Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczepienia są ponad podziałami politycznymi. Za równo wśród zwolenników jak i przeciwników.

Ale wyjątkowa jest jedynie jedność wszystkich partii co do szczepień. Tak bardzo się zgadzają, że wzbudzają podejrzenia🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Nie  zrobią  tego  co  piszesz  ale  na 99%  będzie  tak  że  ci  nie  zaszczepieni  będą  stygmatyzowani  maseczkami

A kto to sprawdzi na ulicy czy byłeś szczepiony, czy nie? Możesz nie odpowiadać na takie pytanie i nic Ci nikt nie zrobi. 

Opublikowano

@jacus nie wiem jaką masz wadę wzroku, ale pytam jak swój obraz przekazać umiesz??🤣🤣🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

No a największą głupota byłoby zabieranie ze soba broni. Przecież jak zobaczą że masz to na bank będą do ciebie strzelać.:lol:

A daj spokój co powiadasz jak nie masz broni to brać siekierę co pod ręką i w łeb walić . Niemcy się z tym nie pier**lili nie winnych bezbronnych pod ścianę stawiali .

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

O tym że jak nie masz broni to nie będą mordować .

Przecież to było w kontekście wpisu wyżej. Traktowane oddzielnie całkowicie zmienia znaczenie. 

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

1621400734_gmlwen_600_1621710777_646248.jpg

Nie dotycz rodziny PiS i Radia Maryja. Te rodziny są zdolne wszamać jeszcze sąsiadujące rodziny mrówek, oraz kolonię szarańczy przelatującą obok. :lol:

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Yyyyyyy to czemu jeszce nie ma w TSUE polskiego wniosku o zamknięcie niemieckich kopalni, po drugiej stronie granicy ze względu na obniżanie poziomu wód po stronie polskiej? 

bardzo dobre pytanie

2 godziny temu, mirro napisał:

Na 2 czerwca mam ustalona druga dawkę szczepionki, polecę się zaszczepić a potem pisz co chcesz.

obyśmy zdrowi byli

2 godziny temu, jacus napisał:

ja przezylem a nie jestem. 

O.o

2 godziny temu, pafnucy napisał:

ale co wam przeszkadza że inni chcą?

mnie nie przeszkadza do momentu gdy ktoś zacznie mnie zmuszać w ten czy inny sposób

Opublikowano
6 godzin temu, Ulman napisał:

Ale żeś chłopu namieszał. On musi mieć prosty komunikat - TSUE UE Czechy I Niemcy są przeciwko nam a kto tak nie mysli ten jest za nimi.

dokładnie taki jest mój tok myślenia i większość tak myśli 

3 godziny temu, Denwer napisał:

189337396_4006765382739624_2819661335976

na tym forum jest grono osób dla których wyrok TSUE to świetna wiadomość 

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał:

skarżenie do TSUE  to jest wyraz dziecinnej bezradnosci  , z czechami mamy wiecej konfiktów niż tylko ten jeden , kolejny od wielu lat to z naszą żywnoscią 

ja wyrok TSUE to mogę oblać ciepłym moczem najwyżej PIS zapłaci karę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v