Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

Zbychu znowu zaczynasz 🙉

Daj spokój nikt nie chce Cię leczyć. Ja Cię pszyjmnę poczujesz się wolny będziesz biegał z braćmi mniejszymi będziesz wolny no może nie dokonica. 🤣👍

Opublikowano
3 minuty temu, Dariowola napisał:

pszyjmnę  🤣👍

Ze co? 🤕😂😂😂😂😂😂🤣

Opublikowano

I bardzo dobrze. Kuźwa na stokach sanki na sankach, ludzie raczej uważają. Byłem i nikt z towarzystwa nie zachorował. Z premedytacją bo nie jeden raz. Knajpy zastąpiły foodtrucki w wielu egzemplażach, nikt się nie tłoczy, wszystko na dworze. Słowem - da się...

A wskazane zalety Pani Staroń to materiał na fundację a nie senatora i to nie zrzeszającego myśli ku czynom. Jako rzecznika RPO ją widzę. Z PO ją napewno wyrzucili?

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Brak  argumentów  ??   typowe  dla  antyPiSu   ;)  

Brak argumentów... na co? 

Jeżeli nazywasz mnie antypisem to się bardzo mylisz. Wręcz przeciwnie. Chce żeby PIS miał jak największe poparcie. Możesz mnie nazwać antyDenwerem. Bo właśnie przez ludzi takich jak Ty, wypisujących kompletne bzdury, PIS poparcie traci. I antypisowi tylko dajesz powody do tego, aby dając Ciebie za przykład, śmiali się z wyborców PISu. 

50 minut temu, Dariowola napisał:

Czytaj Pismo Święte nie samym chlebem człowiek żyje. 👍

Co właściwie chcesz przez to powiedzieć? Że Denwer żyje "każdym słowem, które pochodzi z ust Pana"? Swoje przemyślenia na ten temat zostawię dla siebie. A religię i wiarę za bardzo szanuję, aby w temacie w którym tyle chamstwa i nienawiści, o niej pisać. 

• Like 2
Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

Teraz lekarze są zwolnieni z odpowiedzialności ważne jest teraz nie to co było .

Wpis dotyczył Hitlera i Stalina. Jak ktoś jes dobrym człowiekiem to leżącego nie powinien kopać. 👍

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

To jak  napiszesz   poco  kłamiesz  ??

Skoro ty kłamiesz to czemu jemu nie wolno?

27 minut temu, Dariowola napisał:

Daj spokój nikt nie chce Cię leczyć. Ja Cię pszyjmnę poczujesz się wolny będziesz biegał z braćmi mniejszymi będziesz wolny no może nie dokonica. 🤣👍

Wy wszyscy jesteście z jakimiś dysfunkcjami?

Opublikowano

a moze temu pis traci poparcie ze ludzie zamiast dobrej zmiany dostrzegli dojna ???

albo ze po 7 tlustych latach przyszly chude ...

albo ze za 2 lata zadluza polske bardziej niz tusk w 8 .

albo ze po-psl "ukradlo: miliardy z ofe ale zjednoczona prawica "ukradla" reszte.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Ulman napisał:

Wy wszyscy jesteście z jakimiś dysfunkcjami?

Jak wróg kamieniem rzuca z ukrycia to można popełnić błąd!😁🤣🤣🤣

14 minut temu, Kallina86 napisał:

Jeżeli nazywasz mnie antypisem to się bardzo mylisz. Wręcz przeciwnie. Chce żeby PIS miał jak największe poparcie. Możesz mnie nazwać antyDenwerem. Bo właśnie przez ludzi takich jak Ty, wypisujących kompletne bzdury, PIS poparcie traci. I antypisowi tylko dajesz powody do tego, aby dając Ciebie za przykład, śmiali się z wyborców PISu. 

Co właściwie chcesz przez to powiedzieć? Że Denwer żyje "każdym słowem, które pochodzi z ust Pana"? Swoje przemyślenia na ten temat zostawię dla siebie. A religię i wiarę za bardzo szanuję, aby w temacie w którym tyle chamstwa i nienawiści, o niej pisać. 

Jak ktoś wierzący to w każdym momencie życia  powinien swoją wiare okazywać i JEJ bronić. 👍

Edytowane przez Dariowola
Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał:

albo ze po-psl "ukradlo: miliardy z ofe ale zjednoczona prawica "ukradla" reszte.

Oni nie kradną tylko patriotycznie przejmują w trosce o przyszłe pokolenia.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Kallina86 napisał:

Jest całkiem w porządku, gdy ktoś go ma i jest z niego dumny. Ale jeśli ktoś wyciąga go na zewnątrz i macha mi nim przed nosem, to mamy tu pewien problem –

Jak krzywdy Ci nie robi  nie wybije oka to niech macha no ale jak lubisz ciągnąć to jest pokusa  .🤣🤣🤣 🤣

Edytowane przez Dariowola
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, DTaras napisał:

I bardzo dobrze. Kuźwa na stokach sanki na sankach, ludzie raczej uważają. Byłem i nikt z towarzystwa nie zachorował. Z premedytacją bo nie jeden raz. Knajpy zastąpiły foodtrucki w wielu egzemplażach, nikt się nie tłoczy, wszystko na dworze. Słowem - da się...

