą być szczelne i dobrze chronione". Tusk robi miazgę z posłów KO?

Przed media przelewa się fala rozmaitych komentarzy związanych z sytuacją na granicy Polsko-białoruskiej, gdzie koczuje grupa islamskich uchodźców. Część polityków opozycji pojechało na granicę i tam w różnych formach protestuje z powodu braku decyzji o wpuszczeniu migrantów na teren RP i zarazem UE. Wiec kto jeszcze miał wątpliwości ,po wypowiedzi tej rudej łajzy widzi ze on ma zryty beret na maxa .

Donald Tusk

Opublikowano

a tak dokladnie co powiedzial i calosc wypowiedzi bez wyrwanych z kontekstu zdan..

w sumie co w tym dziwnego ze granice powinny byc szczelne i dobrze chronione-szczegolnie te ostatnie co na wschodzie zostaly..

tak naprawde zadnych granic nie powinno byc- wystrczy tylo sms z informacja ze roaming sie wlacza.........

Opublikowano

Oj co nie powiesz znalazłem czy nie znalazłem przecie pojechali z PKO zawieźli michę na granicę dla  Afgańców a rudy to skrytykował powiedziała że granice powinni być szczelnie zamknięte .

Opublikowano (edytowane)

Ty znasz interpretacje a nie fakty i na tej podstawie wyrabiasz sobie opinię. Tak naprawdę to jest dokładnie to o co chodzi propagandzie. Lud łyka gotowca jak małpa kit i uważa że cos wie. Jak możesz mieć własną opinię o czymś czego nie znasz?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Nie znam najlepiej ale się nie wypowiadam bo nie wiem. Jak by nie pierniczył to by się nikt nie czepiał? Buuuchaaachaaaa!!! Wzorzec bezmyslności , ciemnoty , braku własnego zdania i sterowalnosci przez innych. Jestes jednostka kompletnie bezwolną nieskalaną myśleniam bu mieć własna opinię. Pewnie jak idziesz głosować to też opierasz się na opinii innych a nie własnym mysleniu. Jak takich osobników znajdzie się kilka milionów to jasno widać jak głupim systemem jest demokracja.

Opublikowano (edytowane)

demokracja to jest największe zło tego świata bo jak to powiadasz ciemny lód myśli że jak głosuje to ma wpływ na wybór a to nie prawda .

Nie ważne kto głosuje tylko kto liczy głosy Józef Salin .

Tak @Ulman wybory to tylko fikcja kto ma być to jest ustalone przed wyborami już .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
15 minut temu, Ulman napisał:

Pewnie jak idziesz głosować to też opierasz się na opinii innych a nie własnym mysleniu. Jak takich osobników znajdzie się kilka milionów to jasno widać jak głupim systemem jest demokracja.

Najlepiej by było jakby rządził Korwin a potem jego dzieci i wnuki😆

Opublikowano
50 minut temu, akooo napisał:

Znaczy opozycja już nie będzie na granice jezdzic

za to ty jako prawdziwy chrzescijanin powinnes juz tam byc od paru dni-no chyba ze jestes polskim katolikiem i slowa jezusa cie nie obowiazuja..

ta cala sytuacja pokazuje oblude i falsz i zaklamanie polskich "katolikow". z dekalogu wybieraja sobie co im pasuje-nie zabijaj nienarodzonych-choc jezus ani slowa o tym nie powiedzial jest wazniejsze niz zycie narodzonych -o czym jest ewangelia...

tak sie robi kariere w kur-wizji[i nie tylko 🤣]   rozwody koscielne pewnie w toku 😛. gdy lata  byla dziennikarka w krakowie zachowywala sie normalnie, kariere w warszawie jej zaszkodzila.

https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/malgorzata-opczowska-slub-z-jackiem-leskim-zdjecia-gwiazd-tvp-aa-1EdX-WGdz-uqCR.html?fbclid=IwAR2Z-c8HrfDw1pV6HtZlSacPULF4Nd3QPGglQP-UnWrqcugvRusjzLQVI6U

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v