Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

No  i którą  na przykładzie  firmy  pizer    nawet   sam szef    szczepić  się nie  chce  :D 

A nasz rząd namawia do szczepień-czyzby mieli w tym swój cel 🤔

• Haha 1
Opublikowano

Od początku pandemii rząd ma jeden cel. Ma umrzeć jak najwięcej obywateli. Nie ważne czy na COVID czy od szczepionki. Przynajmniej tak to wygląda.😂

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

Denwer popiera ten rząd, ale nie to co mówią??🤔

bo ten rząd co innego mówi a co innego robi i denwer to wie to po co ma popierać to co oni mówią 

Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał:

Jam jest szalenie spokojny człowiek i zaszcz😂epiony.

Do czasu. 🤨

7 minut temu, pafnucy napisał:

Denwer popiera ten rząd, ale nie to co mówią??🤔

Czyli krótko mówiąc "Jestem za a nawet przeciw ".🤪

Opublikowano

Fajnie, że co niektórzy tu nie dali się sprzedać/kupić i mają odwagę się przeciwstawić manipulacji uzurpującej sobie prawo do wdrażania kontroli i niszczenia wielu dóbr. To jest nasz protest! Chwała Wam za to. Jednocześnie miejcie w świadomości, że mogą posunąć się dzięki tym wielu, którzy się poddali do ograniczenia naszej wolnej życiowej przestrzeni jeszcze bardziej niż dotychczas i to już niedługo. Ja jestem dumna ze swojej postawy. Dacie radę? 

P.S. Ciotka pracuje w szpitalu i z wujkiem się zaszczepili; znajomy mówi wujkowi przyłóż sobie magnez i faktycznie............ 😂🤣 to w ramach żartu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ywa napisał:

P.S. Ciotka pracuje w szpitalu i z wujkiem się zaszczepili; znajomy mówi wujkowi przyłóż sobie magnez i faktycznie............ 😂🤣 to w ramach żartu.

A to On miał przykładać magnez czy magnes?:lol:

Opublikowano
Dnia 4.06.2021 o 06:42, Ulman napisał:

a i owszem. 

po co 

?

2 godziny temu, mirro napisał:

Od początku pandemii rząd ma jeden cel. Ma umrzeć jak najwięcej obywateli. Nie ważne czy na COVID czy od szczepionki. Przynajmniej tak to wygląda.😂

eee ja bym to bardziej sprecyzował umrzeć tak tych na emeryturze i tych chorych tylko ci co płacą 

3 godziny temu, PRIMO napisał:

Jeśli są winni to nawet immunitet nie ochroni przed sądem. 

niby jak ? aspekt nietykalności aspekt procesowy 

3 godziny temu, PRIMO napisał:

Jeśli są winni to nawet immunitet nie ochroni przed sądem. 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Roman176 napisał:

Nie, nie Romanie. Tylko aspekt pocisku 1/2 cala nadlatującego z odległości 1,5km definitywnie rozwiązuje problem immunitetu i samego procesu. W naszej strefie klimatycznej stosowane raczej sporadycznie. Choć Pan Narutowicz doświadczył.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
20 minut temu, Roman176 napisał:

po co 

?

A tak na wszelki wypadek. 

Dla mnie jest znamienne że w szczepionkowy sPISek wierzą głównie zwolennicy PIS którzy wierzą w takie rzeczy jak zamach smoleński (będziemy próbować do skutku), płaską ziemie to że zamkną do paki Tuska i innych i że są prawicowcami chociaż mają typowo lewicowe socjalne poglądy. No i nikt nie wie czemu rząd tak bardzo nalega na szczepienie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Dla mnie jest znamienne że w szczepionkowy sPISek wierzą głównie zwolennicy PIS którzy wierzą w takie rzeczy jak zamach smoleński (będziemy próbować do skutku), płaską ziemie to że zamkną do paki Tuska

2 minuty temu, Ulman napisał:

No i nikt nie wie czemu rząd tak bardzo nalega na szczepienie. 

sam sobie przeczysz 

2 minuty temu, Ulman napisał:

A tak na wszelki wypadek.

a ja nie nie nie zamierzam 

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, mirro napisał:

A to On miał przykładać magnez czy magnes?:lol:

Koniecznie  muszę wujka Leszka zapytać i sprawdzić osobiście. Fakt mam problem fonetyczny z wymową s. Najlepszy myślę, że będzie neodymowy.