A wskazane zalety Pani Staroń to materiał na fundację a nie senatora i to nie zrzeszającego myśli ku czynom. Jako rzecznika RPO ją widzę. Z PO ją napewno wyrzucili?

Tak  nie  dostała  miejsca  na liście  wyborczej  PO   bo naraziła  się  głosując  przeciw  bodnarowi  jak  i  broniąc  ludzi    ona  pomagała  temu  rolnikowi  co  mu ciągnik  komornik  niesłusznie  zabrał i  to  przelało  szale  goryczy  w PO  ,,podobno,,

30 minut temu, Kallina86 napisał:

No jak to na co  na  dyskusję  ale  czego  się  po tobie  spodziewać .😎 

Dzięki  między  innymi  mojej skromnej  osobie  PiS  wygrywa  wybory  od  2015  roku  bo  działam w terenie.😎

A  Pisanie  na   upadłym  forum  niskich  lotów  gdzie  jest  tylko  i wyłącznie  grupa  tych  samych  klakierów  z tymi samymi  poglądami  od  lat   zlituj 🤣😂 się  i  nie ośmieszaj   😂🤣

Nawet  nie  potrafisz  wytknąć  merytorycznie tych  bzdur  tylko  jakie  głupie  docinki  rodem  z przedszkola  ;)

27 minut temu, Ulman napisał:

Masz  na to  dowody ??  jak  dotąd  to  w Polsce  trzeba  winę  udowodnić  a nie  odwrotnie  ;)

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
2 minuty temu, Dariowola napisał:

pokószenie .🤣🤣🤣 🤣

Ze co analfabeto? 

Opublikowano (edytowane)

Naprawdę zbychu blyskasz intelektem aż razi... 😂😂😂

Dajesz to znowu  poczytać dzieciom żeby nauki czerpały z twych wypocin 🤕

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
5 minut temu, Dariowola napisał:

Jak krzywdy Ci nie robi  nie wybije oka to niech macha no ale jak lubisz ciągnąć to jest pokusa  .🤣🤣🤣 🤣

Wiesz  z doświadczenia?

3 minuty temu, Denwer napisał:

Masz  na to  dowody ??  jak  dotąd  to  w Polsce  trzeba  winę  udowodnić  a nie  odwrotnie  ;)

Wczoraj ci koledzy wyciągneli profil na FB aż ci mowę odjęło (a w zasadzie niemozność PISania dopadła)

Udowodnic winę? Wczoraj się zachwycałeś projektem jak to policja będzie wlepiać mandaty bo tak im się podoba a to obywatel będzie musiał swoją niewinność udowodnić. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Wczoraj ci koledzy wyciągneli profil na FB aż ci mowę odjęło

To nie profil  tylko  Strona 

Która  nie  sugeruje  żadnego  związku  z Denwerem ;)

2 minuty temu, Ulman napisał:

Udowodnic winę? Wczoraj się zachwycałeś projektem jak to policja będzie wlepiać mandaty bo tak im się podoba a to obywatel będzie musiał swoją niewinność udowodnić. 

I znowu  nie masz  pojęcia   to  w  sądzie  Policjant  będzie  musiał  udowodnić  winę  ukaranego  obywatela  nic  się  nie zmieni   poza tym  że  Policjant  nie będzie  pisał  wniosku  o  ukaranie  😎 tylko  wlepi  mandat  od którego  będzie  można  się  odwołać 

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Wiesz  z doświadczenia?

Wczoraj ci koledzy wyciągneli profil na FB aż ci mowę odjęło (a w zasadzie niemozność PISania dopadła)

Ja w kolejkę się nie nie wpierdalam jak Twoi mentorzy. Jak ktoś jest zdrowy to poco mu doświadczenie.🤣🤣👍

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

I znowu  nie masz  pojęcia   to  w  sądzie  Policjant  będzie  musiał  udowodnić  winę  ukaranego  obywatela  nic  się  nie zmieni   poza tym  że  Policjant  nie będzie  pisał  wniosku  o  ukaranie  😎 tylko  wlepi  mandat  od którego  będzie  można  się  odwołać 

Czytałeś projekt ustawy czy znowu pierdzielisz smuty aby pierdzielić?

2 minuty temu, henio2 napisał:

Chłopy nie narzekają bo to najlepszy rząd w czasie 30 lat wolnej Polski

Kapuś przestań już wychwalać tego złodziejstwa. 🤮🤢

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v