Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Agrest napisał:

To może ja 🤭

PiS, po, SLD i inne sterują polskim piekiełkiem.

Ale jest ktoś kto steruje nimi. 

Ot i jest wytłumaczenie.

Gdyby nimi ktoś sterował to  pół biedy. Moim zdaniem to nimi kieruje głupota i to jest prawdziwy dramat.

1 godzinę temu, Denwer napisał:

Masz  jakieś  urojenia  ???   Widać   psychoza   u  ciebie   przybiera  coraz  to bardziej  zaawansowane  stadium 

Aleś się merytorycznie odszczekał🤣

Twierdzisz że szczepionki szkodzą i wielbisz PIS który namawia do szczepienia czyli do szkodzenia ludziom. I kto tu jest doszczętnie poje....y

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Nikt widocznie aparatczykowi PIS nie powiedział że ceny paliw sie zmieniają i trzeba zamieścić aktualne. Tak właśnie na codzień otumaniają ciemny lud  - wyrywkowe info i zmanipulowana informacja dla bezmyślnych mas które tego i tak nie wychwycą ale z pewnością w to uwierzą

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Twierdzisz że szczepionki szkodzą

A  co  nie  szkodzą  ???  nikt  nie  zmarł  na wskutek  szczepienia ????     Ale  masz  jazdy    :D  :D  :D  

Opublikowano (edytowane)

To czemu popierasz rząd który chce nas zabijac?

Ile osób zmarło wskutek Covid a ile na skutek szczepienia?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał:

chce nas zabijac?

To ty tak twierdzisz   ja  napisałem że  was  tresują  jak  bar......y

Opublikowano (edytowane)

Jesli szczepionki szkodzą i zabijają ludzi (ty tak twierdzisz)  a rząd do tego nakłania (również ty tak twierdzisz)  to tym samym rząd PIS chce świadomie spowodować śmierć obywateli.  Umiesz wytłumaczyć czemu rząd chce nas zabijac i fakt dlaczego ty taki rząd popierasz i wielbisz codziennie pod niebiosa. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Ulman napisał:

Jesli szczepionki szkodzą i zabijają ludzi (ty tak twierdzisz) 

Nie  ja  tylko  lekarze  i specjaliści      twierdzą  że  niektórzy  umierają  po podaniu  szczepionki.  Nawet  odszkodowania  rząd  wypłaca  w  takich  wypadkach.   To  są fakty   :P  :P  

24 minuty temu, Ulman napisał:

Umiesz wytłumaczyć czemu rząd chce nas zabijac

To  twoje  słowa  nie  moje. 

Ja twierdzę  że  was  tresują   :P  :P  :P  

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)

Aaaa,  to teraz się okazuje że nie ty tak twierdzisz tylko lekarze i specjaliści. Zaprzaństwo poziom master🤣

Są 3 proste pytania na które jak widać nie wystarcza ci  intelektu by jasno odpowiedziec.

1.Szczepionki powodują śmierć obywateli - tak czy nie?

2. Rząd namawia  i promuje szczepienia  - tak czy nie?

3. Bezgranicznie popierasz rzad we wszystkim co robi - tak czy nie?

Dasz rade na to odpowiedzieć czy to zbyt wiele jak na tak tęgi intelekt?

Kiedy i ile rząd wypłacił odszkodowań za śmierć po szczepieniu?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, mirro napisał:

Będziesz mogła powiedzieć że przeszłaś to bezproblemowo, jeżeli w wieku 102 lat przejedzie cię samochód , bo wbiegłaś mu pod koła.😂 

Nie życz mi tylu lat; a szybko bezproblemowo może być.

17 minut temu, Ulman napisał:

Aaaa,  to teraz się okazuje że nie ty tak twierdzisz tylko lekarze i specjaliści. Zaprzaństwo poziom master🤣

Są 3 proste pytania na które jak widać nie wystarcza ci  intelektu by jasno odpowiedziec.

1.Szczepionki powodują śmierć obywateli - tak czy nie?

2. Rząd namawia  i promuje szczepienia  - tak czy nie?

3. Bezgranicznie popierasz rzad we wszystkim co robi - tak czy nie?

Dasz rade na to odpowiedzieć czy to zbyt wiele jak na tak tęgi intelekt?

Ad.1 Mieszczą  się  w naukowym marginesie błędu statystycznego

Ad. 2 Należymy do WHO

Ad. 3 tylko wspieram finansowo 

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

A jak duży masz wpływ na to, jak długo będziesz zyci..30%..... 

Mirra nie pytaj , On może mieć jeszcze spore zapasy z pracy ............

Opublikowano
1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Jak uczciwie  zarobiła na taką emeryturę to niech sobie ma.... 

Ty uczciwie pracujesz a ile będziesz miał ? Jak można tak bogatych ludzi wybierać ponownie do PE żeby byli jeszcze bogatsi 

1 godzinę temu, Ulman napisał:

I co z tego?

20 000 zł miesięcznie emerytury za lewicowe wypociny 

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Ty uczciwie pracujesz a ile będziesz miał ? Jak można tak bogatych ludzi wybierać ponownie do PE żeby byli jeszcze bogatsi 

20 000 zł miesięcznie emerytury za lewicowe wypociny 

Komunistyczna mentalność się odezwała ? A co cię obchodzi kto ile i za co będzie miał?  Jeśli ma to w wyniku nadużyć to zgłoś sprawę a jak nie to paszoł won! Pewnie w swym komunistycznym poczuciu srawiedliwości społecznej byłbyś za dekretem żeby jej dać ze 3 tysiące bo wujek Mietek tyle dostaje a całe życie ciężko pracował przy łopacie bo się tylko do tego nadawał. 

Piszesz że nie powinno się wybierać bogatych? A jakie to bogactwo te 19tys. miesięcznie?   Pewnie dziadów najgorszych i matołów ostatnich trzeba  wybrać żeby godnie reprezentowali swój elektorat i prawili mądrości rodem spod wiejskiego sklepu w Brukseli. 

Mentalność za Lenina czy powojennej komuny wśród prymitywnych aparatczyków była taka sama jak twoja - jak ktoś ma lepiej to trzeba mu dopieprzyć i sprowadzić do własnego robolskiego poziomu. Prawicowiec by sie cieszył że ktoś ma pieniądza a lewak najchętniej od razu by komuś zabrał. Ot i cała prawda o PISowskich prawicowcach. 

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v