Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przecie wiem wiec teraz pytanie czy wierzysz takim ludziom ? .

Tacy rządzą Polką jak to nie Polacy to jak ma być dobrze w Polsce wiec czy już jesteśmy kolonią czyją ? .

To nie żarty co z tego wyniknie ? .

Tajne posiedzenie Sejmu. Kaczyński: Moskwa ma gotowe plany inwazji na Polskę

Podczas tajnego posiedzenia Sejmu Jarosław Kaczyński straszył posłów scenariuszem wojny z Rosją - dowiedział się Onet. Według portalu prezes PiS stwierdził, że Moskwa ma gotowe plany inwazji, a ostatnie cyberataki mogą być tego dowodem.

Portal poinformował również, że Jarosław Kaczyński miał stwierdzić, że w Sejmie znajduje się wiele ludzi, którzy nie są przyjaźni państwu polskiemu. - Jest tu minister Zbigniew Ziobro i wszystko notuje - miał dodać prezes PiS.

Przy okazji ujawnił, że niedługo do Sejmu mają trafić projekty ustaw, które dadzą rządowi nowe narzędzia do czuwania nad bezpieczeństwem cyfrowym. Miał też powiedzieć, że będzie to okazja do tego, by udowodnić, kto jest patriotą

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Cała sytuacja potęguje wrażenie że to wyciek super tajnych informacji wiec lud sie boi podwójnie i jest podwójnie posłuszny 

55 minut temu, galan99 napisał:

Jestem Polakiem nigdy bym nie  kolaborował z innymi to takie wstrętne wiem co się dzieje ale .

Oklepanie frazesy patridiotów. Lepiej byłoby dać sie zabić ?

Opublikowano
5 godzin temu, Mariusz2903 napisał:

O co ci chodzi ?  porównujesz dietę eskimosa do np. Polaka , eskimosi żyją po 90 lat i nie jedzą żadnego diwodoru tylko ryby 

grenalndia jest na 113 miejscu w rankingu dlugosci zycia a polska 36 wiec bredzisz.

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Przecie wiem wiec teraz pytanie czy wierzysz takim ludziom ? .

Tacy rządzą Polką jak to nie Polacy to jak ma być dobrze w Polsce wiec czy już jesteśmy kolonią czyją ? .

To nie żarty co z tego wyniknie ? .

Tajne posiedzenie Sejmu. Kaczyński: Moskwa ma gotowe plany inwazji na Polskę

Podczas tajnego posiedzenia Sejmu Jarosław Kaczyński straszył posłów scenariuszem wojny z Rosją - dowiedział się Onet. Według portalu prezes PiS stwierdził, że Moskwa ma gotowe plany inwazji, a ostatnie cyberataki mogą być tego dowodem.

Portal poinformował również, że Jarosław Kaczyński miał stwierdzić, że w Sejmie znajduje się wiele ludzi, którzy nie są przyjaźni państwu polskiemu. - Jest tu minister Zbigniew Ziobro i wszystko notuje - miał dodać prezes PiS.

Przy okazji ujawnił, że niedługo do Sejmu mają trafić projekty ustaw, które dadzą rządowi nowe narzędzia do czuwania nad bezpieczeństwem cyfrowym. Miał też powiedzieć, że będzie to okazja do tego, by udowodnić, kto jest patriotą

Tego człowieka trzeba zamknąć w psychiatryku zanim całkiem nabroi.

Opublikowano

Co fakt to fakt. Facet oszalał do reszty ale dorobił się wytresowanej sekty która we wszystko mu uwierzy.

53 minuty temu, jacus napisał:

grenalndia jest na 113 miejscu w rankingu dlugosci zycia a polska 36 wiec bredzisz.

Tych eskimosów to powinno sie zapytać czy czegoś nie wiedzą o spisku w temacie płaskiej ziemi. Żyją przecież przy samym jej brzegu więc może jakieś obserwacje mająO.o

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Yyyyyy chyba plan inwazji na Facebooka.😂

1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Jeśli to tajne były obrady, to skąd wiadomo  co jareczek powiadał???? 

Głupota, nawet opatrzona klauzulą niejawności, zawsze znajdzie sobie drogę aby zaprezentować się światu. 😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Moskwa ma plany inwazji i zdradziła je naszemu małemu prezesowi a potem zadzwonił Putin z zapytaniem czy może nas napaść ale mu Jarosłąw stanowczo zabronił i tym sposobem nasz cały kraj ocalił. Santo Subito!

Opublikowano
9 godzin temu, Ulman napisał:

Cała sytuacja potęguje wrażenie że to wyciek super tajnych informacji wiec lud sie boi podwójnie i jest podwójnie posłuszny 

Oklepanie frazesy patridiotów. Lepiej byłoby dać sie zabić ?

Mam pytanie tak prywatnie ? .

Jak by napadli na twój dom bandziory i zagrozili że zniszczą wszystkie dobra materialne , jak wydasz swoją  rodzinę zonę dzieci to nie zniszczą co byś wybrał .

Ja mam odczucie że byś się zastanawiał co wybrać . By nie było zniszczeń .

Bo dla mnie rodzina rzecz  święta i najważniejsza a potem ojczyzna .

Opublikowano

Poważnie, sąsiedzi się nami nie interesują?

Jak wyborcza napisze że nie będzie niedzieli to jej nie będzie?

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, galan99 napisał:

Mam pytanie tak prywatnie ? .

Jak by napadli na twój dom bandziory i zagrozili że zniszczą wszystkie dobra materialne , jak wydasz swoją  rodzinę zonę dzieci to nie zniszczą co byś wybrał .

Ja mam odczucie że byś się zastanawiał co wybrać . By nie było zniszczeń .

Bo dla mnie rodzina rzecz  święta i najważniejsza a potem ojczyzna .

Intelektualnie ulomne porównanie. Jak mieliby zniszczyć mi wszystkie dobra materialne? Jaka jest analogią do wojny i kolaboracji? Większość europy kolaborował mniej lub bardziej a u nas niezłomnych zniszczenia najwieksze😳

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

ten film jest rownie prawdziwy jak twoje wynaturzenia, niewiele w nim jest prawdy historycznej, a jesli juz to pomieszanie z poplataniem..

te maile pokazuja jedno - naprawde szczerzy sa gdy nikt tego nie widzi i sami siebie nie oklamuja tylko widzow kurwizji robia w durnia......

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

...naprawde szczerzy sa gdy nikt tego nie widzi i sami siebie nie oklamuja...

O, i jest sentencja polityka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v