Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

reklama dzwignią handlu jest , akurat aktor co bierze udział w reklamie nie powinien odstraszać klientów a karolak jak karolak ,  mi tylko niesmak pozostał po reklamie t-mobile z welman niewiem czy ona przyciągła nowych klientów ale raczej t-mobile nie zyskał na niej 

publiczne instytucje i państwowe firmy nie powinny wynajmować reklam może inaczej mogą to robić ale nie za pieniądze podatników

Opublikowano (edytowane)

nie zgodze się z tym stwierdzeniem .      Z danych wynika że orlen w 2019 r na marketing i promocje wydał 300 mln . i ok  niech wydaje . to też kluby sportowe i wiele wydarzeń kulturalnych , społecznych ,sportowych . ja moge dać ten 1 gr do paliwa drożej na takie cele 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, jarecki napisał:

Z danych wynika że orlen w 2019 r na marketing i promocje wydał 300 mln . i ok  niech wydaje . to też kluby sportowe\

Orlen opłacił klub sportowy, którego właścicielem był deweloper, od którego Obajtek kupił o 50% taniej mieszkanie. Widzę, że lubisz finansować innym mieszkania xD I popierasz wyprowadzanie pieniędzy z spółki państwowej na prywatne mieszkanie jej prezesa ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
21 minut temu, Mariusz2903 napisał:

ja nic bym nie dał na reklamy firmy ceny podnoszą a rozdają na reklamę celebrytom i sportowcom 

a to źle? z czegoś muszą prowadzić życie celebrytów. po za tym, mały procent ma dużą kasę z tego. 

a tak na marginesie. a na co byś dał?

Opublikowano
37 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Orlen opłacił klub sportowy, którego właścicielem był deweloper, od którego Obajtek kupił o 50% taniej mieszkanie. Widzę, że lubisz finansować innym mieszkania xD I popierasz wyprowadzanie pieniędzy z spółki państwowej na prywatne mieszkanie jej prezesa ;) 

ja dostrzegam inne walory takiego sponsoringu i nadal popieram , przed obajtkiem byli inni prezesi i też sponsorowali 

Opublikowano

Karolina Baca-Pogorzelska: koniec węglowego świata jest nieuchronny

– Nasz węgiel można dziś bez przenośni nazwać czarnym złotem, bo koszty jego wydobycia są ogromne – ocenia w rozmowie z Onetem Karolina Baca-Pogorzelska, dziennikarka specjalizująca się w temacie górnictwa. Pod jej kierownictwem powstaje film dokumentalny o kresie węglowego świata. – Ogromna grupa pracowników dołowych nie przyjmuje do wiadomości, że to się kończy – podkreśla.

Opublikowano
39 minut temu, pafnucy napisał:

a to źle? z czegoś muszą prowadzić życie celebrytów. po za tym, mały procent ma dużą kasę z tego. 

a tak na marginesie. a na co byś dał?

dla mnie ważna jest pomoc drugiemu człowiekowi jak komuś pomogę i on jest zadowolony i ja też ot. w dużym skrócie

Opublikowano
55 minut temu, pafnucy napisał:

a celebryta to nie człowiek?

nie cierpię celebrytów kiedyś ich nie było teraz media ich wykreowały a ja mediom nie ufam jest to grupa nowobogackich która żyje ponad stan

Opublikowano

jak nie było? moim zdaniem zawsze była grupa ludzi która była sławna i uwielbiana. jedynie za co innego uwielbiano takich. teraz coraz częściej za durnotę.

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Karolina Baca-Pogorzelska: koniec węglowego świata jest nieuchronny

– Nasz węgiel można dziś bez przenośni nazwać czarnym złotem, bo koszty jego wydobycia są ogromne – ocenia w rozmowie z Onetem Karolina Baca-Pogorzelska, dziennikarka specjalizująca się w temacie górnictwa. Pod jej kierownictwem powstaje film dokumentalny o kresie węglowego świata. – Ogromna grupa pracowników dołowych nie przyjmuje do wiadomości, że to się kończy – podkreśla.

ja wiem na kogo głosowali ślązacy w większości na PO SLD to będą teraz eko zieloni 

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

jak nie było? moim zdaniem zawsze była grupa ludzi która była sławna i uwielbiana. jedynie za co innego uwielbiano takich. teraz coraz częściej za durnotę.

to były pojedyncze egzemplarze typu rodowiczka kozidrak i kilku aktorów 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Ty też znacznie się wzbogaciłeś przez te socjalne badziewia i żyjesz ponad stan.

chyba duchowo 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

nie przejmuj się głupotami dopłaty są na czas akcyza jest zboże bije rekordy cen  tuczniki odbijają się od dna  h*j z 5 tką 

Nom  byki  też  coraz  droższe  aż  sam  skupujący  dzwoni za bydłem.  Rzepak i  pszenica  rekordy  bydło  drogie  jednym  słowem .  Puda  lepszy  od  ardana 

175029042_303609114538159_53976142926886

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

już nic głupszego nie masz?

za to to nawet ci nie zapłacą.

Opublikowano
10 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

A wogule ten puda zmienił prawo przechodzienia na emeryturę rolnicza.? ... Czy jak zwykle na gadce się skonczylo...... 🧐

a to nie puda temat nawinął tylko agro unia chyba , zresztą z tym projektem to nie wiem o co agro uni chodziło bo pomysł bardzo durny 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v