Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpowiedzialnosc urzednika państwowego  powinna być , tylko to by spowodowało wydłużenie wydawania decyzji bo jak by jeden trafił do pierdla na 2 lata a drugiemu odebrali majątek to trzeci bał by się wydać decyzji ,także ciezki temat 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Zobacz obraz źródłowy

Zobacz obraz źródłowy

Zobacz obraz źródłowy

*badanie zrobiono na próbie pijanych beneficjentów 500+ po obejrzeniu przez nich wiadomości TVPis

teraz jest na każde dziecko to i bogaci przeciwnicy pisu to biorą strzeliłeś sobie samobója 

Opublikowano
5 minut temu, jarecki napisał:

odpowiedzialnosc urzednika państwowego  powinna być , tylko to by spowodowało wydłużenie wydawania decyzji bo jak by jeden trafił do pierdla na 2 lata a drugiemu odebrali majątek to trzeci bał by się wydać decyzji ,także ciezki temat 

I dlatego powinno się znieść połowe pozwoleń zezwoleń, koncesji i dać ludziom zarabiać pieniądze. Niestety w socjaliźmie dorabianie się jest rzeczą haniebną więc zastępy urzędasów będa rosły przy poparciu lewicowych mas głosujących na socjalistów.

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, jarecki napisał:

zależy których bo w OPS to tam nic na gębę nie ma. tam najbardziej jest oglądana każda złotówka

skarbówka, zus, prokuratura tam to się powinno więcej od nich wymagać

Edytowane przez racyl
Opublikowano

U was też gminy prowadzą akcję dopłat do sterylizacji suczek i kotek? Mnie szlag trafił jak to zobaczyłem, do tego ciągłe remonty budynku...

150 zł od suki 100zł od kocicy🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano

jeszcze nie upadłem na głowę żeby do kocicy dokładać 200zł

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

teraz jest na każde dziecko to i bogaci przeciwnicy pisu to biorą strzeliłeś sobie samobója 

Samobója? Kolego , kazdy normalny człowiek powinien brać 500+ nawet jak zarabia miliony. Właściwie to tacy maja do tego najwieksze prawo a wręcz obowiazek bo najwięcej do budzetu wpłacają. Nieroby i lenie nie powinny dostawać nic bo to jest promowania pasożytowania na ludziach zaradnych. Niestety w pokrzywionej lewackiej mentalności PISowskich ciemnych mas to właśnie bogaty nie powinien brać 500+ tylko na nie płacić i dotować gamoni leni i wszelkiej maści nierobów. Srawiedliwość społeczna, tfuuu!

Opublikowano
10 minut temu, Mariusz2903 napisał:

A na psy nie dają ?

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

jeszcze nie upadłem na głowę żeby do kocicy dokładać 200zł

To zgłoś że się przyplątała, albo że wyrzucili z czarnego BMW na rządowych numerach a Ty chcesz przygarnąć. Zrobią za darmo.:lol:

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

U was też gminy prowadzą akcję dopłat do sterylizacji suczek i kotek? Mnie szlag trafił jak to zobaczyłem, do tego ciągłe remonty budynku...

150 zł od suki 100zł od kocicy🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Widocznie taniej wyjdą te dopłaty niż utrzymywanie schronisk.

Inna sprawa, że ludzie sami powinni wziąć sie za zwierzęta które utrzymują. Tzn. nie tak jak PiSowcy czy ich pożyteczni idioci typu @Denwer który by pewnie takiemu Bonkowskiemu pomagał psa zakatrupić jakby poprosił. Tylko albo sterylizujesz albo pilnujesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v