Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Pomogła wielu ale chciała pogrążyć jeszcze więcej. 

To twoje  zdanie  moje  jest  inne.   ,,jeśli człowiek ratuje jedno życie, to jest tak, jak gdyby uratował cały świat,,

Już  niedługo  rolnicy  sami  się  pogrążą  względem  zakazu  uboju  rytualnego  😂😂

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Denwer napisał:

,,jeśli człowiek ratuje jedno życie, to jest tak, jak gdyby uratował cały świat,,

Czyli lekarz który uratował małego Hitlera, Stalina czy Mao uratował cały świat ;) Pojmowanie godne tylko PiS-owskiego idioty ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Pojmowanie godne tylko PiS-owskiego idioty ;) 

Po tym  poście  można  poznać  ,,idiotę ,, 😎

Opublikowano
6 minut temu, Denwer napisał:

,,jeśli człowiek ratuje jedno życie, to jest tak, jak gdyby uratował cały świat,, 

Tylko ilu po tym już miało myśli samobójcze?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ja tylko interpretuję zdanie napisane przez Ciebie ;) 

To tylko  cytat   ale   widać  mało  bystry  jesteś  😎  typowe  dla  antyPiSu

4 minuty temu, PRIMO napisał:

Tylko ilu po tym już miało myśli samobójcze?

Po  czym ??

Po tym jak  pomaga  innym ??

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

To tylko  cytat   ale   widać  mało  bystry  jesteś  😎

Po  czym 

"Po tym poście można poznać " idiotę" "

Opublikowano

Senator Staroń gdyby chciała pomóc wielu ludziom i była taka mocna przewodziłaby teraz Rządowi. Pomogła w skali kraju drobnemu ułamkowi wykorzystując do tego pozycję. Działanie Syzyfowe ale skuteczne w ciasnym gronie bazującym na jej nazwisku. Dobre i to ale bez wpływu na ustawodawstwo. Nie musi być zrzeszona i to siła jej pracy. Zresztą zaraz by ją z PiSu wywalili i to maksymalna jej zaleta.

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

To tylko  cytat   ale   widać  mało  bystry  jesteś  😎  typowe  dla  antyPiSu

Po  czym ??

Po tym jak  pomaga  innym ??

Pomaga rolnikom glosujac za piątka?? 

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Zresztą zaraz by ją z PiSu wywalili i to maksymalna jej zaleta.

PiSowski beton widziałby zagrożenie, albo konieczność wzięcia się za robotę w kwestiach legislacyjnych. A na taka orkę to oni się przecież nie pisali.

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Senator Staroń gdyby chciała pomóc wielu ludziom i była taka mocna przewodziłaby teraz Rządowi. Pomogła w skali kraju drobnemu ułamkowi wykorzystując do tego pozycję. Działanie Syzyfowe ale skuteczne w ciasnym gronie bazującym na jej nazwisku. Dobre i to ale bez wpływu na ustawodawstwo. Nie musi być zrzeszona i to siła jej pracy. Zresztą zaraz by ją z PiSu wywalili i to maksymalna jej zaleta.

Nie  ,,gdyby  chciała  pomóc,,  tylko  POMOGŁA i cały  czas  POMAGA.    Jest  to  jedyny  polityk  który  przejmuje   się  losem  zwykłych  ludzi.

A  wywalili  ją  z  PO   za  to  że  stoi  po stronie   zwykłych  ludzi  😎 

Opublikowano
18 minut temu, Denwer napisał:

To twoje  zdanie  moje  jest  inne.   ,,jeśli człowiek ratuje jedno życie, to jest tak, jak gdyby uratował cały świat,,

Jest tez kilka innych złotych myśli i to całkiem w druga stronę. Stosuje sie je zamiennie w zależności od skali mordowania. 

1 minutę temu, Denwer napisał:

A  wywalili  ją  z  PO   za  to  że  stoi  po stronie   zwykłych  ludzi  😎 

I nie przyjęli do PiS z tego samego powodu.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

I nie przyjęli do PiS z tego samego powodu.

A skąd  wiesz  że  chciał  do  PiS  wstąpić  ???

Opublikowano
51 minut temu, henio2 napisał:

A nie wiem ale stałe głodny chodzi i nie wyspany a w niedzielę robi w polu bo wtedy banki zamknięte 😋

Gównozjad wszyscy na niego mówią 😁

A że tak spytam ile lat te dotacje dostaje ?

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25022405,ile-tadeusz-rydzyk-dostal-na-swoje-imperium-od-poczatku-rzadow.html

No pewnie, chodzi głodny, brudny , ciągle pracuje a do tego ma wszy świerzb i brudno w chałupie a jego żona jest gruba i codziennie pije.😀

Co za róznica ile dostaje? Tak samo przeżera publiczna kase ci to nie przeszkadza bo już go próbujesz usprawiedliwiac.

30 minut temu, ogarek napisał:

A ty stasek ponoć tyz bamber bo nie nie dawno pisałeś e co 10 lat nowy ciągnik kupujesz.... 🤣🤣🤣

A tera panie już co innego piszesz jak przystało na  klamce..... 

Smutne jest to że tacy ludzie właśnie rzadza tym krajem... kłamcy i oszuści popierani przez sobie równych 🤮

Co 10 lat kupuje nowe C 360 :D

26 minut temu, Denwer napisał:

Bzdury  piszesz   to  najlepszy  polityk   naszych  czasów  pomogła  wielu  ludziom. Niema  drugiego  takie  polityka  jak  ona.  

W PISie to sami wyjątkowi są . Santo Subito!

18 minut temu, henio2 napisał:

Jak ktoś ma kasę a nie może się wyrobić to zatrudnia ludzi jak jest golodupcrm z dużymi ambicjami to ryje 7dni w tygodniu

Gołodupce to właśnie tak sobie tłumaczą swi=oje dziadowanie i  się usprawiedliwiają.

16 minut temu, Denwer napisał:

Już  niedługo  rolnicy  sami  się  pogrążą  względem  zakazu  uboju  rytualnego  😂😂

No to Owsiak juz galaktykę uratował. Podziękuj mu.

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Jakoś nie słyszałem aby mocno Panią Staroń namawiali do dołączenia w ich szeregi.

To  masz  słaby  słuch😎   namawiali  tylko  że  ona  chce  być  senatorem  niezależnym 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

No to teraz nie mogą zaproponować jej RPO? Przecież byłaby idealna.

Nie wiem  czy  nie  mogą 

Ale  zgadzam  się   była  by  idealnym  RPO 

Opublikowano
30 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Czyli lekarz który uratował małego Hitlera, Stalina czy Mao uratował cały świat ;) Pojmowanie godne tylko PiS-owskiego idioty ;) 

Lekarz to składa przysięge Hipokratesa .🤣👍

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

skoro cały czas proponują jakichś cyrkowców. 

Obecnego  cyrkowca  nie  da  się   przebić  ;)

Opublikowano
26 minut temu, Denwer napisał:

Nie  ,,gdyby  chciała  pomóc,,  tylko  POMOGŁA i cały  czas  POMAGA.    Jest  to  jedyny  polityk  który  przejmuje   się  losem  zwykłych  ludzi.

Łoooo matko co za dramat!!! To już Jarosław, Mariusz , Andrzej, Mateusz i Beata po stronie ludu nie stoją? Od kiedy tak się pozmieniało? Po czyjej oni stronie teraz są skoro nie przejmują się losem zwykłych ludzi?

Po co żes w podPIS wrzucił ta definicję dysortografii ? Każdy widzi ze ty całościowo jesteś dysfunkcyjny więc nie musisz sie usprawiedliwiać.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v