Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
21 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Najbardziej niepokoi mnie te ograniczanie psychiatrii,

Pewnie  jesteś  ich   beneficjentem  :ph34r:

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Wiesz, ja nie muszę się ukrywać pod różnymi nickami,

Ale  się  ukrywasz  pod nickiem  😎

Opublikowano (edytowane)

Ale chociaż pod jednym, stałym, a nie co i rusz to coś nowego :) Niby nowy użytkownik w temacie, ale ton wypowiedzi przypomina jakby kogoś innego ;) Coś co jakbym już kiedyś widział ;) 

Był kiedyś jakiś mareczek czy coś takiego, już nie pamiętam ;) I jakiś staszek też był ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Był kiedyś jakiś mareczek czy coś takiego, już nie pamiętam ;) I jakiś staszek też był ;)

Bo jak  taki  ogar   podpierda*a  i banują   to  mus  nowe  konto  zakładać 😎

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Nic  nie  poradzę  że  tu  cenzura   POlityczna  panuje  😎 rodem  z PRL

Opublikowano
5 godzin temu, jarecki napisał:

błedne myslenie o wyżu demograficznym Ulman 

chyba około połowy wpływu z abonamentu trafia do tvp , a dalej to abonament jest przeznaczony chyba na specjalne programy które z powodu niskiej oglądalnosci nie miały by szans na nagranie , no z tą misją to tyko w założeniach miało być 

A możesz przedstawic prawidłowe myslenie?

Około połowy wpływu na TVPis a reszta na programy które mają w TVPis niską oglądalność🤣

34 minuty temu, Denwer napisał:

Nic  nie  poradzę  że  tu  cenzura   POlityczna  panuje  😎 rodem  z PRL

Pieniactwo i głupotę trzeba izolować. Trump najlepszym przykładem

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

nawet   jak 10 % tych osób umrze przedwczesnie to i tak w którymś momencie ten wyż demograficzny bedzie i wejdzie na rynek pracy a potem zacznie umierać jedyne dane którymi można sie posługiwać to długość życia w polsce i tu jak ten okres bedzie spadał to można wnioski wysunąć wtedy .

36 minut temu, Ulman napisał:

k**wa  wez zaproś gosci to potem sie wideo czy fotką pochwalą .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Jeżeli wyż demograficzny trwa np 5 lat to z pewnością nie przełozy sie to na 5 lat wzrostu umieralności ludności z tego wyzu. Moim zdaniem to rozłoży sie na jakieś 12-15 lat więc dziwne by było gdyby akurat w 2020 pojawił sie jakiś bardzo widoczny trend z tej przyczyny.

Opublikowano
23 minuty temu, Ulman napisał:

Około połowy wpływu na TVPis a reszta na programy które mają w TVPis niską oglądalność🤣

Pieniactwo i głupotę trzeba izolować. Trump najlepszym przykładem

Ale to ta wybiórczo? Jakby z PO izolować pieniactwo i głupotę to już po nich. 

Opublikowano

Na szczęście doły społeczne o tym nie decydują. Dla nich jest szczucie w TVPis. Może niech rząd stworzy FacePIS i będzie nim administrował. Dają 2 mld na TVPis to dorzucą jeszcze dużą bańkę na taki projekt i będzie gitara.

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Jeden i drugi już dawno powinien być poza życiem politycznym, bawić wnuki albo kota w zaciszu domowym ;)

Konkurent Bidena to też już nie taki młodzieniaszek, 74 lata ;) 

wieku Bidena to prawie prawnuki 

3 godziny temu, ogarek napisał:

I tak oto prysł czar romansu polski  z trampkiem 😂😂😂😂.... Tera USA już beeeeee

nic nie prysło chyba ze znowu w majty popuściłeś  Był tak zakochany w Polsce, że w jego rodzinie mówili, że jego nazwisko powinno brzmieć 'Bidenski'"

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Ale mówisz, że 25% go popierało, wystarczyło żeby do wyborów poszło 75% pozostałych, niezadowolonych ;) To może jak z tym PiS-em, niby wygrywa, a mało kto na niego głosuje ;) Tak zwany, "ukryty" elektorat ;) Co to na ulicy nie głosuje na PiS ale do urny to już coś zgoła innego ;)  

mało kto głosuje na pis przecież padł rekord frekwencji wyniosła 68,18 proc. To najwyższa frekwencja w XXI w. w wyborach prezydenckich, większa była tylko w trakcie wyborów prezydenckich w 1995 roku.

• Like 1
Opublikowano

Se tera w Polsce założy jako partie jako uchodzca z USA... 😂😂😂

Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał:

mało kto głosuje na pis przecież padł rekord frekwencji wyniosła 68,18 proc. To najwyższa frekwencja w XXI w. w wyborach prezydenckich, większa była tylko w trakcie wyborów prezydenckich w 1995 roku.

I w obydwu przypadkach wygrali lewicowcy tyle że jeden jawny a drugi zakamuflowany

Opublikowano
30 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ale @Roman176, umiesz czytać ?? O tym właśnie piszę. Że wielu jest takich co to mówią że PiS zły i wgl, ale jak co do czego to na PiS głosują ;)

a przepraszam nie doczytałem 

21 minut temu, Ulman napisał:

I w obydwu przypadkach wygrali lewicowcy tyle że jeden jawny a drugi zakamuflowany

i tu jest mój największy bul d*py 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v