Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi jak pod akademikiem zajumali auto to chodziłem jak obuchem walnięty i próbowałem sobie przypomnieć gdzie mogłem zaparkować.

Kolega też z pilotem chodził po całym osiedlu akademickim i przywoływał auto, bo nie docierało do niego że mogli zajumać😕

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Kolega też z pilotem chodził po całym osiedlu akademickim i przywoływał auto, bo nie docierało do niego że mogli zajumać😕

Noooooo to może być jednak traumatyczne przeżycie. Ale ja kiedyś molestowałem pilota na parkingu chcąc otworzyć nie swoje auto.😂

Opublikowano

Wtedy było prawo serii, zajumali w tydzień kilkanaście aut .

Moje było najstarsze i najtańsze to się odnalazło w dziupli z mercedesem.

Podejrzewam, że właściciel Mercedesa do tej pory jest mi wdzięczny, że to mojego auta szukali🤣

25 minut temu, mirro napisał:

... ja kiedyś molestowałem pilota na parkingu chcąc otworzyć nie swoje auto.😂

Ale patrz jakie zrządzenie losu.

Dwa jednakowe Hammery w tym samym czasie i miejscu???🤭

Opublikowano

Nie przesadzaj z tym nie stać. Na kupno Ci starczy, a na koszty utrzymania to już nie wiem🤣

W 98 moje skromne, stare auto stało obok żółtego Hammera na parkingu policyjnym. Wtedy to była nowość. Dziś trochę tego jeździ.

1 minutę temu, Ulman napisał:

I co potem? 

No jak co?

Zdrastwujcie!!! 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Ulman napisał:

I co potem? Wrócimy do polnych dróg i drewnianych znaków jak na zdjęciu? 

No i cytując matkę Pawlaka z Sami Swoi. "I żeby jeszcze choć tej elektryki nie było była by już spokojniejsza". Przecież pisowi o to chodzi, że ciemnota łatwiej rządzić. A brak prądu był by niezwykle pomocny. Brak Internetu i innych mediów zrobił by świetną robotę. Do wsi i miast przyjeżdżały by kina i kroniki filmowe a w niej pokazywano by przywódczą role partii pis i jej wodza pierwszego sekretarza Jarosława. Ciemny lud by łykał i bił brawo.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, hubertuss napisał:

No i cytując matkę Pawlaka z Sami Swoi. "I żeby jeszcze choć tej elektryki nie było była by już spokojniejsza". Przecież pisowi o to chodzi, że ciemnota łatwiej rządzić. A brak prądu był by niezwykle pomocny. Brak Internetu i innych mediów zrobił by świetną robotę. Do wsi i miast przyjeżdżały by kina i kroniki filmowe a w niej pokazywano by przywódczą role partii pis i jej wodza pierwszego sekretarza Jarosława. Ciemny lud by łykał i bił brawo.

Teraz też łykają i biją brawo. Zamykając Mareckowi kanał wymiany informacji jakim jest net mógłbyś zmusić go do samodzielnych przemyśleń.  Jest ryzyko że nie da rady utrzymać go w bezwarunkowej nienawiści do wszystkiego poza PIS bez dostarczania hurtowych ilosci obrazków i filmików. Nie zapominaj ze Marek ma broń i jakby obrazków nie oglądał to mógłby na przykład uniem oszczelać albo nawet Putina😳

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

A na ciula mi to?😂 

Powrót do przeszłości 🤣

Tylko wyrzutnika granatników nie montuj. 

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Za kasę wziętą na odbudowę po Covidzie w Polsce cofniemy się do lat 70 i to szybko zakazy i nakazy z ochrony środowiska i wyeliminowania węgla .

Inwestować kasę żeby się cofać? Takie pomysły tylko w chorych umysłach socjalnych wyborców PIS mogą powstać. Odkrywcza ekonomia nowego polskiego ładu😂

Opublikowano (edytowane)

i od nowa polska ludowa.

historia prl z lat 70 powtarza sie jako parodia, znowu pozyczymy pieniadze na zachodzie ,zainwestujemy w przestarzale technologie, reszte przepieprzymy na socjal i pomniki smolenskie. zacznie sie hiper inflacja. potem przejsciowe trudnosci, robotnicy nie beda chcieli pomoz, poterm rok 80 ,stan wojenny i tyle dobrego ze najwyzszego prezesa internuja i nie bedzie spal do poludnia jak wtedy bo o 6 rano przyjda po niego ,jego byli podwladni.

https://joemonster.org/art/60470/Na_Placu_Pilsudskiego_nastapil_nowy_lad_przed_134._miesiecznica_smolenska

Edytowane przez jacus
Opublikowano

MON twierdzi że dostał łuskami z drugiego samolotu.

29 minut temu, galan99 napisał:

czy Polscy wojskowi będą wstanie strzelać do wroga jednak TAK  bo strzelają nawet do swoich są jak NKWD .

A za to powinieneś mieć ( z całym szacunkiem) mordę obitą jak na przesłuchaniu przez NKWD.

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

MON twierdzi że dostał łuskami z drugiego samolotu.

A za to powinieneś mieć ( z całym szacunkiem) mordę obitą jak na przesłuchaniu przez NKWD.

Mon twierdzi bo co ma powiedzieć wypadki się zdarzają w wojsku i będą się zdarzać bo lekceważą zasady bezpieczeństwa na szkoleniu coś wiem na ten temat bo byłem w Armii 8 miesięcy na poligonach w Nowej Dębie i wypadki były śmiertelne .

Opublikowano
3 godziny temu, Denwer napisał:

199055080_1120257515146987_1236108533329

Można by to uznać za ilustracje naszej relacji z niemieckimi bankami w krorych tak chętnie się zadłużamy na kolejne setki miliardów 😁

3 godziny temu, mirro napisał:

Wybacz koledze albowiem nie wie co PISze z braku zrozumienia rzeczywistości go otaczającej 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v