Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Pozamykać i Skończyć PIS Cały ten cyrk debili”

Nie oglądam rządowej TV, do kościoła też już ni chodzę, nie tankuję na Orlenie, a teraz nie kupować gazety lokalnej.. spieram WOŚP i wykupiłem prenumeratę gazety Wyborczej i modlę się za Polskę..

Edytowane przez racyl
Opublikowano

to ja jestem prawie pis-owcem o kurna mac

ogladam kurwizje,tankuje na orlenie, do koscilo chadzam czasami, na wosp daje, nie ma prenumeraty gw ,za polske sie nie modle-to nicccc nieeeee daaaaa

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

181468367_780724182838421_71469638323865

1 minutę temu, jarecki napisał:

a co jesli ktoś ma 3 ha ziemi pobiera dopłaty a towar sprzedaje bezpośrednio na targu bez faktury i paragonu czyli nie ma udokumentowanej sprzedaży ?

Jeśli  sprzedaje  na targu  powinien mieć  zarejestrowany RHD   więc  w czym  widzisz  problem ??

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)

To już duda zrzekł się władzy ? 😂

Jeszcze widziałem bilbordy Jezus Chrystus królem polski 😂

Matka królową a syn królem 😂 takie dziwadła to tylko w Polsce

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Nie tak mało wszyscy co się trudnią warzywami, owocami co nie są na vat

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

do koscilo chadzam czasami,

z SBeckich czasów ci to zostało ,SBecy też czasami chadzali do kościoła ale raczej nie po to by się modlić ,dziwnym trafem wiesz więcej co się dzieje w kościele niż nie jeden ksiądz ,który biskup z kim śpi ,który kogo zgwałcił .Czyżby ksiądz w tym kościele na kazaniu takie informacje ogłaszał?

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

181468367_780724182838421_71469638323865

Jeśli  sprzedaje  na targu  powinien mieć  zarejestrowany RHD   więc  w czym  widzisz  problem ??

Yyyyyyy Narodowcy dopuszczają myśl aby kobieta z rodu Dawida królowała w Polsce? 

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

z SBeckich czasów ci to zostało ,SBecy też czasami chadzali do kościoła ale raczej nie po to by się modlić ,dziwnym trafem wiesz więcej co się dzieje w kościele niż nie jeden ksiądz ,który biskup z kim śpi ,który kogo zgwałcił .Czyżby ksiądz w tym kościele na kazaniu takie informacje ogłaszał?

SB- chlopie pesel nie puszcza, moze u was gdzie same arbuzy byly to takie cuda by przeszly,  zakladam sie o transporter wodki ze glosowales na kwasniewskiego i sld do niedawna .😛

arbuz-tak nazywano czlonka zsl- z wierzchu zielony w srodku czerwony, to w proszowickiej oblasti byla norma w dziesiatki tysiecy idaca.

to twoje ubrania na moscie ostatnio znalezli ??? tak goraco ci bylo ,znowu prad ???

Opublikowano (edytowane)

Tylko Pytanie którym zapewne tym co sprzedają na Markety bo tym co na bazarkach NIE  bo handel odbywał się z małymi przerwami coś wymyślą na ten temat by mało kto dostał z  rolników .

Kurczaki to sieć korporacji Polska jako największy producent drobiu w Europie może stać się mało znaczącym producentem widocznie taka jest wola jakiegoś gościa że by w Polsce taka sytuacja była jak jest .

Tak jest ze wszystkim Kurczaki , świnie ty kiedy dołączy  mleko .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, racyl napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Pozamykać i Skończyć PIS Cały ten cyrk debili”

Nie oglądam rządowej TV, do kościoła też już ni chodzę, nie tankuję na Orlenie, a teraz nie kupować gazety lokalnej.. spieram WOŚP i wykupiłem prenumeratę gazety Wyborczej i modlę się za Polskę..

modlę się za Polskę tego zdania nie dodawaj a jeśli robisz tak jak piszesz to będziesz rozczarowany do końca życia

u mnie jest na odwrót oglądam TV chodzę do kościoła co niedziela słucham Radia Maryja kupuje na Orlenie nigdy na Shellu nie czytam wyborczej i nie oglądam TVN jestem zadowolony więc racyl bież przykład  ze mnie to będziesz się czuł jak pączek w omaście

Edytowane przez Mariusz2903
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v