Opublikowano
25 minut temu, Roman176 napisał:

sam sobie przeczysz 

W którym miejscu i w jaki sposób?  To ty ze sPISkowcami wierzycie bezgranicznie Pisowi jednocześnie wyznają teorie o szkodliwości szczepenia do którego  ukochany rząd że wszystkich sił namawia. Chcą was wytruć? 

Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

i szczepią i namawiają prowadzą nawet loterie dla ciebie 

to dobrze czy źle robią?

Opublikowano
41 minut temu, Ulman napisał:

Dla mnie jest znamienne że w szczepionkowy sPISek wierzą głównie zwolennicy PIS którzy wierzą w takie rzeczy jak zamach smoleński (będziemy próbować do skutku), płaską ziemie to że zamkną do paki Tuska i innych i że są prawicowcami chociaż mają typowo lewicowe socjalne poglądy. No i nikt nie wie czemu rząd tak bardzo nalega na szczepienie. 

znamienna  to  jest  twoja  obsesja na tle PiS.  Fajnie  tym postem pokazałeś jaki  pustostan  masz w głowie 

W  szczepionkowy  spisek  czy covidowy spisek   wierzą  głównie  zwolennicy  Konfederacji  jak i  ich  czołowi politycy   wszyscy  pamiętają  wielkie  otwieranie  gospodarski  gdzie  posłowie  konfederacji  się  fotografowali  i  patronowali  co  obróciło  się  w  fiasko.  Czy  nie noszenie  maseczek  tak  samo  konfederacja 

tuby  propagandowe  konfederacji  co  rusz    pokazują  przypadki  efektów  ubocznych  po  szczepionkach  i  zapraszają  do  swoich  studiów  telewizyjnych (internewtowych)   anty szczepionkowy  lekarzy.  

Znamienne jest  to  że zwolennicy  PiSu   właśnie  w  większości  są  zwolennikami  szczepień  i  polecieli  się  szczepić     tak jak  ty  :P 

Opublikowano (edytowane)

...i czemu  namawiają do złego i działają na szkodę narodu.? Chociaż w sumie to możesz mieć rację bo na codzień degenerują ciemne masy socjalem, ogłupiają propagandą i mamią bzdurami o wielkości. Tak patrząc to możesz mieć rację 

Widzisz marecek to jest trochę inaczej niż  w twoim przypadku że nie masz jakiegokolwiek swojego poglądu a wierzysz we wszystko co sekta ci wpoi. Mam w tym aspekcie inne zdanie niż Konfederacja, co byś zrozumiał gdybyś miał swoje zdanie. A tak to tylko wklejasz obrazki, murem za Ardanem, cela+i inne głupoty a czemu rząd namawia do szkodliwych szczepionek już wytłumaczyć nie potrafisz. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Znamienne jest  to  że zwolennicy  PiSu   właśnie  w  większości  są  zwolennikami  szczepień  i  polecieli  się  szczepić     tak jak  ty  :P 

To instynkt podpowiada co zrobić aby przetrwać. Z resztą ,widzą co robi ich umiłowany rząd w kwestii pandemii, więc wolą nie składać swego losu w ich ręce. Lepszą alternatywa jest zaryzykować szczepienie niesprawdzonym preparatem. Większe szanse na przeżycie.:lol:

Opublikowano
6 minut temu, Denwer napisał:

tuby  propagandowe  konfederacji  co  rusz    pokazują  przypadki  efektów  ubocznych  po  szczepionkach

znaczy ty z konfederacji?

Opublikowano

2 minuty temu, mirro napisał:

To instynkt podpowiada co zrobić aby przetrwać. Z resztą ,widzą co robi ich umiłowany rząd w kwestii pandemii, więc wolą nie składać swego losu w ich ręce. Lepszą alternatywa jest zaryzykować szczepienie niesprawdzonym preparatem. Większe szanse na przeżycie.:lol:

Porównywalne ponosisz ryzyko...... 

45/50

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v