Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Kallina86 napisał:

Ty propagandę z prażoną cebulą wpierdalasz.

I pudło   nie  lubię  cebuli  😎

11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

sokiem z buraka,

Sok  z buraka   to   kompendium wiedzy  dla  antyPiS    u  czajkowskiego  w magistracie  zatrudnione ;)

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Żadna to różnica PIS czy PO. Jedni drugich warci. Denerwuje mnie taka bezkrytyczna, bezmyślna miłość do jednej partii. Pozytywne jest tylko to, że tak jak PO i Lewica strajkami kobiet poparcia sobie nie zyskali, tak dzięki takim Denwerom i PIS nie zyska. 

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Kallina86 napisał:

Lubisz lubisz, tylko jeszcze o tym nie wiesz,

dobrze  że  ty  wiesz  co  ja lubię  a co  nie  🤣😂

Może  jeszcze  koty  lubię  co ??🤣😂

Opublikowano
47 minut temu, jacus napisał:

https://noizz.pl/ekologia/dania-zakaze-trzymania-bydla-na-uwiezi-katolicki-dziennik-boi-sie-ze-pomysl-przyjmie/f1wxhsk

juz przygotowanii- niedlugo i u nas wejdzie z cala pewnoscia, przeciez juz w 5 byl taki przepis.

Te przepisy są nieuniknione świat idzie do przodu kto za tym nie nadąża zostaje w tyle

https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/707352,miller-przeciwko-ubojowi-rytualnemu-nie-bede-glosowal-za-tym-barbarzynstwem.html

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Denwer napisał:

Widzisz  gdzieś  tam  słowo  Denwer   bo  ja  nie   😎

Popieram Staroń   bo  to  najlepsza  senator  jaka   zasiada  w  Polskim  senacie  a wcześniej  w  sejmie 

Tobie  brak  argumentów .  Wiesz  co  to  jest   GYSORTOGRAFIA   a no pewnie  nie  bo   skąd  taka  ciemnota  jak ty  może  o  tym  wiedzieć .   Ukraińska  krew  w tobie  płynie  widać  to  wyraźnie  😎

A bronek  komorowski  to  też  do  ciemnoty   i nieuctwa  należy😎  ???

Nie da  się  usunąć  czegoś  czego  nie  ma  😎

Nie każdy  ma  tak  zepsute  relacje  rodzinne  jak  wy  że  siedzi  tu całe  dnie  świątek  piątek  i  niedziela  😎

Oj Marecki farmerku ja myślałem , że masz odrobinę odwagi aby przyznać się a ty dalej brniesz w te swoje kłamstwa, no nic żyj w tym swoim pięknym świecie .

twoim mottem jest cytat nowego prezentera Jakimowicza w TVP info aktora jednego filmu "nigdy nie przyznawaj się że to twoja ręka"

Edytowane przez marulekk
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, henio2 napisał:

Dania wybiła wszystkie norki i nikt nie lamentował z tego powodu

A u nas wybija się drób, również z powodów epidemicznych. Na razie bydła nie wybija się z tych powodów.

52 minuty temu, Denwer napisał:

Skoro  podpiszą  oświadczenia  że  bydło  nie  zostanie  ubite  rytualnie  to   jaki  sens  to eksportować  ???   Typowe  myślenie  dla antyPiSowca

Rolnik owszem może podpisac oświadczenie że nie sprzedaje na ubój rytualny, ale co to obchodzi zakład? Jak nie chce sprzedac temu zakładowi to niech szuka innego.

Opublikowano
20 minut temu, marulekk napisał:

że masz odrobinę odwagi aby przyznać się a ty dalej brniesz w te swoje kłamstwa,

Nie  brną  w kłamstwa.  Nie  jestem  w żadnej  radzie  sołeckiej   ani  nie  nazywam  się  jak ten  wójt/pleban  z wilkowyj. 😎

4 minuty temu, Kallina86 napisał:

Prezesa pytaj co lubisz ;)

Brak  argumentów  ??   typowe  dla  antyPiSu   ;)  

Opublikowano
2 godziny temu, henio2 napisał:

Oczywiście tak jak Dariwola napisał niedługo rolnicy sami się opowiedzą za zakazem uboju rytualnego na którym zarabiają tylko zaklady

. Twierdzisz że zwyczaje kulinarne 30% populacji ziemi to rzecz mało istotna nie warta uwagi. Heniek ciebie chyba zbyt często zamiast po tyłku to bili po głowie.  

1 godzinę temu, Denwer napisał:

Dużo  wygodniej  jest  trzymać  bydło  luzem, wielu  to  nie  zmartwi  bo każdy  kto  lubi  sobie  ułatwiać  pracę  trzyma  bydło  luzem  😎

co o tym wiesz skoro twierdzisz że zwierząt nie posiadasz 

1 godzinę temu, Denwer napisał:

Nie  jadam chleba ;)

On żyje ideologią

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, agromatik napisał:

co o tym wiesz skoro twierdzisz że zwierząt nie posiadasz 

Ciekawe  gdzie  napisałem że  nie  posiadam  zwierząt  co??

Nie wiem  poco  te  kłamstwa  wymyślacie 

Kryzys  wieku  średniego ???🤣

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

To jak nie lubisz, to po co z nią tu tak wjeżdżasz ;) 

Coś  dla  ciebie  ;)

https://www.portalsamorzadowy.pl/polityka-i-spoleczenstwo/starosta-szczycienski-zaszczepiony-przeciw-covid-19,245678.html

1 minutę temu, agromatik napisał:

To jest kryzys antropologiczny

Nie  mi to wygląda  na  typowe  objawy  kryzysu  wieku  średniego ??

To jak  napiszesz   poco  kłamiesz  ??

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Denwer napisał:

Jakoś dziwne, że tą sprawą się interesuje minister Niedzielski, a o Sochaczewie jakoś zapomniał ;) Niby PiS to taka dobra partia, a jakieś podwójne standardy wprowadza, jakiś układ ;) Jak to powiedział pewien polityk PO "jak jesteś z nami to nic ci nie grozi". Czyżby PiS wzorował się na PO ?

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, agromatik napisał:

zacząłeś zbierać haki że włączyłeś opcję obserwuj,

haki  to   zbiera  wielkopolski  ,,wyntkosz,, ;)

7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jakoś dziwne, że tą sprawą się interesuje minister Niedzielski,

Jakoś  dziwnie  że  ty  tego  nie  wychwyciłeś   ;) czyżby  podwójne  standardy??;)

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Denwer napisał:

Jakoś  dziwnie  że  ty  tego  nie  wychwyciłeś   ;) czyżby  podwójne  standardy??;)

Wiesz nie czytam jakiegoś regionalnego portalu z drugiego końca polski, opisałem sytuację w Sochaczewie bo mieszkam niedaleko i o niej słyszałem. Jak poszukałem w Internecie to wyświetliło mi się o jeszcze jednym staroście(Opatów) zaszczepionym poza kolejnością. Zresztą do moich obowiązków nie należy śledzenie kto się szczepi poza kolejnością ;) Ale minister jeżeli ukarał jeden szpital, to powinien każdego traktować równo, tak działo państwo prawa, a takim wg Ciebie jest Polska zarządzana przez PiS ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Wiesz nie czytam jakiegoś regionalnego portalu z drugiego końca polski,

Nie tylko  regionalne  portale  o  ty  piszą;) 

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-01-12/starosta-zaszczepiony-przeciw-covid-19-dyrektor-placowki-nie-chcialam-zmarnowac-zadnej-dawki/

Nie  taki  Lidl  straszny  jak  go  tutaj  ,,chłopki  malują ,,

https://www.agrofoto.pl/fakty/lidl-kupi-od-rolnika-krzywe-buraki-ktorych-nikt-nie-chcial,102898.html?fbclid=IwAR159I3hIUA6WU3uHvdLY-K3MMG-gsBFJZK0XVYNHozHp660yDTYrynHZ9Y

💪

Opublikowano
19 minut temu, Dariowola napisał:

Czytaj Pismo Święte nie samym chlebem człowiek żyje. 👍

Zbychu znowu zaczynasz 🙉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v